2015 m. birželio 22 d., pirmadienis

Michael Kors Signature White Parfumuotas vanduo (EDP)


Aš labai ilgai galvojau, kokį kvapą pasirinkti vestuvių šventei ir vieną dieną prieš vestuves gavau testavimui Michael Kors naują aromatą Signature White. Visi jau seniai suprato, aš esu labai ištikima MK drabužių ir rankinių mylėtoja, tačiau MK kvapai tikrai nedominuoja mano kosmetinėje. Niekada nesitikėjau, kad kvapas gali idealiai tikti prie vestuvinės suknelės dizaino ir idėjos, o baltų gėlių aromatas gali paryškinti kaip kurias detales. Šitas kvapas - meilė iš pirmo žvilgsnio.






Gamintojo aprašymas:



Signature White EDP
Baltų gėlių aromatas moterims
Michael Kors pristato savo naujausius limituoto leidimo kvepalus  - Michael Kors Signature White.
Įkvėptas niekada iš mados neišeinančio balto atspalvio, aromatas įgauna turtingą ir išraiškingą tuberozų kvapą, kuriuo yra fiksuojama nerūpestinga elegancija, šiluma ir geismas.
Aromatas atsiskleidžia per švelnų frezijų ir ylang ylang šviežumą, permatomą jazminų jausmingumą, braziliškos gardenijos aistrą. Baltasis bijūnas ir tuberozos suteikia aromatui moterišką žavesį.
Prabangus jausmingumo fonas spinduliuoja balto muskuso šiluma, o kvapiųjų pupelių, vanilės, gintaro ir kedro mišinys suteikia aromatui išskirtinumo. Michael Kors White kvapusis vanduo patalpintas elegantiškame flakone su baltu nepermatomu blizgesiu bei sidabriniu Michael Kors logotipu.

Aromato sudėtis

Viršutinės natos:
 žibuoklių lapai, frezijos, ylang-ylang, rasota žaluma, aldehido užuomina.
Vidurinės natos: 
braziliška gardenija, egiptietiškas jazminas, tuberozos, baltasis bijūnas.
Pagrindinės natos
baltasis muskusas, kvapiosios pupelės, vanilė, gintaras, kedras.

Talpa: 100 ml., 50 ml., 30 ml.

Kaina: 101 Eur, 76,95 Eur, 57,95 Eur

Kur pirkti: www.douglas.lt

Įpakavimas:






Kvapas:

Labas stiprus, pirmos natos - jazminai. Po kelių minučių jaučiasi tuberozos ir baltos gardenijos. Kvapas labai stiprus pradžioje, bet greitai tampa pudriniu, kaip mano vestuvinės suknelės sijonas. Išsiuvinėtos ivory spalvos gėlės, kurias puikiai papildė ir išryškino Michael Kors naujieji kvepalai.  Siganture White kvepalai puikiai tinka vasarai, nuo karščio jie kvepia dar stipriau, tačiau tai vakariniai kvepalai, dienai jie gali būti per stiprus. Jeigu jus vylioja mintys - vakaras baltųjų gėlių sode, kur kvapai susijungia į nuosbų aromatą, Michael Kors kvepalai kaip tik Jums.
Nuostabus šiltas, saldokas, pudrinis aromatas patiks jazminų mylėtojams.

Kvepalai išsilaiko ant kūno apie 3-4 valanadas, toliau aš jau pripratau, iš nebijaučiau, ant plaukų dar ilgiau. Rekomenduoju atkreipti dėmesį.







PR Sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig