2015 m. birželio 2 d., antradienis

Misija vestuvės: kvepalų pasirinkimas


Šiandien aš labai rimtai susimasčiau, kokius kvepalus pasirinkti vestuvių dienai. Klausimas ne tame, kad kvepalų pasirinkimas mažas, jis labai didelis, tačiau man norisi, kad kvapas patintų daugumai, nes per vestuves bendravimas pats svarbiausias dalykas, o kai tau nepatinka kieno nors kvapas ir kvepalai, apie bendravimą nėra nei kalbos. Aš visada sakau savo draugei, nesikvepink Dior Poison, man nuo jų bloga. O jeigu svečiams bus bloga nuo mano kvepalų? Juk visiems neįtiksi, todėl pasirenkant kvapą reikia vadovautis keliomis taisyklėmis.

Sezoniškumas: Dažniausiai vestuvės būna pavasarį- vasarą. Rekomenduoju (o aš šneku dabar apie nišinius kvepalus) rinktis lengvesnius, gėlių-vaisių kvapus. Patikėkite manim, jie priimtesni daugeliui iš žmonių, surenka daugiausiai komplimentų ir tinka būtent tam sezonui. Nerekomenduoju dienos metu rinktis Montale arba Amouge kvapus, jie labai specifiniai, patinka ne visiems, o nuo oro temperatūros ir jūsų kūno temperatūros gali skambėti labai labai garsiai.

Mano rekomendacijos:








Aš tikrai UŽ klasikinius kvapus:


Dior J'adore geriau rinktis lengvesnį variantą:


The Perfect Wedding žurnalas siūlo mums pasirinkti tokiu kvapus vestuvių dienai:









Peržiūrėjus savo kvepalų lentyną,aš taip dar ir nežinau, kokį kvapą pasirinksiu, tačiau žinau tiksliai, tai bus Serge Lutens arb Byredo....

PS. dabar pagalvojau, kad būtų visai smagu pasikvepinti tais kvepalais, kurie buvo per mūsų pirmąjį susitikimą. Tačiau bėda tame, kad tai buvo 11metų atgal, todėl aš net neprisiminu kokie tai buvo kvepalai, bet jeigu Jus dar prisiminate, tokius kvepalus galite rinktis drąsiai, juk tai jūsų šventė.





















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig