2015 m. birželio 5 d., penktadienis

NAMŲ KVAPAS "AMBRA" http://promoaroma.lt


Šiandien dar vienas mano pasakojimas  apie kvapus namams. Kvapas namams, labai svarbi namų dekoro dalis, todėl teisingai parinktas kvapas gali pakelti nuotaiką ir suteikti namams ypatingo jaukumo. Aš gavau testavimui nuostabų namų kvapą Ambra iš http://promoaroma.lt. Šiandien apie namų kvapus pašnekėsime plačiau.





Gamintojo aprašymas:

NAMŲ KVAPAS SU LAZDELĖMIS - PAPRASTAS IR ELEGANTIŠKAS BŪDAS KVEPINTI NAMUS!
Namų ar kitų patalpų aromatizavimui pritaikytas aliejus, pateiktas stikliniame buteliuke, su bambukinėmis lazdelėmis. Lengvas naudojimas leis paprastai paskleisti kvapą norimoje erdvėje. Naudokite namų kvapą kaip atmosferos gerinimo priemonę, taip pat kaip interjero detalę. 
TalpaĮ komplektą įeina 80 ml aromatinio aliejaus, 10 bambukinių lazdelių, instrukcija. Be plastikinio cilindro.
"Ambra" namų kvapas - saldus, rytietiškas, prabangus aromatas. Medus ir kedras jausmingai persipina su rožių, irisų, vetiverijų aromatais. Švelni apatinė kvapo nata sudaryta iš muskuso ir vanilės.
Įpakavimas:






Kaina:11,30 EUR



Kvapas "Ambra" - šiltas ir gundantis aromatas. Medus ir kedras jausmingai susimaišo su rožių, irisų, vetiverijų aromatais. Švelni apatinė kvapo nata sudaryta iš muskuso ir vanilės. Rytietiška prabanga.

VIRŠUTINĖS NATOS

VIDURINĖS NATOS

APATINĖS NATOS


Man kvapas asocijuojasi su senos bibliotekos kvapais:




Įsigyjus namų kvapo komplektą ir norint paskleisti kvapą patalpoje reikia nuimti kamštelį nuo buteliuko ir įdėti bambukines lazdeles į buteliuko vidų. Kadangi namų kvapo koncentracija yra pritaikyta garavimui per bambukines lazdeles, todėl kelių valandų bėgyje patalpa jau kvepės jūsų pasirinktu aromatu. 
Namų kvapo naudojimo instrukcija

Mano nuomonė:

Kaip aš jau ir sakiau, labai svarbu teisingai pasirinkti kvapą, kad jis būti priimtas visiems šeimos nariams, o jau kvapo stiprumą galima reguliuoti lazdelių kiekiu (kuo mažiau lazdelių, tuo kvapas silpnesnis). Mano namuose (kaip jau pastebėjote) naudojamos tik penkios lazdelės, tačiau kvapas labai gerai jaučiamas. Aš nelabai mėgstu stiprius kvapus. Manau kvapas, tai tiesiog interjeto ir buto dizaino papildymas. Man Ambros kvapas asocijuojasi su senovine biblioteka, kvepia labai prabangiai ir subtiliai. Tiesą sakant, aš likau sužavėta www.promoaroma.lt siūlomu kvepalų namams asortimentu, būtinai išbandysiu Kalėdų kvapą. 
O kokius kvapus namams naudojate Jus?





PR Sample
SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig