2015 m. birželio 9 d., antradienis

Uoga Uoga šviežia natūrali Lietuviška kosmetika


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien išskrendu į Graikiją, bet be blogo, kaip jau supratau gyventi negaliu. Nepatikėsite, tačiau, net per vestuves labai norėjau atidaryti kompiuterį ir pradėti rašyti. Savaime suprantama, ne dėl to, kad nebuvo linksma ir smagu, o todėl, kad jau pripratau prie bendravimo su Jumis. Kiekvienas skaitytojai tau tapo mano šeimos nariu, visi žino ką turiu rankinėje, kokius drabužius perku, kur būnu ir kokią kosmetiką naudoju. Šiandien kviečiu Jus į virtualią kelionę į Uoga Uoga salelę Vilniuje VCUP parduotuvėje. Man pačiai labai malonu rašyti tokius straipsnius, nes įdomu pačiupinėti kiekvieną produktą, o šitoje salelėje nuostabi aplinka ir pats didžiausias Uoga Uoga kosmetikos asortimentas.



Mano susidomėjimas Uoga Uoga kosmetika prasidėjo nuo mano draugės Mildos rekomendacijų išbandyti šviežias kaukes "Purvinoji Undinė" ir "Mėlynių šventė". Kaukės man labai patiko, perku dažnai, todėl nusprendžiau Jums parodyti pilną parduotuvės asortimentą, juk internetinė parduotuvė tai vienas, o pamatyti produktus gyvai visai kas kita.



Tik šitoje salelėje pilstomi aliejai, tai tikrai atrodo įspūdingai.









Tai, kas domina mane labiausiai, Uoga Uoga dekoratyvinė kosmetika. Kiek ilgai aš rašiau savo bloge, kad reikia išbandyti, ir pagaliau vakar aš išbandžiau. Rezultatas tikrai patiko, tačiau atsiliepimo rašyti kol kas ankstoka. Taip pat be galo patiko skaistalai "Persikutis" ir "Ta tikroji rožė"



Spalvos iš eilės:

Ta tikroji rožė (fantastiška spalva, tai bus mano kitas pirkinys)
Saulėtekis marse
Persikutis
Jaunas vynas




Man labiausiai patiko šviesūs atspalviai: Pagauk mane ir Gaudau vėją






Kai kurias kosmetikos priemones aš pamačiau tik Uoga Uoga salelėje, todėl klausinėjau, ar tai naujiena? Naujieji hidrolatai parduodami tik salelėse, pasirinkimas labai didelis, mano rankose rožių.




Naujieji Uoga Uoga BB kremai, tiksliau pasakius, veido kremai su atspalviu. Patiks toms, kas vertina natūralų ir vos matoma makiažą.


Man be gal patiko šis drėkinamasis kūno sviestas, kvapas tiesiog dieviškas...



Raudonas molis populiariausias produktai, tinka net jautriai odai. Reikia sumaišyti su vandeniu, galima įlašinti kelis lašus eterinių aliejų ir mėgautis veido kauke.


Šitų dviejų labai populiarių priemonių aš irgi nemačiau, o gal tiesiog neatkreipiau dėmesio. Gavau testavimui mažą induką Mėnulio Rasos, jau nekantrauju išbandyti.










Mano nuomonė:

Tikiuosi Jums buvo taip pat įdomu, kaip ir man. Aš žinau, kad Uoga Uoga kosmetikos galima nusipirkti Rimi parduotuvėse, tačiau net nėra šviežių kaukių, vonios triufėlių, pilstomų aliejų ir vertingų aliejų. Svarbiausiai, ten nėra viską žinančių konsultantų, todėl rekoemduoju apsilankyti salelėje, sužinosite labai daug naujo ir pamatysite dar nematytus produktus.  O kaip gi be nuolaidų? Atsinešus 3 Uoga Uoga kūno ar veido priežiūros produktus, vienam pasirinktam produktui taikoma 50% nuolaida (kūno ar veido priežiūros), o atsinešus tuščią įpakavimą nuo dekoratyvinės kosmetikos - dekoratyvinei kosmetikai taikoma 20% nuolaida. Pagaliau išsiaiškinau, nes man atrodo tai aktualu ne tik man.



Mano Uoga Uoga kosmetikos naujienos, laukite atsiliepimų....





SHARE:

2 komentarai

  1. Ta pardavėja Uoga Uoga salelėje (kuri matosi nuotraukose) - tiesiog nuostabi. Man visada taip norisi užsukti pas ją, nes žinau, kad atsakys į visus man rūpimus klausimus, patars ir visą tai darys su šypsena! Nu tiesiog nerealu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ha, pamačius ją nuotraukoje tą patį pagalvojau :D visada labai gražiai bendrauja ir padeda :)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig