2015 m. birželio 21 d., sekmadienis

Žavi be pastangų: #SAYITWITHYOUREYES


Šiandien iš ryto, noriu papasakoti dar apie vieną naujieną, Lancome naują blakstienų tušą. Aš kartais nuo karto paklausinėju savo draugių ir pažįstamų apie jų naudojamą ir mėgstamą kosmetiką ir veido priežiūros priemones. Kai kuriu ir klausinėti nereikia, visada papasakoja apie visas naujienas ir išbandytus produktus man. Daugelių kosmetinėje yra Lancome produktai, o kas iš jūsų negirdėjo ir nebandė Lancome Hypnose blaksienų tušo? Manau visi. Lancome pristato dar viena Hypnose blakstienų tušo variaciją, o aš noriu pasidalinti informacija ir su Jumis. Jau kitą savaitę išbandysiu tušą, ir papasakosiu savo nuomonę.




Jau 80 metų Lancôme stebina pasaulį inovacijomis akių makiažo srityje: nuo pirmojo blakstienų tušo tūbelėje iki dar visai neseniai pristatyto išlenkto blakstienų tušo šepetėlio. Šiandien Lancôme grožio namai pristato dar vieną naują produktą moterims, suprantančioms žvilgsnio galią - blakstienų tušą Hypnôse Volume-à-porterCashmere Sensation Volume Mascara.

Vienu brūkštelėjimu blakstienoms suteikiama neįtikėtina apimtis, tačiau išlaikomas itin natūralus įspūdis, nes atskiriama ir užriečiama kiekviena blakstiena. Itin skysta ir lengva tekstūra nenusveria blakstienų ir leidžia blakstienų tušą aplikuoti daug kartų be jokios rizikos suklysti. O formulėje esantis išskirtinis Lancôme Native Rose Cells™ ekstraktas puoselėja ir apsaugo blakstienas, kad jos taptų atsparesnės ir gražiau atrodančios net ir be blakstienų tušo. Dėl šio išskirtinio ingrediento blakstienų tušas taip pat turi subtilų rožių aromatą.



Pirmasis elastomerinis Hypnôse linijos šepetėlis turi standų pagrindą ir lanksčią viršunę. Ši technologija leidžia itin preciziškai padažyti kiekvieną blakstieną, neperkraunant jų per dideliu produkto kiekiu. Itin švelnus šepetėlis švelniai iššukuoja bei atskiria blakstienas, o tušas tiesiog slysta blakstienomis lyg kašmyras, glostantis odą.

Blakstienų tušas Hypnôse Volume-à-porter, Cashmere Sensation Volume Mascara - tai dar viena kalbėjimo akimis pamoka iš Lancôme.

Rekomenduojama kaina: 33 EUR*.


*prekybos tinkluose kaina gali skirtis.


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig