2015 m. liepos 9 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015 07 09


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šis Beauty Talk įrašas kvepia vasara. Aš pasistengiau išsirinkti įdomiausius Lietuvos bloggerių įrašus, šį kartą daugiau spalvų, drabužių derinukų, patarimų ir natūralios kosmetikos. Linkiu skanios kavos ir gero ketvirtadienio ryto.





Šiandien noriu pradėti Beauty Talk įrašą nuo Salomėjos straipsnio 'kaip optimizuoti kosmetinę kelionei'. Manau tai pati aktualiausia tema, nes dauguma jau planuoja atostogas. Deja, savo kosmetinės optimizuoti negaliu, nes dirbu ir rašau blogą net kelionėse.



Juditos bloge naujas atsiliepimas apie L'oreal lūpų laką, spalva labai graži, švelniai rožinė. Aš jau išbandžiau visus atspalvius naudojat L'oreal makeup Genius programą, tačiau sau tinkančio neradau. Man labiau patiko L'oreal Color Riche lūpų dažų atspalviai.


Kotryna pasakoja apie išbandytus Make Up Factory lūpų dažus tamsiai bordo spalvos, aš net pagooglinau atspalvį internete. Labai geras pasirinkimas.



PUPA kosmetika man labai patinka, geros kokybės kosmetikos priemonės atitinkantys savo kainą. Man be galo patiko Like a Doll kreminė ir kompaktinės pudros. Evos bloge pilnas atsiliepimas apie PUPA produktus.




Karolina Vilniuje išbandė naujas MAC kosmetikos kolekciją WAS&DRY, tiesą sakant, man be galo patiko įpakavimas, bronzinės pudros ir teptukai, bet aš pagailėjau pinigų. Daug kolekcijos nuotraukų Karolinos bloge.


Patricija siūlo šią savaitę lakuoti nagus vasariškai, pasirenkant geltonos spalvos essence nagų laką. 



ANNY nagų lakai užkariavo ne vieną širdį, gera kokybė, gražūs ir ryškūs atspalviai. Simona pristato dar kelis ANNY nagų lako atspalvius.



w7 kosmetikos apžvalga Juodosios plunksnos bloge, man labiausiai patiko lūpų dažai ir šešėlių paletė, gaila, kad Lietuvoje tokios kosmetikos nėra.


Kaip aš ir pasakojau, Milda sugeba užsakyti tokias kosmetikos priemones, kurių aš dar nesu mačius. Šį kartą apie naujienas Mildos bloge, o aš einu irgi užsakinėti PHB beauty veido priežiūros linijos produktus, nes ir įpakavimas, ir sudėtis, ir kvapas nuostabūs.


Kai važiuoju į Rygą, būtinai perku Rygos balzamą (į arbatą šaltiems vakarams) ir Madara kūno priežiūros produktus. Man jie labai patinka, tačiau veido priežiūros priemonių bandyti neteko, mėginukų niekas neduoda. Reikės būtinai apsilankyti Biosala parduotuvėje, Detox kaukė labai sudomino. Taip pat, sveikinu Modesta su 100 įrašu bloge.


Apie stebuklingą aliejų naudą jau seniai šnekėti nereikia, visi tikime. Svarbu tik išsirinkti būtent tavo veidui tinkamą produktą. Laura savo blogo skaitytojams pasakoja apie  arbatmedžio aliejaus naudą.


Saflora kosmetikos priemonės - naujiena Lietuvos rinkoje. Kūno šveitikliai, kremai ir kūno sviestai atrodo labai įdomiai. Živilės bloge pilnas atsiliepimas ir galimybė laimėti kūno sviestą.



Gretos grožio priemonių lentyna atrodo įspūdingai, aš bijau daryti tokius įrašus, nes sužinoti, kad turiu apie 50 skaistalų ir 20 skirtingų kūno losjonų visai nenoriu.


Gėlėtos kosmetinės bloge L'occitane siurprizų dėžutė. Aš dar tokios nepirkau, tačiau atrodo labai 'skaniai', gal verta pagalvoti?


Pastebėjau, kad oranžinės spalvos kosmetikos priemonės pakelia nuotaiką. Kodėl? Nežinau, tiesiog apima toks jausmas, kai pradedi naudoti. Šnekant apie The Body Shop kosmetiką nesuprantu tik vieno, kodėl Anglijoje kainos žymiai mažesnės.


Ar būtina pirkti micro.mini beautyblend paakių maskavimui? Aš tikrai nepirkčiau, bet gal verta? Atsakymai Živilės bloge



Mažena turi unikalų stilių, todėl visada įdomu žiūrėti jos pirkinius ir įsigytus drabužius. O jos youtube filmukai man labai patiko.


Enrikos sportinis stilius ir ALDO sportiniai bateliai mano labai patiko, superinis pasirinkimas.


Vasara - gėlėtų suknelių metas, būtent toks Avos pasirinkimas. Wow, aš irgi tokios noriu.


Labai romantiškas Nude spalvos drabužių derinukas Beauty Vibes bloge



Tokia buvo mūsų savaitė,

Ačiū, kad skaitote


SHARE:

2 komentarai

  1. W7 kosmetika prekiaujama ir Lietuvoje, galima užsisakyti internetu www.parfumeria.lt arba gyvai apžiūrėti Vcup šalia Sleek kosmetikos, tiesa, produktų ten nedaug :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už pasidalinimą mano įrašu! Tik nuoroda ne į mano blogą netyčia įdėjai :)
    Jei tik galėčiau, mielai kelioninio krepšelio neoptimizuočiau :), bet... tokia jau buvo ekstremali ta kelionė :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig