2015 m. liepos 2 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.07.02




Šiandie ketvirtadienis, todėl mano bloge mėgstamiausia rubrika Beauty Talk. Kviečiu puodelio skanios arbatos ar kavos, o taip pat perskaityti geriausius Lietuvos ir užsienio bloggerių straipsnius.





Šiandien noriu pradėti nuo Indrės pasakiškai gražių Maybelline velvet lip pancel lūpų dažų -pieštuko. Kaip dažniausiai nutinka, tokių kosmetikos priemonių Lietuvoje kol kas nėra.


Enrika savo blogo skaitytojams pasakoja apie L'oreal Nude veido priežiūros priemones. CC kremas man irgi labai patinka, o Nude BB poakių maskavimo priemonės Lietuvoje nemačiau.


Maženos atsiliepimas bloge apie Artdeco Color Lip Shine lūpų dažus. Aš irgi turiu šios linijos lūpų dažus-balzamą. Labai patinka.



Paskutiniu metu aš pradėjau vis daugiau ir daugiau domėtis The Balm kosmetika. Internete labai daug atsiliepimų apie šiuos produktus, mane labiausiai domina šešėlių ir skaistalų paletės, tačiau joks makiažas neįmanomas be šešėlio pagrindo. Kotrynos naujas įrašas bloge apie The Balm šešėlių pagrindą.


Karolinos bloge naujas įrašas apie essence naują kolekciją Secret Party. Vakar radau, kurioje parduotuvėje ją galima apžiūrėti (VCUP ir MADA), labai patiko nagų lako atspalviai.


Jau visi bloggreiai išbandė ANNY nagų lakus, abejingų neliko. Ievuškos bloge dar nematyti ANNY nagų lakų atspalviai. Man gražiausias Blue Love


Salomėjos atsiliepimas apie essence lūpų dažus. Turiu kelių atspalvių (iš Nude serijos), nepatinka, nes sausina lūpas ir atrodo tragiškai, tačiau gali būti, kad viskas priklauso nuo lūpų dažų spalvos?


Teptukai - pati svarbiausia makiažo dalis. Be gerų teptukų nepavyks padaryti tobulo makiažo, išskaidyti šešėlių ir atlikti kontūravimo. Gretos rekomendacija - Real Techniques, mano irgi.




Milda subėga atrasti ir užsakyti nematytas kosmetikos priemones. Naujieji lūpų balzamai ir muilai atrodo tobulai (pati mačiau ir laukiau rankose ;-)), sudėtis natūrali, kaina nėra labai didelė, o gamintojas siunčia užsakymus į Lietuvą.


Visiškai sutinku su Modesta, ekologiški kvepalai yra visiška retenybė, dažniausiai vietoje kvepalų siūlomi įvairūs aliejaus mišiniai. Aš nesu ekologiškų ir natūralių produktų mylėtoja, tačiau būtinai užsuksiu į parduotuvę susipažinti su kvapas, labai sudomino.


Jurgita jau išbandė nauja natūralų DD kremą iš Green People. BB, CC, EE kremus jau mačiau, bet DD dar ne, skaitome ir bandome suprasti skirtumą.


Labai lengvas ir vasariškas Birutės makiažo variantas. Smagu pagaliau matyti tavo naujus įrašus, tikrai jų pasiilgome.


Patricijos bloge jos mėgstamiausi produktai, tokie įrašai labai populiarūs, nes vienoje vietoje galima rasti atsiliepimus apie visus produktus.


Spalvoti kontaktiniai lęšiai ir mano atradimas. Beauty Vibes bloge pasakojimas apie rudos spalvos lęšius.



Naujieji pirkiniai Juodosios Plunksnos bloge, o aš negaliu nutraukti akių nuo nuostabios tašės? pagalvės? Žodžiu, tobulas daiktas.


Labai daug smagių naujienų ir naujų pirkinių Gėlėtos kosmetinės bloge. Laukiam atsiliepimų.



Po Avos įrašo ėjau į parduotuvę matuotis džinsinių marškinių ir suknelių. Prisiminiau, kad suknelę jau turiu (savaitgalį būtinai parodysiu), nusipirkau tik marškinius iš naujos ZARA kolekcijos.







Užsienio Bloggeriai apie naujienas:


Sabrina iš www.thebeautylookbook.com atostogavo Paryžiuje, jos nuotraukos, rekomendacijos ir geriausios apsipirkimo vietos (aš specialiai išsaugojau straipsnį) bloge


Aš jau peržiūrėjau labai daug atsiliepimų ir naujos Naked Smoky paletės nuotraukų. Mano verdiktas "PIRKSIU".


O štai straipsnis apie Urban Decay šešėlių pagrindus, juk perkant šešėlius, reikia pasirūpinti ir pagrindu. Aš turiu klasikinį (original), esu bandžiusi visus, labiausiai patiko Eden.


Nuotraukos su Dior makiažu iš Tokyo. Kiekvieną šalis turi savo subtilybės, todėl pristatant kolekcijas ten, dizaineriai atkreipia dėmesį į šalies tradicijas ir papračius. Manau gavosi labai gražiai ir įdomiai.

Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,



SHARE:

3 komentarai

  1. Ta "pagalve" yra pirkiniu maiselis daugkartinio naudojimo, kai tik pamaciau - zinojau, kad pirksiu :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. :) O aš tuos lūpdažius pirkau pasitikėdama tavo teigiamu atsiliepimu :) http://lithuaniabeauty.blogspot.com/2013/12/essence-ilgai-isliekantys-lupu-dazai-10.html
    Bent jau maniškė spalva man labai patinka :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig