2015 m. liepos 2 d., ketvirtadienis

Oriflame The One nagų lakas




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu papasakoti apie labai vasariškos spalvos Oriflame nagų laką. Ryškių atspalvių lakai (žalios, dangiškos mėlynos ir geltonos) puikiai tinka tik vasarai, žiemą aš nelabai įsivaizduoju geltonos spalvos manikiūro ant nagų, kaip parodo praktiką, žiemos sezonu dažniausiai renkamės tamsius ir šiltus atspalvius. 











Ilgai išliekantis puikiai dengiantis naujausių atspalvių nagų lakas. Su „Expert“ geline technologija, kad lygiai padengtumėte. Neskilinėjanti ir neblunkanti spalva. Plačiu „High Definition“ šepetėliu tiksliai užtepsite laką. 




Sudėtis:

butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, adipic acid/neopentyl glycol/ trimellitic anhydride copolymer, acetyl tributyl citrate, isopropyl alcohol, acrylates copolymer, stearalkonium bentonite, n-butyl alcohol, styrene/acrylates copolymer, benzophenone-1, diacetone alcohol, silica, quartz, ci 77891, ci 77007, ci 19140, ci 77742, ci 15850, ci 77492, ci 42090, ci 77266 (nano)

Talpa: 8 ml.

Kaina: 3,89 EUR (9 Oriflame katalogo kaina su nuolaida)

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Naujų ryškių atspalvių pasirinkimas:




Įpakavimas:







Rezultatas:





Mano nuomonė:

Visi mes puikiai žinome, kad geltoni atspalviai labai kaprizingi (jeigu žinote, kuris nėra kaprizingas, idealiai lakuojasi, praneškite man), turiu kelių gamintojų geltonos spalvos nagų lakus: Chanel, Maybelline, Flormar, Catrice ir Oriflame. Galiu pasakyti, Oriflame mažiau kaprizingas, Chanel kaprizų viršūnė, bet spalva tobula. 
Oriflame nagų lako įpakavimas patogus, teptukas storas ir plokščias, man patinka būtent tokie (tokius tektukus turi Dior nagų lakai, iš pigesnių  - Catrice). Nagų lako konsistencija tiršta, tačiau pirmas sluoksnis pasidengia nelygiai, antras viską išlygina, tačiau reikia lakuoti atsargiai ir kelis kartus patikrinti, ar išdžiuvo pirmas sluoksnis. Jeigu lakuosite kelis sluoksnius iš eilės (iš karto, nelaukiant kol išdžius) manikiūras neišdžius niekada, ir iš ryto atsikėlus pamatysite nuostabų patalinės dizainą ant nagų. ;-) Bet čia yra smulkmena, to lengvai galima išvengti.  Man atrodo geltonas pigmentas paverčia nagų lakus būtent tokiais.
  Oriflame nagų lako spalva ryški, geltonos spalvos kremas be shimerio ir blizgučių. Nusivalo su acetonu tobulai (aš nenaudojau nei viršutinio ir bazinio sluoksnio), nepalieka geltonų nagų.
Galiu pasakyti iš patirties, tai mažiausiai kaprizingas geltonas nagų lakas. Ant mano nagų manikiūras išsilaikė 3 dinas, galėjau nešioti ir ilgiau, tačiau labai atsibodo spalva. Iš šitos Oriflame nagū lakų serijos tobuli nagų lakai mėlynas ir žalias. 








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig