2015 m. liepos 23 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.07.23


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, natūralios kosmetikos priemonių naudingumas ir būtinumas šio Beauty Talk įrašo pagrindinė tema. Kiekvienas iš mūsų tikriausiai matė, bandė, testavo natūralios sudėties kosmetikos produktus: šampūnus, kaukes, veido priežiūros priemones, mineralines pudras ir t.t. Ką apie tai mano Lietuvos Beauty Bloggeriai, ką siūlo ir rekomenduoja išbandyti. Na ir kaip be drabužių derinuku? Niekaip, juk vasara. Taigi kviečių pasiimti puodelį kavos ir praleisti šį pusvalandį su mumis.






Šią savaitę Lietuvos bloggeriai daug dėmesio skiria natūraliai kosmetikai. Noriu pradėti nuo Monikos įrašo apie natūralius produktus, kurių ji niekada nepakeistų įprastais. 



Tęsiant natūralių kosmetikos produktų temą, Modesta pasakoja apie tobulą Marmozel natūralios sudėties dezodorantą. Aš dezodoranto nebandžiau, tačiau visos bandytos Marmozel kosmetikos priemonės man labai patiko.


Aš natūralios sudėties šampūnams kol kas sakau "Ne", nes mano sausiems ir balintiems plaukams tokie variantai visiškai netinka, tačiau natūralios kosmetikos mylėtojai ir gerbėjau rekomenduoja rinktis natūralios sudėties šampūnus. Jurgitos atsiliepimas apie Bio2You plaukų šampūną jau bloge. Rekomenduoju perskaityti.


Jeigu netinka visiškai natūralūs šampūnai ir plaukų balzamai, gal verta rinktis tiesiog Lietuviško gamintojo Rasa plaukų priežiūros priemones? Gretos bloge naujas įrašas būtent apie Rasa plaukų šampūną ir plaukų balzamą. Ar kas nors bandė Rasa plaukų aliejuką? Man šitas produktas atrodo įdomiausiai iš visos linijos.




Milda savo blogo skaitytojams pasakoja apie sausą plaukų šampūną, įpakavimas labai gražus ir atrodo tikrai prabangiai (dažniausiai natūralios kosmetikos gamintojai stengiasi pagaminti labiau natūralius ir mažiau prabangius įpakavimus), o rožių kvapas... Reikės būtinai išbandyti, kai eisiu pas Mildą į svečius.


Atsiliepimas apie Maitinantį odą muilą Kotrynos bloge. Aš jau seniai galvoju išbandyti You&Oil aliejus veidui, gal kai nors minimaliai pabaigsiu savo turimus.


Dažnai girdžiu, kad Lush kosmetika nėra natūrali, tačiau kai kurie produktai tiesiog nuostabūs. Aš kaip ir Indrė esu Lush kosmetikos fanė, todėl jau įrašiau į savo norų sąrašą CUPCAKE veido kaukę.


Kaip be būtų, o Aloe kremus ir gelius reikia pirkti iš Korėjos iš anksto, nes visos kitos priemonės tikrai nėra tokios, kaip Korėjietiškos. Salomėja pasakoja apie Aubrey Organics alijošiaus gelį.


Dar vienas natūralios kosmetikos gamintojas - Saflora, net aš nusprendžiau išbandyti ką nors iš siūlomo asortimento, nes kūno šviestas ir šveitikliai atrodo tobulai, lyg saldainiai, o naudoti labai paprasta.


Šnekant apie natūralią kosmetiką, neįmanoma nepaminėti mineralinių pudrų. Mano mėgstamiausios Uoga Uoga ir Faerie Organic pudros, tačiau aš neatmetu galimybės išbandyti Lili LOLO pudrų. Živilės bloge apie šią pudrą labai išsamus atsiliepimas.

Ar visada natūralios kosmetikos priemonės pateisina savo lūkesčius? Iš patirties žinau kad ne. Pamaivos užrašuose atsiliepimas apie Avril akių makiažo valiklį.






Chloe kvepalai man asocijuojasi su elegancija ir rafinuotumu, tai subtili romantika ir užburiantis gėlių aromatas. Plačiau apie kvepalus pasakoja Judita.


Kokia mergina nemėgsta kvepalų? manau visos turime po kelis buteliukus, o beauty bloggeriai turi po kelias kvepalų lentynas. Gėlėtos kosmetinės bloge visa kvepalų kolekcija. Aš net sėdint prie kompiuterio, jaučių Chanel Chance kvapą.



Mažena gundo mus savo pasakiškai gražia rankine, o aš iš Maženos nuotraukų mokinuosi derinti Converse batelius prie viskuo.


Dar vienas drabužių derinukas: pilka spalva derinama su džinsais ir converse batais. Man labai gražu.



Karolina gyvena Klaipėdoje, todėl tiksliai žino, kaip reikia apsirengti prie jūros. Jeigu susiruošėte atostogauti Baltijos pajūryje, Karolinos patarimai ir apsirengimas 'svogūno' principu kaip tik Jums. Mano mama vakar kaip tik grįžo iš Palangos, patvirtina, šalta ir didelis vėjas. Vietoje kelių maudymukų verčiau pasiimti su savimi striukę, dalyką ir šiltą megztinį.


Ieva labai fotogeniška, turi gerą skonio jausmą, todėl nuotraukos visada labai gražios. Pasirodo, ne aš viena dievinu H&M parduotuvę.


O štai Patricijos drabužių derinukas, man juodos spalvos ilga suknelė labai patiko, o Lindex papuošalas tiesiog tobulas.


Aš svajoju apie ilgus plaukus, tačiau tokio tipo šukuosenos galima pritaikyti ir nelabai ilgiems plaukams, todėl šiandien bandysime.
http://skinnystalker.com/hair-inspiration/

Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,


SHARE:

2 komentarai

  1. Malonu vėl atsidurti tavo įraše :) ogi tikrai, kiek skirtingų straipsnių apie natūralią kosmetiką!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visada prašom ;-) Šią savaitę kažkaip visi rašė apie natūralios kosmetikos produktus, gal jau atėjo tas suvokimas, kad tai ne tik mada , bet ir naudinga

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig