2015 m. liepos 23 d., ketvirtadienis

essence Fall/ Winter 2015 naujienos

Kaip aš dažnai sakau, ne savaitės be essence ir Catrice naujienų. Šį kartą naujienos labai įdomios ir vertos dėmesio, nes kas pusę metų šios kompanijos pakeičia apie 40-60% savo asortimento naujais produktais. Įdomu? Man irgi, juk essence kosmetikos stende galima atrasti ir 'persliukus', tik reikia išmokti ieškoti, prieš perkant skaityti atsiliepimus ir vertinti atspalvius.


RUDENS / ŽIEMOS 2015 KOLEKCIJA
Naujienos nuo 2015-ųjų rugpjūčio
essence pristato unikalias, aukštos kokybės ir nuo mados neatsiliekančias kosmetikos priemones už

stulbinančiai žemą kainą!
Nuo rugpjūčio pasirodysianti nauja rudens / žiemos sezono kolekcija pasipildė patrauklesnėmis ir dar labiau 
must-have priemonėmis. Puiki išvaizda su ne-re-a-liu efektu – garantuota!
Visi pasteliniai ir nude atspalviai vis dar makiažo viršūnėje, tačiau šį sezoną ant bangos bus ir tamsesni atspalviai, kaip pilka ar ruda. Šį sesoną pasirodys nemažai naujienų: multifunkcionalūs akių tušai, minkšti ir išskirtiniai lūpų dažai, natūralios tekstūros makiažo pagrindai ir, žinoma, nagų lakai, kurie į savo gretas įsitraukė kiek tamsesnių atspalvių.
essence niekuomet neprašauna pro šalį, bandydami savo gerbėjas paversti išsiskiriančiomis iš visos minios. Daugiau informacijos apie kosmetikos naujienas, kur ją rasti ir kaip naudoti, galite pasiskaityti
internetiniame puslapyje www.essence.eu.
Taip pat verta aplankyti:

https://www.facebook.com/EssenceLithuania
http://instagram.com/essence_cosmetics.



All about... akių šešėliai
Viskas apie... NUDES, BRONZES, ROSES, GREYS ir VINTAGE! Essence pristato penkias naujas akių šešėlių paletes. Kiekviena paletė leis rinktis iš madingų, tobulai suderintų spalvų – nuo šviesių ir vidutinių iki tamsių atspalvių. Minkšta bei ilgai išliekanti tekstūra su įvairiais efektais, tokiais kaip: matinė, spindinti ar metallic, leis tau susikurti vis kitokią išvaizdą. Rinktis galėsi iš penkių skirtingų rinkinių.
4.49 eur*



smokey 2 in 1 khol akių pravedimas
Daugiastilistinis khol akių pravedimas, tai du privalumai viename: ši priemonė tolygiai ir lengvai dengiasi bei tuo pačiu suteikia intensyvią pigmentaciją ir tikslų akių pravedimą. Ypač juodos tekstūros produktas yra ideali priemonė dūminių akių efektui sukurti. Dėl kūgio formos galiuko, šiam akių pravedimui drožtukas nereikalingas.
2.79 eur*



ilginantis ir apimties suteikiantis blakstienų tušas I like long lashes!
Ilgos blakstienos! Šis tušas suteiks, tai ko nori kiekviena mergina: ilgas ir išraiškingas blakstienas be jokių gumuliukų. Tušas I like long lashes! turi pailgintą sintetinio pluošto šepetėlį, kuris padengs blakstienas taip, kad jos atrodys ilgesnės. Mažas elastomero šepetėlis su ne-re-a-liu efektu suteiks kvapą užgniaužiančią išvaizdą. Taip pat jį lengva naudoti dažant apatines blakstienas.
2.79 eur*
   



antakių fiksavimo pieštukas
Graži antakių forma! Atsisveikinkite su nepaklusniais antakiais! Susikurkite norimą antakių formą akimirksniu su antakių fiksavimo pieštuku. Tai tikra svajonių komanda: itin skaidri, minkšta vaško tekstūra padės sukurti norimą formą, o ją užbaigti leis švelnus šepetėlis. Patarimas: antakių fiksavimo pieštukas gali būti naudojamas ant spalvotų pieštukų bei kaip antakių pagrindas ilgesniam efektui išlaikyti.
1.69 eur*
 

blakstienų tušas multi-action
Daugiafunkcinis! Su naujojo visagalio essence blakstienų tušo pagalba blakstienos atrodys akivaizdžiai ilgesnės, įspūdingos apimties bei tobulai atskirtos. Kūgio formos elastomero šepetėlis padengs kiekvieną blakstieną atskirai suteikdamas išraiškinkų ir tobulų blakstienų efektą.
2.79 eur*


vandeniui atsparus apimties suteikiantis tušas I love extreme
Meilė blakstienoms. Vandeniui atspari sesuo prisijungia prie populiariosios I love extreme volume gamos skirtos toms, kurios dievina aktyvų gyvenimo būdą! Ypatingai juodos pigmentacijos tekstūra padengs kiekvieną blakstieną atskirai, o milžiniškas šepetėlis suteiks dar daugiau apimties. Reikalingas akcentas – ne tik per vasaros atostogas!
AKYS
3.09 eur*



dirbtinės blakstienos lashes to impress
Įspūdingos, didelės apimties blakstienos garantuotos su naujosiomis lashes to impress! Dirbtinės blakstienos skirtos pabrėžti išorinį akies kraštą bei suteikti tankumo natūralioms blakstienoms. Šios blakstienos suteiks katės akių efektą, o dviejų rūšių blakstienų kuokšteliai sukurs įspūdingą žvilgsnį. Į rinkinį įeina klijai. Galite rinktis iš trijų rūšių.
2.79 eur*
LŪPOS


lūpų dažai sheer & shine
Naujasis numylėtinis tavo lūpoms! Ypatingai švelni naujųjų sheer & shine lūpų dažų formulė suteikia subtilią spalvą bei fantastišką spindesį. Kolekcijoje rasite sezono norimiausias spalvas: nude, rudą bei rožinę. Permatomas dangtelis yra tokios pat spalvos kaip ir lupdažis viduje, todėl bus dar paprasčiau išsirinkti norimą atspalvį. Permatomas, spindintis ir toks stilingas. Iš viso galite rinktis iš dvylikos skirtingų spalvų.
2.19 eur*



lūpų balzamas mini sheer
Minkštos ir sveikos lūpos! Lūpų balzamas mini sheer suteikia lūpoms šilko švelnumo bei minkštumo palikdamas švelnią spalvą. Praktiška mažo pieštuko forma su išsukama šerdele leidžia balzamą patogiai naudoti bei sutalpinti net į mažiausią rankinę. Rūpinkis savo lūpomis! Rinktis galite iš keturių skirtingų atspalvių.
2.19 eur*


skysti lūpų dažai
Du viename. Naujoviška skystų lūpų dažų formulė suvienija du privalumus: padengia lūpas kaip lūpų dažai bei spindi kaip lūpų blizgis. Šešios spalvos, tokios kaip raudonmedis, abrikosų-rožinė ir madingoji ruda, paverčia šiuos lūpų dažus neatsiejamais rankinėje! Įpakavimas taip pat pabrėžia priemonės dvifunkciškumą: iš pirmo žvilgsnio pakuotė panaši į lūpų dažų, tačiau viduje yra minkštas lūpų blizgio šepetėlis. Visiškai nuostabus! Galite rinktis iš šešių skirtingų atspalvių.
2.79 eur*


ilgai išliekantis lūpų pieštukas
Tobulai apvestos lūpos! Su naujuoju ilgai išliekančiu lūpų pieštuku yra daug paprasčiau apvesti lūpų kontūrą. Ypač minkšta tekstūra užtikrina nesudėtingą naudojimą, suteikia intensyvią ir ilgai išliekančią spalvą bei apsaugo lūpų dažus nuo išsiliejimo. Daugybė nude atspalvių, raudona, rožinė bei koralo spalva leis išsirinkti kiekvienai. Dėl išsukamos širdelės šis lūpų pieštukas yra labai praktiškas ir tinkamas naudoti visais gyvenimo atvejais. Rinktis galite iš devynių skirtingų spalvų.

1.09 eur*


VEIDAS

kreminė pudra pure NUDE
Natūralumo jausmas. Naujasis makiažo pagrindas yra labai lengvos tekstūros bei spalvos. Ši kreminė pudra gerai paslėps odos nelygumus ir suteiks subtilų matinį efektą. Skysta pudros formulė nuostabiai susilies su oda, suteikdama jausmą lyg esate nepasidažiusi. Rinktis galite iš trijų skirtingų atspalvių skirtų įvairių tipų odai.
4.29 eur*


skaistalai matt touch
Nuspalvok skruostus! Naujieji matt touch skaistalai yra švelnios panašios į pudrą tekstūros, kuri suteikia matiškumo tavo skruostams. Intensyvaus abrikoso ir ryškių uogų atspalviai – šiltesniai ar šaltesniam odos tipui – padarys tavo veidą žvalų ir sveiką. Rinktis galite iš dviejų atspalvių.
2.79 eur*


maskuojamoji priemonė pure NUDE
Jokių tamsių ratilų! Pure NUDE gamą papildo patogaus, išsukamo pieštuko tipo maskuojamoji priemonė. Šis produktas paslėps pajuodusius paakius bei odos nelygumus, o dėl mažo dydžio, tai bus puikus kompanijonas keliaujant. Dėl kreminės bei lengvos tekstūros šią priemonę patogu ir lengva naudoti. Rinktis galite iš trijų skirtingų atspalvių.
2.79 eur*


kreminė maskuojamoji priemonė camouflage
Paslėpk. Tai tobulas duetas, kuris padės paslėpti odos nelygumus ir tamsius ratilus po tavo akimis. Kreminės maskuojamosios priemonės tekstūra padės akimirksniu paslėti visas nepageidaujamas odos problemas. Šviesi ir vidutinė smėlio spalvos gali būti naudojamos atskirai arba maišomos tiesiog pirštais, pritaikant individualiai prie odos spalvos.
2.79 eur*



NAGAI

I TRENDS the darks nagų lakas
Neriam į tamsą. Specialiai rudens / žiemos sezonams populiariųjų nagų lagų I TRENDS kolekcija pasipildo tamsiomis spalvomis. Šešios the darks spalvos varijuoja nuo tamsios raudonos iki paslaptingosios vidurnakčio mėlynos, matinė-žvilganti pilka ir ypač juoda, suteiks tavo nagams įspūdingą efektą. Šis nagų lakas turi ilgalaikiškumo formulę, todėl stilinga išliksi ilgiau! Galite rinktis iš šešių skirtingų spalvų.


I ♥ TRENDS the metals nagų lakas
Metalo magija! “the metals” - naujausias I ♥ TRENDS nagų lako kolekcijos papildymas – spindintiems kaip metalas nagams. Madingiausių spalvų pasirinkimas: blizganti sidabrinė, žavinga šampaninė, hipiška rožinė, vaivorykštės violetinė ar šviešiai žalia. Dėl specialios formulės šis lakas laikosi ilgai bei turi metališką atspindį. Rinktis galite iš penkių skirtingų atspalvių.

1.99 eur*




colour booster nagų lako pagrindas
Dar gražesni nagai. Šis nagų pagrindas suteiks tavo manikiūrui dar įspūdingesnį efektą! Baltos spalvos formulė dengiant nagą šiuo pagrindu paryškins bet kokio tavo mėgstamo nagų lako spalvą. Šis pagrindas padės ilgiau išlaikyti manikiūrą bei suintensyvins spalvos ryškumą ir spindesį.
1.89 eur*
light reflection viršutinis nagų lako sluoksnis
1.99 eur*
nail & cuticle tattoo liner
Tapk tatuiruočių meistre! Manikiūro tatuiruotės – paskutinis šio sezono mados klyksmas. Su juodu tatuiruočių pravedimu visiškai paprasta puošti savo nagus, pirštus bei rankas. Visai nesvarbu ar norėsi taškelių, juostelių, ar geometrinių raštų – tikslus ir plonas priemonės galiukas suteiks visišką laisvę tavo kūrybai!
2.19 eur*
 
Nuostabūs šviesos atspindžiai! Naujasis light reflection viršutinis nagų lako sluoksnis spindi ryškiai kaip žvaigždės. Šis nagų lako sluoksnis suteiks blizgesio ir šviesą atspindintį efektą naudojant su bet kokiu nagų laku. Tavo nagai spindės daugybe spalvų, tarsi muilo burbulai. Tai išties stebuklingo poveikio priemonė nagams.
2.19 eur*



no make-up look nagų lakas
Mažiau yra daugiau! Šie trijų švelnių atspalvių nagų lakai suteiks tavo nagams natūralią ir žavingą išvaizdą. Dėl lengvos lako tekstūros, lengva juo subtiliai padengti nagą, kuris bus švelniai matinis, lyg būtų nelakuotas. Galite rinktis iš trijų skirtingų spalvų.
1.99 eur*

nagų priežiūros priemonė studio nails caring ridgefiller
Lygūs nagai. Naujoji nagų nelygumų užpildymo priemonė apsaugos tavo natūralius nagus bei išlygins netobulumus. Ši formulė su biotinu yra švelniai rožinės spalvos, priemonę lengvą naudoti. Naudojant priemonę kaip nagų lako pagrindą, apsaugosite nagus nuo spalvos pasikeitimo.
1.99 eur*
NAGAI

studio nails triple care nagų priežiūros priemonė
Trigubas talentas: priemonės tekstūra lepina, stiprina bei apsaugo tavo nagus nuo kasdienio streso. Dėl specialios formulės nagai bus maitinami vitaminu E ir glicerinu, kad būtų išsaugota graži ir gerai prižiūrimų nagų išvaizda.
1.99 eur*

studio nails profesionalus įrankis odelių priežiūrai
Daugiau jokių odelių! Aukštos kokybės nagų odelių priežiūros įrankis su minkštu keraminiu galiuku yra ideali priemonė ruošiant nagus ilgai išliekančiam manikiūrui. Profesionalus įrankis yra švelnus tavo nagams bei odelėms ir padės pasiekti geriausių rezultatų!
1.99 eur*


studio nails atstatomasis aliejus nagams
Pasilepinkime. Naujasis atstatomasis aliejus nagams yra praturtintas migdolų bei arganų aliejais, kurie intensyviai maitins tavo nagus ir odeles. Taip pat šis aliejus skatina natūralų nagų augimą. Dėl praktiško aplikatoriaus aliejų naudoti yra visiškai nesudėtinga.
2.19 eur*


studio nails nagų priežiūros serumas
Nuostabus serumas! Naujasis nagų serumas su drėkinamuoju glicerinu ir vitaminu E maitina nagus bei gerina natūralų nagų augimą. Dėl švelnios ir kvapnios formulės bei patogaus aplikatoriaus šis serumas yra lengvai naudojamas bei greitai susigeria nepalikdamas riebių dalelių. Naudokite priemonę ant nelakuotų nagų ir tiesiog leiskite jai susigerti.
2.19 eur*



french manicure dailinantis nagų lakas
Nuostabusis prancūziškas! Švelnūs nagų lakai yra trijų subtilių spalvų – baltos, šviesaus abrikoso ir rafinuotos rožinės – visa tai skirta natūraliai atrodančiam prancūziškui manikiūrui sukurti.
1.99 eur*

Mano nuomonė:

Na ir kaip jums naujienos? Man įdomiausiai atrodo skystieji lūpų dažai ir camouflage (maskuojama priemonė). Aš turiu camouflage iš Catrice, esu labai patenkinta, o čia net du atspalviai, kuriuos drąsiai galima naudoti veido kontūravimui. Nagų lakai The Darks bus būtinai išbandyti, nes tamsiai bordo ir žalias atspalviai atrodo tobulai, žiūrėsime kaip realybėje. O kas patiko Jums?


SHARE:

2 komentarai

  1. Joo, nebloga kolekcija nusimato!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Reikės viską bandyti, nes nuotraukose kartais būna vienais, o realybėje kitaip. Bet perliukus galima atrasti visur. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig