2015 m. liepos 10 d., penktadienis

FRUCTIS ieško plaukų žvaigždės by LithuanianBeautyBlog


Aš jau pasakojau apie savo plaukų nuotykius, vestuvėms - plaukų priauginimas, po to madingas trumpas kirpimas. Trumpas todėl, kad labai trumpų plaukų niekada neturėjau, čia mano gyvenime trumpiausias variantas. Neslėpsiu, vertinu 'sleek' plaukų efektą (kai plaukai blizga ir guli plaukas prie plauko), tačiau turint trumpą kirpimą, supratau, kad be apimties suteikiančių priemonių man neapsieiti, todėl su malonumu nusprendžiau išbandyti naują Garnier "Thick&Gourgeous" plaukų liniją ir papasakoti Jums.







Ar aš mėgstu šukuosenas? Taip, tačiau prisimenu, ką perskaičiau vieną kartą žurnale "jeigu du kartus iš eilės norisi supinti kasytę arba surišti uodegą, reikia pas kirpėją, o jeigu tą norisi padaryti po apsilankymo kirpykloje, reikia keisti kirpėją. Geriausia šukuosena - sveiki, gražūs, spindintys plaukai". Sutinku su kiekvienu žodžiu, todėl šiandien sakau "ne" kasytėms  ir uodegoms, šiandien išnaudosime visą priemonių 'galią' ir sukursime 'volume' efektą.


Tam tikslui pasiekti, naudosime naujos Garnier Fructis "Thick&Gorgeous" linijos produktus.
Nauja Fructis Thick & Gorgeous plaukų priežiūros linija skirta šiems plauko poreikiams:
  • Mažas plauko tankis;
  • Plonas plaukas;
  • Maža plaukų apimtis;
  • Plaukai praradę gyvybiškumą ir tonusą dėl plono plauko pluošto;
  • Plaukų “svorio“ trūkumas;
  • Prasta plauko pluošto kokybė.

Fructis inovacija – Fibra-Cylane™ molekulė, kuri užpildo plauko struktūrą, įsitvirtina į plauką ir storina jį iš vidaus!
O sudėtyje esantis granatų ekstraktas plaukus padaro šilko švelnumo!

REZULTATAS:
  • Didesnė plaukų apimtis 38%;
  • Storesni plaukai;
  • Stipresni plaukai.

Sprendžiant iš aprašymo, man idealiai tinka ši plaukų liniją, mano plaukai ploni, plaukų apimties nėra, o tankio tai jau tikrai nerasta. O taip norisi švelnių, tankių, gražių plaukų. O jums?


Kaip visada pradedame nuo plaukų šampūno, aš plaunu plaukus du kartus. Svarbiausias dalykas - neišsausinti plaukų, bet išplauti  šukavimui skirtas priemones ir visus nešvarumus.
Aš bandžiau ne vieną Garnier šampūną, jie visi turi labai skanius, gaivius kvapus. "Thick&Gorgeous" linijos šampūnas turi vos jaučiama granatų kvapą, tirštą konsistenciją, plauna plaukus labai švelniai. Galiu pasakyti - patiko.




Ką rinktis: ar balzamą, ar plaukų kaukę? Mano pasirinkimas - kaukė. Mano plaukai labai sausi, todėl "Thick&Gorgeous" plaukų kaukė jiems patiko. Po naudojimo plaukai labai švelnūs, slysta rankose ir išdžiovinus gražiai blizga.

 Tik 3 minutės tobulam rezultatui su "Thick&Gorgeous" kauke. Tepame kaukę ant švarių, nusausintų rankšluosčiu plaukų ir laikome apie 3 min.



Noriu plačiau papasakoti apie mano šios linijos mėgstamiausią produktą: "Garnier Thick&Gorgeous"  plaukų kremas. Manau šitas kremas kosmetinės 'must have'. Nenuplaunamas plaukų kremas apsaugo nuo karščio, švelnina plaukus ir suteikia plaukams apimties. 

Papasakosiu savo pastebėjimus: jeigu džiovinti plaukus paprastai - plaukai įgaus apimties, tačiau liks vos garbanoti (mano plaukai iš prigimties vos garbanoti, todėl kremas išryškina garbanas), jeigu džiovinti plaukus su fenu ir apvaliomis šukomis - plaukai bus labai lygūs ir tiesūs. Abu naudojimo variantus išbandžiau, abu patinka.





Mažą kiekį plaukų kremo tepame ant šlapių plaukų. Daugiau dėmesio skiriame plaukų galiukams, iššukuojame plaukus. Taip kremas lygiai pasiskirsto ant visų plaukų. Kremas neriebina plaukų, todėl jį naudoti galima drąsiai.





 Džioviname plaukus, aš džiovinu vos šiltu oru, o baigiant džiovinti - šaltu oru. Taip plaukai įgauna spindesio, nuo šalto oro plaukų žvyneliai užsidaro ir plaukai atrodo sveikiau.





Tepame Garnier "Thick&Gorgeous" serumą ant plaukų galiukų. Tokio serumo aš dar nesu mačiusi, tikėjausi permatomos, aliejinės konsistencijos. Aš tepu šį serumą tik ant plaukų galiukų, nors gamintojas iš siūlo tepti serumą ant šlapiu plaukų, aš tepu jau baigiant džiovinti plaukus. Taip plaukų galiukai įgauna papildomo storumo. Manau rezultatas puikiai matosi nuotraukose, plaukų galiukai atrodo žymiai geriau ir jau turi 'volume' efektą.




Nors mano plaukai ir sukasi savaime, visgi aš noriu gražių ir teisingų garbanų. Todėl pasiimame plaukų garbanojimo žnyples ir susukame gražias garbanas.



Tokią priemonę kaip plaukų pudrą laikau savo rankose pirmą kartą. Mačiau kelis youtube filmukus, kur merginos plaukų apimčiai naudojo būtent pudrą. Wow, pasakiau aš sau, tačiau pudros nepirkau ir nenaudojau. Pagaliau išbandžiau, ir galiu pasakyti, wow efektas yra. 

Purškiame "Thick&Gorgeous" plaukų pudrą ir formuojame šukuosena rankomis. Plaukų apimtis padidėja akimirksniu.



Rezultatas:

Aš visada 'už' gražias, greitai padaromas šukuosenas. Mano parodytas variantas būtent toks. Užtruksime vos 10-15 minučių, o šukuosena bus tobula. Juk dabar madingi trumpi kirpimai, plaukai vos iki pečių, didesnės apimties efektas.
Šnekant apie Garnier Fructis "Thick&Gorgeous" linijos produktus, man jie labai patiko. rekomenduoju išbandyti plaukų kaukę, kremą ir pudrą. Tobulas pasirinkimas.






























SHARE:

8 komentarai

  1. Aliona, kaip tu išgražėjusi...
    Labai tinka trumpesni, garbiniuoti plaukai ir pilkos akys ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Fainai kaip. Kaip gražiai blizga plaukai! Ir vis dar pakartosiu, kad kaip tau tinka pilkos akys! Bet va su makiažu man regis perspausta jau ne žvaigždiškai. Ir akys, ir antakiai, ir lūpos, ir žandai - ryšku ryšku. Prie vėjavaikiškos šukuosenos gal geriau tiktų gaivesnis įvaizdis?
    P.S. niekaip nepriprantu prie to, kad merginos plaukus, kuriuos įmanoma surišti vadina trumpais. Sakyčiau tai vidutinis ilgis labiau į ilgesnę pusę :) "Short hair" - google jau visai kitaip rodo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš labai norėjau ryškumo, gaiviai būname kiekvieną dieną... o ryškių atspalvių labai bijome. Nežinau, turint visada ilgus plaukus, vidutiniai atrodo jau trumpi.

      Panaikinti
    2. Pritariu dėl plaukų ilgio Alionai. Turint ilgus plaukus, tie plaukučiai, kurie neužsimeta ant pečių jau atrodo trumpi :) Ilgaplaukių mąstymas, o gal klaida? P.S. komplimente Alionai ir neminiu trumpų plaukų, kalbu apie "trumpesnius plaukus" nei ji turėjo prieš tai :)

      Panaikinti
    3. Ypač po priaugintų kasų, šitie atrodo jau labai trumpi. Tačiau man patinka toks variantas, juos lengva prižiūrėti, šukavimui vietoj geros valandos tiesinimui, dabar užtrunku apie 15 minučių. O geriausiai, turiu poreikį išbandyti ne tik sleek efektą suteikiančias priemones, bet ir volume ;-)

      Panaikinti
  3. Labai puikus įrašas! Super! Ir priemonės geros :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, tikrai, Garnier produktai kurie nustebino savo kokybe.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig