2015 m. liepos 14 d., antradienis

H&M išpardavimas ir mano pirkiniai



Prisiminate, žadėjau daugiau drabužių derinukų ir ryškių atspalvių? Nors oras ir neleidžia daryti nuotraukų lauke, tenka tai daryti matavimosi kabinoje. Juokauju, iš tikrųjų vakar vakare susitariau susitikti su drauge centre, ji vėlavo, o kol aš turėjau laiko, užėjau į H&M drabužių parduotuvę G9. Man būtent šį parduotuvę patinka labiausiai, čia galima rasti brangesnių ir išskirtinių H&M drabužių, labai dažnai šitos parduotuvės asortimentas kitoks, o vakar dar pastebėjau išpardavimo nuolaidas. Aš jau pasakojau, kaip prieš kelionę pataikiau į H&M išpardavimą, pripirkau labai daug visokių drabužių, nei minutės nepasigailėjau, nes kokybė gera (vienam sezonui tikrai užtenka), o kainos juokingai mažos. Aš jau seniai ieškojau kažkuo prie savo acid green R&Renzi aukštakulnių, pagaliau darau tai, ką labai ilgai ieškojau, o sumokėjau už viską vos 20 EUR.

Taip aš planuoju derinti šiuos drabužius, ir tai vienas iš daugumos mano sugalvotų variantų...

Labai lengvo audinio geltonai žalsva palaidinė. 


Mano mėgstamiausi labai ryškios acid green spalvos aukštakulniai. Atrodo tobulai tiek su klasiniais drabužiais, tiek sus suplėšytais džinsais. Pagirti jų patogumo negaliu, nors kulnas ir nedidelis, vaikščioti su jais labai sunku.



Šitą rankinę aš įsidėmėjau labai seniai, vakar jį buvo prie išparduodamų daiktų. Kodėl ne, pagalvojau aš. Rankinė nėra labai maža, atrodo neįprastai ir tinka tiek prie baltų ir juodų, tiek prie ryškios spalvos drabužių, svarbu tinkamai parinkti aksesuarus.


Pirmiausiai ką pagriebiau buvo šortai. Tiesą sakant, aš paskutiniu metu užmiršau apie celiulitą, todėl galiu leisti sau bet kokio tipo ir ilgio šortus. Patiko kad šortai turi kišenes ir vietą diržui. Būtent diržo pagalba galima derinti spalvas.


Surašau kainas:

Šortai 4,99 EUR
Rankinė 4,99 EUR
Palaidinė 9,99 EUR


PS. per išpardavimus svarbu nepamesti galvos, reikia gerai apgalvoti, ar tikrai reikalingas tas drabužis, visiškai nežiūrint į kainą. Aš viename žurnale perskaičiau, kad reikia užduoti sau klausimą "Ar pirkčiau šį drabužį jeigu ne išpardavimas? " Jeigu atsakymas " taip", reikia sugalvoti minimum kelis drabužių derinukus, jeigu pavyko, tada galima drąsiai pirkti.

Gerų ir apgalvotų  pirkinių...







SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-07-14 13:20

    Kaip gražu! Norėjau paklausti dėl h&m išpardavimų tvarkos. Retai ten perku. Kažkada užsukau, kabykla ant kurios parašyta 50% nuolaida. Tai taip ir nesupratau ar etiketės jau su ta nuolaida, ar 50% nuolaida nuo tos kainos? Naivus klausimas, bet aš kažkaip nemėgstu apsijuokt prieš konsultantus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, tai reiškia, kad taikoma 50% nuolaida nuo pradinės kainos. Nuolaida taikoma kasoje.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig