2015 m. liepos 14 d., antradienis

Pupa Snow Queen Winter Rose kūno roežiūros linija: kūno losjonas ir dušo želė



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, jus puikiai visi puikiai žinote kaip aš dievinu rožių kvapą, kūno ir veido priežiūros priemones su rožių kvapu, ekstraktu, absolutu ir pan. Šiandien skubu Jums papasakoti apie PUPA kūno priežiūros liniją Snow Queen iš Kalėdinės kolekcijos (aš net nežinojau, kad PUPA kolekcijos taip nuostabiai atrodo, tiesiog meno kūrinys, jeigu leisite, aš įkelsiu Jums daugiau kolekcijos nuotraukų), kvapas Winter Rose.





Kaip ir žadėjau kolekcijos nuotraukos:














Kūno priežiūros priemonių pasirinkimas:


ICY JASMINE
WINTER ROSE
FROZEN ORCHID
WHITE MUSK

Įpakavimas:




Mano nuomonė:

Vaikystėje aš turėjau PUPA kosmetikos rinkinį ir mažą buteliuką kvepalų, būtent todėl, šį produktų liniją man labai prie širdies. PUPA išleidžia nuostabaus grožio limituoto leidimo kolekcijos, ypač kosmetikos rinkinius. Galima pagalvoti, kad tokie dalykai skirti tik jaunom merginoms, tačiau niekas iš mūsų neatsisakys gauti tokią dovaną. Aš jau išbandžiau labai daug PUPA kosmetikos priemonių, jos nuostabios, o kūno priemonės nepalieka abejingų. Aš visiems pastoviai rekomenduoju atkreipti dėmesį į PUPA kūno aliejų, kvapas tiesiog dieviškas. 
Na o šiandien pabandysiu papasakoti apie Winter Rose kūno priežiūros linijos produktus. Aš juos gavau dovanu po PUPA prezentacijos. Pradėsiu nuo kosmetikės. labai žaisminga, geros kokybės, sidabrinės spalvos, talpi, patogu pasiimti su savimi į keliones. Kaip aš jau pasakojau, viskas kas susiję su rožėmis man be galo patinka. Šie produktai nėra išimtis, nuostabus, lengvas rožių kvapas. Jis išsilaiko ant kūno gana ilgai, tačiau nedusina, o tiesiog vos vos jaučiasi. Dušo želės konsistencija kreminė, gerai pūtuoja ir labai švelniai plauna kūno odą. Kūno losjonas pakankamai tirštos konsistencijos, gerai drėkina, nepalieka lipnumo jausmo ir ypatingai skaniai kvepia.

Apibendrinat noriu pasakyti, rekomenduoju atkreipti dėmesį į PUPA lentynas parduotuvėje, siūlomos kosmetikos priemonės gali tapti jūsų atradimu.

PR Sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig