2015 m. liepos 5 d., sekmadienis

Lancome Hypnôse Volume-à-Porter Tankinantis blakstienų tušas


Lancome blakstienų tušai tai klasika, tokia pat kaip ir Chanel N5. Lancome Hypnose tušai jau seniai tapo legendiniu produktu. Dauguma iš mūsų apie juos girdėjo, didelė dauguma net bandė, labai daug žmonių pastoviai perka ir naudoja tik Lancome blakstienų tušus. Tačiau nežiūrint į tai, Lancome kompanijos atstovai vis bando pagerinti ir paįvairinti siūlomų blakstienų tušų asortimentą. Aš bandžiau klasikinį Hypnose variantą, taip pat Hypnose Star, o dabar mano rankose Lancome kompanijos naujiena - Hypnôse Volume-à-Porter Tankinantis blakstienų tušas. Šiandien apie ją šnekėsime plačiau.




Gamintojo aprašymas:


Jau 80 metų Lancôme stebina pasaulį inovacijomis akių makiažo srityje: nuo pirmojo blakstienų tušo tūbelėje iki dar visai neseniai pristatyto išlenkto blakstienų tušo šepetėlio. Šiandien Lancôme pristato dar vieną naują produktą moterims, suprantančioms žvilgsnio galią - blakstienų tušą Hypnôse Volume-à-Porter.
Vos vienu brūkštelėjimu blakstienoms suteikiama neįtikėtina apimtis, tuo pačiu išlaikomas itin natūralus įspūdis, nes atskiriama ir užriečiama kiekviena blakstiena. Itin skysta ir lengva tekstūra nenusveria blakstienų ir leidžia blakstienų tušą aplikuoti daug kartų be jokios rizikos suklysti. Formulėje esantis išskirtinis Lancôme Native Rose Cells™ ekstraktas puoselėja ir apsaugo blakstienas, kad jos taptų atsparesnės ir gražiau atrodančios net ir be blakstienų tušo. Dėl šio išskirtinio ingrediento blakstienų tušas taip pat turi subtilų rožių aromatą.
Pirmasis elastomerinis Hypnôse linijos šepetėlis turi standų pagrindą ir lanksčią viršūnę. Ši technologija leidžia itin preciziškai padažyti kiekvieną blakstieną, neperkraunant jų per dideliu produkto kiekiu. Itin švelnus šepetėlis švelniai iššukuoja bei atskiria blakstienas, o tušas tiesiog slysta blakstienomis lyg kašmyras, glostantis odą.
Tinka ir jautrioms akims.

Sudėtis:




Talpa: 6,6g

Kaina: 33,95 eur

Kur pirkti: Douglas, Kristiana

Įpakavimas:






Teptukas:






Rezultatas:

Prieš


su Lancome Hypnôse Volume-à-Porter Tankinančiu blakstienų tušu






Mano nuomonė:

Mano blakstienos su Lancome Hypnôse Volume-à-Porter Tankinančiu blakstienų tušu atrodo labai gražiai ir natūraliai, smagu, kad kosmetikos priemonė atitinka visus gaminto pažadus, būtent tai ir yra skiriamasis LUX segmento kosmetikos kompanijų ženklas, būtent taip, kaip ir turi būti. Tušo teptukas patogus, guminis, gerai nudažo ir iššukuoja blakstienas nuo pat augimo linijos, jos gaunasi ypatingai ilgos ir tankios, tačiau atrodo natūraliai. Tušo šepetukas lankstus, todėl leidžia nudažyti visas blakstienas. lancome tušas nusiplauna labai lengvai, nedirgina blakstienų ir laikosi visą dieną.
Aš neturiu ką daugiau pasakyti, tik tiek, kad tai tobula Lancome naujiena. Rekomenduoju išbandyti.

PR sample



SHARE:

8 komentarai

  1. galvoju apie sita..bet stabdo tas kad atrodo labai naturaliai..nes megstu kai tusas tikrai stipriai tankina,nesulipdo bet blakstes buna wow. iki siol favoritas dior extase,kas liecia lancome tusus tai klasikinis hypnose buvo su pusiau, hypnose star tik ilgino,drama nedare to ka turejo ty dramatiksai tankiu blakstienu nebuvo. dabartinis grandiose visai patinka bet kartot nenoriu jauciu..neuzilgo laukia kelione kazka reikes griebt oro uoste tai galvoju apie si ar kartot dior extase, cia pastaruju dienu mano galvos skausmas :D Kaip suprantu su siuo tusu dramatiskai tankiu blakstuciu neisgauciau? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O mano mėgstamas Dior Show, nes ten blakstienos wow. Šitas tušas labai gerai atskiria, tai labai svarbu darant tamsų vakarinį makiažą, nes labai nemėgstu sulipusių blakstienų. Išbandykite parduotuvėje, juk visų blakstienos skirtingos, rezultatas priklauso tik nuo jūsų turimų blakstienų.

      Panaikinti
  2. Ačiū, būtinai išbandyk, iki šiol guli mano kosmetinėje ir pastoviai naudojamas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. turėjau ir diorshow (maciau dabar lyg kaip naujiena douglas bet jauciu tik pakuote pakeite o sepetlis liko tas pats) blakstienos grazios tikrai buvo ir tankios bet man su tuo sepeteliu daugiau zaist reikejo nei kad su extase tarkim :) o su isbandymu parduotuvej tai problematiska nes visada bunu pasidazius blakstienas :) ai jauciu bus is serijos kad nueisiu ir koki trecia varianta nusipirksiu isvis paskutine minute:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu ekspromtu, tada viskas priklauso nuo konsultantų, ką pataria, tą ir nusiperki.

      Panaikinti
  4. raportuoju, kad visgi pirkau diorshow extase. Kadangi oro uostas buvo visai kiseninis ir pasirinkimas buvo gana ribotas ir jokiu konsultantu nebuvo tai vistik rinkausi tarp siu dvieju: lancome v-a-p ir mineto dior, tai dar taip pagalvojau kad nors dior siek tiek ir brangesnis visgi jo 10ml o lancome tik 6ml ( is pairties man praeitas dior tarnavo beveik metus,kaip ir grandiose(10ml) o hypnose kiek turejus visi apie pusmeti teistempdavo) :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. naujo dar nepradejau naudot, damusineju lancome grandiose kol dar dazo, bet extase esu turejus anksciau tai blakstienos kaip leles budavo (ypac naudojant su diorshow maximiser base) reik manyt formulej nieko nepakeite i blogaja puse kai atnaujino pakuote :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig