2015 m. liepos 6 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai





Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, po atostogų labai sunku grįžti prie realybės ir pradėti dirbti įprastu tempu. Kosmetikos gamintojai irgi nesėdi vietoje ir neatostogauja, aš pastoviai gaunu vis naujas ir naujas kosmetikos priemones testavimui. Labai džiaugiuosi, kad daugumą atsižvelgia į mano norus, odos ir plaukų tipą, būtent todėl beveik visi atsiliepimai geri. Kur kas smagiau išsirinkti sau tinkantį produktą testavimui. Praeitą savaitę, nežiūrint į karštą orą, aš sugebėjau parašyti visus suplanuotus straipsnius, pati galiu savimi didžiuotis. ;-) Na o dabar šios savaitės planai....





Šią savaitę bloge skaitykite apie:

Uoga Uoga lūpų blizgesį "Gaudau vėją" su bruknių ekstraktu. Man be galo patiko Uoga Uoga lūpų blizgiai, jie tikrai tobuli.


Korres kvepalus


BH cosmetics Lilac skaistalus, tai labai graži priemonė (įpakavimas tiesiog stulbinamas), kurią galima naudoti veido kontūravimui



Mėgstamiausią rubriką Beauty Talk



Darysime makiažą naudojant Eylure blakstienas, bandysime išsiaiškinti kokias naudoti patogiau. Labai trumpai papasakosiu apie antakių dažus.



Klorane šampūną ir plaukų balzamą



Nepakeičiamą priemonę kelionėse - Cleanic servetėles




Labai įdomų Avon produktą CC colour corrector pearls


Victoria's Secret kūno losjoną Sheer Love


Korres veido valymo priemones: pienelį ir prausiklį


Lancome Miracle Cushion priemonę.  Labai seniai svajojau išbandyti šią naujieną, pagaliau ne tik išbandžiau, bet ir pasiruošusi pasidalinti savo nuomone su Jumis






Kosmetikos priemonės testavimui:

Natūralios mineralinės kosmetikos gamintojo iš Australijos Dusty Girs priemonės: Earth Cream (kremas su atspalviu, labiau panašus į BB kremą) ir Golden Delicious skaistalai (http://dustygirls.com.au)



Išbandysiu naują Garnier Fructis Thick and Gorgeous plaukų priežiūros liniją, taip pat kartu darysime šukuoseną


Fantastiškos priemonės iš Rituals: dušo putos Tao ir dar nematyta ir negirdėta priemonė Tao Qi - atpalaiduojantis serumas. Serumo kvapas metinis, poveikis - šaldantis, labai gerai atgaiviną protą ir sielą. Būtinai papasakosiu plačiau, nes mano manymu, vasaros metu tokia priemonė turi būti kiekvienoje rankinėje.


Lush auksinės spalvos muilas GAY is OK


Aš jau rašiau savo bloge apie naują Oriflame plaukų priežiūros priemonių seriją, pagaliau visa linija mano rankose. Išbandžiau plaukų aliejų - jis tobulas.




Ne dienos be rožių - Natur Boutique priemonės veido priežiūros su rožių ekstraktais: rožių ir ram9nelių pienelis veidui ir maroko rožių kremas veidui (http://www.ekokolekcija.lt)


Ar jau instaliavote į savo išmaniuosius telefonus MakeUpGenius programėlę? Aš žaidžiau kelias dienas, pasirenkant įvairius makiažus, tačiau tokio gražaus akių pavedimo pačiai padaryti niekaip neišeina. Taip pat naujieji L'oreal produktai testavimui. Lūpų dažų spalva man labai patiko, tamsi bordo ... O naujas Super Liner tiesiog tobula makiažo priemonė Smokey eyes makiažui.


Mano rekomendacija - vietoje saldžių mineralinių rinktis sveikus gėrimus troškuliui malšinti. Vienas iš geriausių gėrimų - Vitamil Well gaivieji gėrimai. Juk grožis kyla iš vidaus. Sutinkate?






Gavau savo Korres kosmetikos užsakymą, labiausiai patiko skaistalai, kai išbandysiu, būtinai papasakosiu ir Jums



Tokia planuojama mano grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig