2015 m. liepos 6 d., pirmadienis

Essence Make Me Pretty Fall 2015 Collection


Jau tradiciškai pirmadieniai pasakoju apie naujas essence arba Catrice kolekcijas. Šiandien pasakoju su dideliu malonumu, todėl, kad papildomos makiažo priemonės, tokie kaip teptukai yra būtini. Ne kiekvienas gali nusipirkti MAC, Bobbi Brown ir kitus gerus, tačiau ne galo brangius teptukus. Sutinku, kad apie teptukų būtinumą reikia šnekėti nuo kosmetikos naudojimo pradžios. Džiugu, kad essence išleidžia būtent tokias gražias kolekcijas. Žiūrime nuotraukas ir rašome norų sąrašus.













Eyeshadow Blender Brush – New & Limited Edition – €1.99

Precise Eyeshadow Brush – New & Limited Edition – €1.79

Multi Use Eyeshadow Brush – New & Limited Edition – €2.99

Eyebrow Comb – New & Limited Edition – €2.49

Lip Brush – New & Limited Edition – €1.79

Concealer Brush – New & Limited Edition – €1.99

Powder & Highlighter Brush – New & Limited Edition – €3.29

Blush Brush – New & Limited Edition – €2.99

Bronzer Brush – New & Limited Edition – €3.29

Liquid Brush Cleanser – New & Limited Edition – €2.49


Mano nuomonė:

Galiu pasakyti, patiko net man. Labai gražių spalvų ir iš pirmo žvilgsnio, geros kokybės teptukai. Kaina nėra labai didelė, todėl drąsiai galima nusipirkti pabandymams. Tikiuosi šį kolekcija bus pristatyta Lietuvoje, o aš įrašau į savo norų sąrašą 3 didelius spalvos kosmetikos teptukus iš essence.



SHARE:

2 komentarai

  1. Aš manau kolekcija atrodo labai gražiai. Essence kosmetika skirta paaugliams, todėl manau tai nuostabus būdas papasakoti ir pripratinti merginas pirkti teptukus papildomai, o ne bandyti pasinaudoti tais, kurie yra su šešėliais, skaistalais ir pan.

    AtsakytiPanaikinti
  2. O man pasirode puikus multi use teptukas, kur antgaliai keiciasi. Kelionej labai praverstu! Idomu kokia bus kokybe :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig