2015 m. liepos 6 d., pirmadienis

Victoria's Secret kūno losjonas "Sheer love"



Noriu pradėti nuo to, kad Victoria's Secret kūno priežiūros produktai vilioja savo kvapais, įpakavimais ir užsienio bloggerių gerais atsiliepimais. Lietuvoje be galo daug parduotuvių, kur galima nusipirkti daugumą šių stebuklingų produktų internetu, tačiau kaip dėl kvapo? Aš nelabai įsivaizduoju tokių kosmetikos priemonių pirkimą aklai. O jeigu nepatiks kvapas? Victoria's Secret didžiausią stendą mačiau Rodo salos Duty Free, tačiau kainos ten žymiai didesnės. Aš savo kūno losjoną gavau lauktuvių, smagų, kad draugės kvapų pasirinkimas sutampa su mano. Šiandien apie VS Sheer Love pašnekėsime plačiau.





Gamintojo aprašymas:




Šiam gaiviam Victoria's Secret kūno sviesto kvapui neįmanoma atsispirti. Panerkite į Sheer Love – ryškų ir linksmą šviežutėlės baltosios medvilnės bei švytinčios rausvosios lelijos aromatą. Mėgaukitės kvapniu drėkinimu.Praturtintas alavijo, avižų ir vynuogių kauliukų ekstraktais, plius antioksidantais vitaminais E ir C. Kompozicija sudaryta iš baltojo nektarino ir šviežio bijūno mišinio. Žaismingas dvelkmas Jūsų kūno odai. Palepinkite savo kūno odą išbandydami šį Victoria's Secret kūno losjoną "Sheer Love".



Talpa: 250 ml.


VS "Sheer love" kūno priežiūros priemonių pasirinkimas:


Įpakavimas:






Sudėtis:



Konsistencija:


Mano nuomonė:


Man labai patiko VS kūno losjono kvapas - gaivus ir vandeningas lelijų su saldžiu medvilnės kvapo poskoniu. Kvapas ant kūno išsilaiko apie valandą, daugiau aš jo nejaučiu, tačiau jeigu patenka ant drabužių, apie save gali priminti net ir kitą dieną. Losjono konsistencija nėra riebi, gerai drėkina kūno odą, tačiau rimtesnio maitinimo tikrai nesuteikia. Susigeria gana greitai, po naudojimo odą lyg aksomas, pamaitinta, lygi ir slydi, tikriausiai dėl silikonų, esančių losjono sudėtyje. Įpakavimas paprastas, plastikinis, tačiau naudoji tokius žymiai patogiau, nei tubelę su losjonu.
Ar produktas vertas dėmesio? Tikrai taip, jeigu Jums patinka kvapas, jeigu prašovėte su kvapu, tai gali likti galvos skausmu, nes VS kūno priežiūros priemonių kvapai ganai erzinantys.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig