2015 m. liepos 8 d., trečiadienis

Lancome Teint Miracle Cushion Skystas makiažo pagrindas pagalvėlėje (spalva Nr. 03 - Beige Peche)


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien pašnekėsime apie labai įdomią Lancome naujieną, kurią be galo ilgai norėjau išbandyti, apie Miracle Cusgion Skystą makiažo pagrindą. Tiesą sakant, tokio tipo pagrindus išleido Korėjietiškos kompanijos jau seniai, bandžiau kelis, tačiau spalvos visiškai netinka mūsų europietiškiems veidams. Lancome Teint Miracle klasikinį makiažo pagrindą naudoju dabar, kaip tik ir 3 numeriuką, bandysime palyginti tekstūras ir konsistencijas.

Gamintojo aprašymas:



Teint Miracle Cushion
Skystas makiažo pagrindas pagalvėlėje
Visų tipų odai.
Lancôme pristato naujausią, kiekvienai moteriai pasiekiamą revoliuciją veido odos makiažo priemonių srityje – Miracle Cushion. Tai visiškai naujoviškos tekstūros makiažo pagrindas, kuris leidžia jaustis puikiai, be jokių pastangų suteikia išskirtinį rezultatą ir yra stebinančiai malonus odai.
Tobulumą galite pasiekti ranka – pagaliau!
Miracle Cushion pagalvėlėje yra tūkstančiai mažų, deguonies tiekimą užtikrinančių oro ertmių. Jos leidžia kempinei maksimaliai sugerti kreminę priemonę. Patekusi ant odos priemonė išsisklaido, suteikdama tobulą maskuojamąjį efektą. Subtilaus, iš poliuretano pagaminto diskelio paviršiuje lieka idealus priemonės kiekis – todėl užtepsite jos būtent tiek, kiek reikia.
Priemone tepama oda tampa nuostabiai lygi, gaivi, elastinga ir sudrėkinta – tarytum panaudojus drėkiklį. Po kelių minučių oda pasidaro aksominė, jos spalva įgauna švytėjimo ir skaistumo. Natūralus ir permatomas priemonės sluoksnis vos įžvelgiamas, tačiau jo poveikis neabejotinas. Oda skaisti ir švytinti – tarytum būtų nugludinta. Poros ir nelygumai paslėpti. Oda lygi, maloniai sudrėkinta ir tiesiog atgaivinta.
Talpa: 14g

Sudėtis:




Kaina: 48,95 EUR, tap pat galima pirate tim papildymą

Kur pirkti: Douglas, Kristiana, Sarma

Spalvų pasirinkimas: Europoje pristatytiti tik keturi atspalviai



Įpakavimas:










Mano spalva: Nr. 03 - Beige Peche





Rezultatas:

be makiažo:


su Teint Miracle Cushion ir sutvarkytais antakiais






Su makiažu:






Mano nuomonė:

Aš labai vertinu patogumą ir kokybė, šie du žodžiai apibūdina šios pudros esmę. Patogumas - nes tokią pudrą labai lengvą pasiimti su savimi (įpakavimas su kempine ir veidrodžiu), pirmas gyvenime skystas makiažo pagrindas, kurį galima įmesti į rankinę, o svarbiausiai, be problemų, esant reikalui, pataisyti makiažą. Dar vienas pudros pliusas - galima pirkti tik papildymus, pudros dėklas lieka (taip taupomi pinigai).
Apie Lancome kreminių pudrų kokybę, manau šnekėti nereikia. Aš iki šios pudros naudojau Lancome Teint Miracle klasikinį variantą, maskavimas nuostabus, nekemša porų ir laikosi apie 5 valandas ant veido idealiai. Teint Miracle Cushion turi vidutinį maksavimo efektą, tačiau jos konsistencija nėra visai skysta, dengiasi labai plonu sluoksniu, esant reikalui galima kai pudra įsigers pereiti dar su kempine, tada maskavimo efektas bus didesnis. Pudra turi matomą 'glow finish' efektą.
Manau ši pudra idealiai tiks sausos ir normalios odos savininkėms, nes labai riebios odos savininkėms nepatiks 'glow' efektas, o probleminei odai neužteks maskavimo.

Ant mano veido vakar (karštis buvo nerealus) išsilaikė apie 3 valandas, po to reikėjo taisyti makiažą. Jeigu oro sąlygos normalios - pudra išsilaiko apie 4-5 valandas.
Lancome Teint Miracle Cushion makiažo pagrindas - tai puiki alternatyva klasikiniam variantui vasaros naudojimui, kai reikia natūralaus vaizdo ir mažesnio maskavimo efekto. Rekomenduoju išbandyti.




PR Sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig