2015 m. liepos 15 d., trečiadienis

L´Oréal Paris FALSE LASHES SUPERSTAR blakstienų tušas



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu jums papasakoti apie L'oreal naują blakstienų tušą. Mano kosmetinėje prieš labai daug metų jau buvo panašus (dviejų šepetėlių), man jis labai patikdavo, po to jo jau nebe gamino, o aš atradau sau L'oreal Telescopic tušą, kuriuo labai ilgai buvau patenkinta. Prieš gera dvi savaites mano rankose atsidūrė L'oreal naujieną, šiandien plačiau pašnekėsime apie tušą ir rezultatą ant blakstienų.





Gamintojo aprašymas:




ŽADĄ ATIMANTIS DIRBTINIŲ BLAKSTIENŲ EFEKTAS JAU ČIA.


2015-aisiais išdrįsk išbandyti dirbtinių blakstienų efektą. Tapk superžvaigžde.


L´Oréal Paris pristato FALSE LASHES SUPERSTAR - pirmąjį blakstienų tušą, kuris pakelia blakstienas iki šlovės aukštumų. Du neatskiriami žingsneliai: padidink blakstienų apimtį, tuomet pailgink jas iki begalybės. Blakstienos, kokių dar nematei. Super apimtis. Super įspūdis. Superžvaigždė.

1-asis blakstienų tušas, kuris pakeičia tavo blakstienas dviem vienas kitą sekančiais žingsneliais           

.

PIRMAS ŽINGSNIS : SUPER PADIDINIMAS
Sukurk įžūlią apimtį padengdama blakstienas tankumo suteikiančiu pagrindu ir pasiruošk antram žingsneliui.
ANTRAS ŽINGSNIS : PAKELIANTIS ŠEPETĖLIS
Juoda, praturtinta šepetėlio pluošto formulė puikiai padengia pagrindą. Blakstienos ekstremaliai ilgos, itin juodos spalvos. Tavo akys pasiruošusios pozuoti.

FALSE LASHES SUPERSTAR neturi limitų: tepk sluoksnių kiek tik nori, pavyzdžiui, kad pakoreguotum makiažą dienos pabaigoje, bet kada, kai tau norisi būti superžvaigžde.
PADIDINK APIMTĮ - STORINK KIEKVIENĄ BLAKSTIENĄ IKI ĮŽŪLIOS APIMTIES REZULTATO. Baltas, tirštas pagrindas pastorins blakstienas vieną po kits ir suteiks tankumo, unikalus šepetėlis pasieks ir suformuos blakstienas net tas, kurias pasiekti itin sunku. 
SUKURK EKSTREMALŲ ILGĮ - STULBINAMAI ILGOS IR RIESTOS BLAKSTIENOS, PASIPUOŠUSIOS INTENSYVIA/JUODŽIAUSIA JUODA.

IŠDIDINK, IŠILGINK, IŠTOBULINK. ŽVILGSNIS TAMPA ŽVAIGŽDE. AKYS, KAMERA, VEIKSMAS. TRIUMFAS!


Įpakavimas:





Rezultatas:




su makiažu:



Mano nuomonė:

Tiesą sakant, aš nelabai mėgstu teplioti blakstienas tai vienu (baltos spalvos tušu), tai kitu (juodos spalvos) tušu. Tai užtrunka labai ilgai, aš vertinu tušus kurie viską padaro vienu potipiu. Tačiau gamintojas žada super apimtį ir dirbtinių blakstienų efektą, dėl to galiu teplioti blakstienas net iki vakaro, o jeigu tai svarbus vakarėlis, aš pasiruošusi tam reikalui skirti daugiau laiko.
Šnekant apie tušo įpakavimą noriu pasakyti, kad viskas be galo gražu ir patogu, tik aš pastoviai bijau sumaišyti baltą tušo galiuką su juodu. Teptukai labai geri, gerai prašukuoja. 
O dabar apie rezultatą:

Mano blakstienos nėra labai jau trumpos, todėl dauguma tušų atrodo gražiai. Aš pradėjau nuo baltos spalvos bazės. Teptukas patogus, gerai prašukuoja blakstienas, tepa baltą bazę lygiai ir gražiai, tik man blakstienos atrodo kiek sulipusios. Tušas fantastiškai pakelia blakstienas nuo šaknų, nuotraukoje jus puikiai matote rezultatą. Jeigu jus prieš tai naudojote blakstienš rietiklį, su šiuo tušu jis bus nereikalingas. Aš pasiėmiau tiesiog tušo šepetuką ir viską prašūkavau. Sluoksniuojant baltą bazę ir šukuojant blakstienas galima pasiekti gero rezultato, bazė - tai storų ir ilgų blakstienų paslaptis. (Iš patirties galiu pasakyti, kad ant tokios baltos bazės spalvoti blakstienų tušai atrodo žymiai ryškiau ir gražiau).

Juodo tušo teptukas kiek lenktas, tačiau tepant lyg tai užsikabina už bazę. Man tas jausmas visiškai nepatiko, aš pasiėmiau daugiau tušo, tada gaunasi sulipusios blakstienos. Paradoksas kažkoks... Prašukavau kelis kartus, gavosi galutinis rezultatas. Atrodo gražiai, tačiau ir laiko prie blakstienų dažymo buvo praleista tikrai daug. 

Tikriausiai aš dar pažaisiu su šiuo tušu kai turėsiu laiko, tačiau darant makiažą ryte skubant į darbą, toks tušas ne variantas.

PS. kaip visada, jeigu man produktas nelabai patiko, aš nunešu jį išbandyti kam nors kitam, kad turėti kelias nuomones. Tušą bandė mama, liko be galo patenkinta. Jos mažos ir vos matomos blakstienos tapo gražiais ir išraiškingos. Wow, pagalvojau aš, kiekvienas produktas turi savo gerbėjus ir atranda savo pirkėjus.

PR sample





SHARE:

2 komentarai

  1. Bandžiau šį ir aš - man jis pasirodė puikus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Matai, kiek žmonių, tiek nuomonių, viską reikia bandyti, tik taip galima atrasti 'savo' produktus ir priemones.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig