2015 m. liepos 11 d., šeštadienis

LUSH prezentacija



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu papasakoti Jums apie vakar vykusią Lush kompanijos prezentaciją, kurios metu mes sužinojome labai daug naujo: buvo pristatyta saulės produktų linija, gaminome šviežią kaukę ir išbandėme vonios putas, šampūną ir vonios bombą. Kaip visada, labai daug nuotraukų.



Lush parduotuvė vienintelė Lietuvoje, Vilniuje PC Panorama, pirmame aukšte


čia laikas sustoja ilgam, pirmą kartą rašant straipsnį apie Lush kosmetiką, čia nepastebimai praleidau net dvi valandas, jos prabėgo kaip penkios minutes. Viskas labai įdomiai atrodo, nuostabiai kvepia, kosmetikos pasirinkimas labai didelis, norisi viską išbandyti, pauostyti....



Lush dovanos atrodo stulbinamai, labai norėčiau tokias gauti...






Aš tikriausiai noriu pradėti nuo Lush saulės linijos produktų. Aš dar paeitais metais gavau šią dėžutę (saulės linijos) dovanų, bet išmėginti taip ir nepavyko. Šiais metais jau išbandžiau Sesame Sultan kūno losjoną, be galo patiko poveikis. Jau greitai papasakosiu apie jį plačiau.
Konsultantės papasakojo man kaip naudoti The Sunblock plytelę, nes aš iki šiol vaikščiojau aplinkui ją nežinodama nuo ko pradėti.


Šnekant apie masažines plyteles man labiausiai patiko Black Stockings


Matot, koks nuostabus efektas? Idealiai vasarai, suteikia bronzinio atspalvio, maitina ir labai maloniai kvepia.


Mano mėgstamiausias Lush parduotuvės kampelis su dušo žele ir muilais. Aš nufotografavau nematytus produktus. Kvapai labai gaivūs, puikiai tinka vasarai..





Tokių šampūnų kaip Lush niekur kitur nerasite, jie kieti, atrodo kaip macarons pyragėliai, juos labai patogu naudoti ir pasiimti su savimi į kelionę. Mano mėgstamiausias Ledi Godiva. O jūsų?


Jeigu manęs paklausti apie mėgstamiausią Lush produktą, aš atsakyčiau negalvodama, "LUSH vonios bombos". Šitoje vietoje mane palaiko net vyras. Mėgstamiausia - SEX BOMB


O štai BIG BLUE vonios bomba



Vienos didelės Lush vonios putų plytelės užtenka net 10kartų, reikės pradėti taupyti, nes aš dažniausiai naudoju dviems kartams...

Tiek putų gaunasi nuo vieno mažo gabaliuko LUSH SUNNY SIDE... Taip pat vonios burbulą ir putas galima naudoti kartu.





Lush šviežių kaukių kampelis:


Kitą kartą būtinai nusipirksiu Cupcake kaukę. O Jums noriu priminti, kad atsinešus penkis tuščius (juodos spalvos) Lusch produktų įpakavimus- šviežia kaukė dovanu.


O jus žinojote kad Lush savo kaukių gamybai naudoja šviežias uogas ir vaisius? Aš ne...

Mes gaminome šviežią kaukę su mėlynėmis Catastrophe cosmetic


O taip teisingai paruošti veidą prieš kaukę... 



  1. Su Tea Tree water purškikliu dezinfikuojame rankas
  2. Veido valymui naudojame Ultrabland veido valiklį, lengvais masažiniais judesiais masažuojame veidą
  3. Nuvalome valiklį naudojant Tea Tree veido purškiklį
  4. Atliekame veido masažą naudojant Full Of Grace veido drėkinamąjį serumą (labai nustebau pamačius serumą plytelės pavidalu, reikės būtinai išbandyti)
  5. Užtepame Catastrophe cosmetic veido kaukę storu sluoksniu
  6. Laukiame apie 10 minučių ir nuplauname šiltu vandeniu.
Manau visi bloggeriai šį vakarą (po prezentacijos) darė tokias procedūras. Aš jau bandžiau Catastrophe cosmetic šviežią kaukę, todėl vakare dariau veido valymą su Mask of Magnaminty. Po šitos kaukės nusprendžiau rašyti rubriką "Savaitės atradimai", tobulas rezultatas ir nuostabus mėtinis kvapas.




Ačiū labai Lush kompanijos atstovams už nuostabiai praleistą laiką.


O štai mes



Lithuanian bloggers 
Darja Luscious style 
Aliona Lithuanian Beauty blog 
Mažena Absentta Mode









SHARE:

4 komentarai

Blogger Template Created by pipdig