2015 m. liepos 11 d., šeštadienis

„Marc by Marc Jacobs pristato trumpametražį filmą „Jausmas"


Marc Jacobs vardą aš pirmą kartą išgirdau žiūrint filmą "Ir velnias dėvi Prada", buvo filme tokia scena, kai merginos sušaukė 'wow, tai gi čia Marck Jacobs rankinė". Aš tada nesupratau net apie ką jos šneka, tačiau po kiek laiko, žiūrint filmą eilinį kartą atkreipiau į tai dėmesį. Šiandien noriu pasidalinti informacija apie Marc by Marc Jabobs akių kolekciją skirta pavasariui-vasarai. Aš akinius mačiau, matavausi, man jie be galo patiko. labai gražūs, ryškūs ir žaismingi variantai.



MARC BY MARC JACOBS” PRISTATO „JAUSMĄ”
Naujasis vaizdo įrašas skirtas 2015 metų pavasario - vasaros akiniams nuo saulės.
Matto Lamberto režisuotas „Jausmas”, filmuotas Nortridže, San Fernando slėnyje, Kalifornijoje, yra odė ilgoms, karštoms jaunimo, apsupto darugų, vasaros dienoms. Tai himnas lengvai energijai: draugystės esmė – nuobodulys, per kurį gali gimti magiškos akimirkos, tampančios simboliškomis, kai kartu per „Marc by Marc Jacobs SS15” akinių nuo saulės stiklus yra stebimas saulėtekis.

2015 metų pavasario - vasaros „Marc by Marc Jacobs” akinių kolekcija transliuoja galingą pasaulėžiūrą, kuri, perteikta ryškiuose geometriniuose ir apvaliuose akiniuose nuo saulės, yra jauna, įnirtinga ir stipri, kad įtiktų savimi pasitikintiems neprisitaikėliams. Šiuose drąsių formų ir kristalų atspalvio akiniuose nuo saulės dera 70-ųjų įkvėptas dizainas ir šiuolaikinis lengvumo ir judėjimo jausmas.

Spalvų paletė vizualiai intriguoja užtamsintais efektais ir perregimais atspalviais, tokiais kaip tamsintas mėlynas su mėlynais lęšiais, tamsintas rožinis / geltonas su rožiniais lęšiais, tamsintas mėlynas / geltonas su šviesiai mėlynais lęšiais, o taip pat klasikinė juoda su pilkais tamsintais lęšiais ir „Havana” su tamsintais rudais lęšiais.





 


 


 



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig