2015 m. liepos 24 d., penktadienis

Natūralus graikiškas ŽALIŲJŲ ALYVUOGIŲ muilas


Šiandien vakariniam skaitymui siūlau naują įrašą apie kosmetikos priemonę, kurį man primina kelionę į Graikiją, apie natūralios sudėties graikišką muilą. Pastebėjau, kad dauguma turistų perka graikišką muilą, prisiminiau, kad jau gana seniai tokį muilą gavau testavimui, o svarbiausiai, šį produktą galima įsigyti Lietuvoje. Šiandien apie muilą pašnekėsime plačiau.






Gamintojo aprašymas:



Saponifikuotas autentiškas graikiškas alyvuogių aliejaus muilas.
Be kvapiųjų medžiagų, dirbtinių cheminių ingredientų, ar jo kokybę pagerinančių ingredientų.

Saponifikavimas, arba muilinimas –  taip vadinamas procesas, kuriuo metu aliejai sumaišyti su šarmu virsta muilu.
Be muilo šios reakcijos metu susidaro ir glicerinas. Tai brangi ir vertinga medžiaga, kuri padeda odai išlaikyti reikiamą drėgmę, suteikia minkštumo ir švelnumo. Pramoninio muilo gamintojai jo muile nepalieka, filtracijos metu jis pašalinamas ir panaudojamas odos kremų gamyboje.
Rankų darbo muile išlieka visas natūraliai susidaręs glicerinas (jo muile būna apie 10 proc.)
 

Įpakavimas:






Mano nuomonė:

Aš labai mėgstu muilus, rinkosi Itališkus, rankų darbo pagal kvapus. Šnekant apie Graikišką muilą, galiu pasakyti, kad kvapas labiau ūkiško muilo su žolelėmis, tačiau vertinat tai, kad produktas yra natūralus, nenaudojami jokie dažykliai ir aromatizatoriai, toks kvapas tik pliusas. Muilo užtenka labai ilgam, aš jį naudojau rankų ir kūno plovimui, girdėjau ir skaičiau atsiliepimus, kad kai kurie naudoja tokį muilą ir plaukams, tačiau aš tokiems eksperementams dar nesu pasiruošusi. Bendroje sumoje muilas patiko, vertinat tai, kad sudėtis natūrali, kūnas po naudojimo nesausas, pamaitintas, o dėl kvapo galima ir pakentėti. Juk natūralių kvapų gerbėjų labai daug.




PR Sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig