2015 m. liepos 26 d., sekmadienis

Revlon PhotoReady Skinlights (spalva 200 pink light)



Antras mano pasakojimas šiandien apie Revlon spindesio suteikiantį priemonę. Aš labai džiaugiuosi savo pirkiniu, nes vos vienas lašas priemonės, o veidas atrodo visiškai kitaip. Aš pastoviau naudoju būtent šią priemonę veido kontūravimui, skruostams paryškinti. Šiandien apie viska papasakosiu plačiau.





Subtilus veido švytėjimo efektas garantuojamas, naudojant tik vien priemonę: Revlon PhotoReady Skinlights. Siūlomi įvairūs atspalviai.


Sudėtis:

Aqua ((Water) Eau), Dimethicone, Boron Nitride, Glycerin, Butylene Glycol, Phenyl Trimethicone, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Sodium Chloride, Lactobacillus/Lemon Peel Ferment Extractm Tocopheryl Acetate, Citrus Junos Peel Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Triethoxycaprylylsilane, Methicone, Trihydroxystearin, Silica, Methyl Methacrylate

Talpa: 30 ml.


Kur pirkti:  aš pirkau lenkijoje, parduotuvėje HEBE

Kaina: apie 50 Zl.

Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:







Spalva:





Rezultatas:





Mano nuomonė:

Tai buvo visiškai spontaniškas pirkinys. Tiesiog HEBE parduotuvėje buvo nuolaidos Revlon kosmetikai, o aš taip seniai norėjau išbandyti šiuos produktus. Tiesą sakant, aš dažniausiai peržiūriu nuotraukas ir atsiliepimus internete, prieš perkant vieną ar kitą produktą, o šita spindesio suteikianti priemonė man labai patiko, plius rožinės spalvos higlighterio aš neturėjau, todėl kodėl gi neišbandyti?   Revlon kosmetika labai geros kokybės, tačiau kosmetikos kvapai (man atrodo visų priemonių) panašus į PVA klijus. Pradžioje labai jaučiasi, po kiek laiko kvapas išgaruoja. Jeigu jus esate jautri kvapams, Revlon kosmetikos geriau nebandyti. Visos kitos priemonių savybės yra tobulos. Man labai patinka švelniai rožinės spindintis priemonės atspalvis, jis labai gražiai atrodo tiek ant įdegusios, tiek ant šviesios odos. Aš dažniausiai ryškinu tik skruostus, norį ir akių viršutinius vokus. Atrodo smulkmena, o veidas atrodo kitaip. Aš skaičiau, kad galima šitą priemonę maišyti su kremine pudra, taip gausite 'glow' efektą ant viso veido.  Man asmeniškai, užtenka pabrėžti tik kelis veido segmentus. Rekomenduoju išbandyti, o spindesio suteiti priemonė privalo atsidurti kiekvos iš mūsų kosmetinėje.




SHARE:

2 komentarai

  1. Man būtų įdomu, jei nusipirktumėt iš essence rausvą highliterį ( jam dabar nuolaida droge) ir palygintumėt :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. `Aš vakar kaip tik buvau Droge pažiūrėti, bet tos priemonės jau nebebuvo. Tikriausiai nuo rugpjūčio mėn bus asortimento atnaujinimas, todėl laukiam naujų kolekcijų,

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig