2015 m. liepos 28 d., antradienis

Savaitės atradimas: Inglot antakių gelis



Jau antrą kartą iš eilės aš pasirenku Inglot produktą savaitės atradimams. Tiesą sakant, aš nelabai mėgstu Inglot kosmetikos, nes kosmetika skirta profesionaliam naudojimui, galiojimo laikas mažas, sunku pasirinkti produktą, o aptarnavimas Vilniuje,  Inglot parduotuvėje ženkliai kitoks, negu Lenkijoje. Ten nors ir nežinai kalbos, visi stengiasi padėti, o Vilniuje pardavėju veide klausimas 'kodėl ir ko tu čia atėjau?" Todėl nei rinktis, nei pirkti nesinori. Šituos Inglot produktus aš pirkau labai apgalvotai, peržiūrėjau labai daug bloggerių video ir perskaičiau daug įvairių atsiliepimų. Šiandien apie Inglot antakių želę papasakosiu plačiau.


Gamintojo aprašymas:


vandeniui atspari formulė
spalvų įvairovė
ilgai išliekanti formulė
bekvapis
labai natūraliai nudažo antakius

Spalvų pasirinkimas:



Talpa: 2 gr.

Kaina: Lenkijoje 37 Zl, Lietuvoje apie 11 EUR


Įpakavimas:





Rezultatas:

veidas be makiažo:


antakiai be nieko:


Na o dabar rezultatas:


Su makiažu






Mano nuomonė:

Jau seniai norėjau išbandyti garsųjį Anastasia antakių gelį, tačiau stabdo kaina ir tai, kad Lietuvoje kol kas nėra kur pirkti, ir nėra kur įvertinti atspalvius. Aš jau supratau, kad tokius dalykus pirkti neišbandžius tiesiog negalima. Antakių spalvą pats svarbiausias dalykas, ypač šviesių plaukų turėtojoms. Antakiai neturi būti šilto atspalvio, taip pat atspalvis neturi būti per daug pilkas ir per daug tamsus. Kai aš pamačiau Inglot naujieną, labai norėjau išbandyti, juk spalvų pasirinkimas ypač didelis. Aš pirkau želę Lenkijoje, ten geresnis aptarnavimas, ir vos keliais eurais mažesnė kaina.
Kaip aš jau pasakojau, pirkinys buvo apgalvotas, todėl pasirinkus spalvą nuvažiavau namo išbandyti priemonę. Patiko, net labai. Tobulas atspalvis, kuris idealiai tinka blondinėms, vidutinio šaltumo rudas atspalvis, antakiai gaunasi vientiso atspalvio, gelis labai gerai nudažo antakius ir paryškina antakių kontūrą. Taip pat gelis gerai laiko antakio formą ir visą dieną atrodo tobulai, nes priemonė atspari vandeniui. 

Rekomenduoju išbandyti, tiesiog tobula priemonė. Dabar aš suprantu, kad geriau antakio gelio nieko nėra, nei pieštukas, nei šešėliai taip lygiai ir gražiai neformuoja antakio.
















SHARE:

2 komentarai

  1. Sveika, Aliona, o kur Lietuvoje galima šią priemonę rasti?
    Douglas'e nemačiau :/
    Ačiū

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig