2015 m. liepos 12 d., sekmadienis

Savaitės atradimas: Lush Mask of Magnaminty



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai. Per Lush prezentaciją kosmetikos atstovai ilgai klausinėjo mano odos tipo, kas patinka, kas nelabai, kokius produktus naudojau, kokie tiko mano odai ir galiausiai paklausė "Ar bandžiau Lush Mask of Magnaminty?" Prisimenu draugės Mildos įrašą bloge apie šią kaukę, tačiau bandyti - nebandžiau. Namo aš jau ėjau su dovana, vakare išbandžiau, nes šviežią kaukę CATASTROPHE COSMETIC aš jau esu bandžiusi ir jau spėjau aprašiau savo bloge.



Gamintojo aprašymas:


Lush veido kaukė Magnaminty nėra kasdieninis veido valiklis ar prausiklis, kaukė ne skirta kasdieniam naudojimui. Tai tikrai giliai valanti kosmetikos priemone, skirta veido ir nugaros valymui (kai aš verčiau iš anglų kalbos, dar kelis kartus perskaičiau tekstą, tikrai, nugaros valymui. Jeigu nugaros odos riebi, labai dažnai atsiranda spuogų, todėl šį kaukę irgi puikiai tinka būtent nugaros valymui). Kinų molis ir pipirmėčių ekstraktai giliai traukia nešvarumus iš veido porų. Kaukės sudėtyje yra vanilės absolutas, kuris nuramina sudirgusią odą, o medus gerai drėkina ir ramina paraudimus. Kaukę rekomendojama naudoti vieną kartą per savaitę.


Sudėtis:

Bentonite Gel ,  Kaolin ,  Honey ,  Talc ,  Ground Aduki Beans (Phaseolus Angularis) ,  Glycerine ,  Evening Primrose Seeds (Oenothera biennis) ,  Peppermint Oil (Mentha piperita) African Marigold Oil (Tagetes erecta) ,  Fair Trade Vanilla Absolute (Vanilla Planifolia) ,  *Limonene ,  Fragrance Methylparaben ,  Chlorophyllin . *Occurs naturally in essential oils


Talpa: 125 gr.

Kaina: 8 EUR

Kur pirkti: Parduotuvė Lush, Vilnius, PC Panorama

Įpakavimas:





Konsistencija:





Mano nuomonė:

Po šitos kaukės pabandymo, aš nusprendžiau rašyti rubriką "Savaitės atradimas". Kaukė tiesiog nuostabi, pradėsiu nuo kvapo - mėtinė guma, gerai gaivina ir valo veido odą. Aš užtepiau kaukę labai storu sluoksniu, laikiau apie 15 minučių, per tą laiką man kaukė neišdžiuvo, tačiau aš jau nuploviau šiltu vandeniu. 
Rezultatas - labai lygi, svari veido odą, veido poros atrodo mažesnės, veido spalva susilygino, raudoniu paveiktos vietos atrodė žymiai geriau. Vienu žodžiu, patiko. Rekomenduoju šią kaukę vasarai, nes kaukė ne tik valo, bet ir atgaivina. Kaukė tinka riebiai - normaliai odai, sausai odai kaukė gali būti per stipri. Manau Lush Mask of Magnaminty kaukė bus mano kosmetinės 'must have'.


PR Sample





SHARE:

2 komentarai

  1. Она просто нереальная! Мне тоже ооочень понравилась!))

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig