2015 m. liepos 17 d., penktadienis

SKINCODE Alpine White Brightening Day Cream SPF 15 ir Alpine White Brightening Eye Contour Cream Paakių kremas


Žinote, kas yra be gal svarbu vasarą? Veido apsauga nuo UV spindulių. Tačiau ne visi mes perkame ir naudojame tokius kremus. O dažniausiai, žinau jau iš patirties, jeigu ant kremo dėžutės parašyta "Whitening" arba "White Brightening" aš tokio produkto tiesiog nepirksiu. Nes man trūksta informacijos, kam jis reikalingas, nežinau poveikio, bijau kad po naudojimo veidas liks visiškai baltas. O Jums taip buvo? Laimė, apsilankiau SkinCode kompanijos produktų prezentacijoje, kur mums buvo išaiškinta, kam tokie kremai tinka ir kaip naudojami. Šiandien skubu pasidalinti žiniomis su jumis.




Gamintojo aprašymas:





SKINCODE  Alpine White Brightening Day Cream SPF 15




Šis nepaprastai lengvas drėkinantis kremas lengvai įsigeria ir nepalieka lipnumo pojūčio. Sudėtyje esantys UVA ir UVB filtrai apsaugo odą ne tik nuo UVB spindulių sukeliamų nudegimų, bet ir nuo UVA spindulių, kurie yra pagrindinė priešlaikinio senėjimo priežastis. Unikalūs skaistinamieji komponentai padeda kovoti su pigmentinėmis dėmėmis, oda lieka švelni, sudrėkinta ir apsaugota, odos spalva tampa lygesnė. Puikiausiai tinka tiems, kuriems reikia lengvos tekstūros drėkinančios priemonės, padedančios kovoti su pigmentinėmis dėmėmis. Visiems, kam reikia apsaugos nuo žalingų salės spindulių.

Talpa: 50 ml.

Kaina: 39,50 EUR

Kur pirkti: www.kristiana.lt ir www.e-kosmada.lt

Konsistencija:






 Alpine White Brightening Eye Contour Cream  Paakių kremas



Šio kremo sudėtyje esantys komponentai padeda pašviesinti, išlyginti odą ir pašalinti toksinus. Vitaminas B3 ir Alpių augalų kompleksas padeda kovoti su pigmentinėmis dėmėmis, žaliųjų dumblių kompleksas mažina tamsius ratilus po akimis. Lengvos tekstūros kremas greitai įsigeria. Priemonė tinka visiems, kuriems reikia mažinti tamsius ratilus ir pigmentines dėmes aplink akis.


Talpa: 15 ml.

Kaina: 33 EUR

Kur pirkti: www.kristiana.lt ir www.e-kosmada.lt

Konsistencija:






Mano nuomonė:

Man be galo patiko skaistinamasis paakių kremas, jis puikiai susitvarko su "pandos akimis" po bemiegės nakties, šviesina paakių zonos odą, skaistina, kovoja su raukšlėmis (kartais paprasto drėkinimo pilnai užtenka tam, kad paakių oda atrodytų gražiau). Kremas malonios lengvos tekstūros, greitai susigeria į paakių odą (ko aš susiruošiau padaryti antrą kremo konsistencijos nuotrauką, jis jau susigėrę į rankos odą). Man tokios lengvos tekstūros kremai labai patinka, nes nereikia ilgai laukti kol kremas susigers, galima iš karto daryti makiažą, kremas gerai drėkina odą, todėl makiažui naudojamos priemonės pasiskirsto lengvai ir atrodo gražiau, tušas lieka savo vietoje (naudojant paprastą blakstienų tušą ir riebios konsistencijos veido arba paakių kremą galima gauti "pandos akis", nes tušas gali nudažyti paakių zoną juodai).

Šnekant apie SkinCode Alpine White Brigthening dieninį kremą noriu pasakyti, kad jis idealiai tinka pavasariui, nors gamintojas ir sako, kad kremas labai lengvos konsistencijos, tačiau riebiai-kombinuotai odai jis bus per sunkus. Kremas baltos spalvos, vidutinio tirštumo, tačiau nėra riebus, Tai kai saulės kremas su apsauga, konsistencija tiršta, bet veido neriebina. Kodėl tokį kremą būtina naudoti pavasarį ir vasarą? Dėl UV apsaugos, nes veido oda reikia rūpintis, saugoti nuo neigiamų saulės spindulių. Nors SPF filtras 15, naudojant makiažo pagrindą su 25-20 SPF to pilnai užtenka. Toks kremas puiki išeitis kaip prevencija nuo strazdanų ir pigmentinių dėmių, o man naudojant šį kremą pašviesėjo "post acke" žymes, veido tonas tapo lygesnis, o veidas pamaitintas, nes kremą naudojau jau po atostogų, kai veido odą buvo ganėtinai sausa. Galiu visus nuraminti, po naudojimo veidas nelieka baltas, tačiau įdegis gali nusiplauti kiek greičiau.

Rekomenduoju išbandyti paakių kremą, jis tobulas, o taip pat atkreipti dėmesį į visą Skincode Alpine White priemonių liniją.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig