2015 m. liepos 11 d., šeštadienis

Uoga Uoga GAUDAU VĖJĄ Natūralus lūpų blizgis su bruknių ekstraktu


Dabar vietoje paprastų lūpų blizgesių, mano rankinėje ir mašinoje guli Uoga Uoga lūpų blizgiai. Kodėl? Nes jie su atspalviu (spalvos labai gražios, nuo neutralių iki ryškesnių), juos patogu naudoti, jaučiamas lūpų drėkinimas, o svarbiausiai - kvapas. Šiandien apie mėgstamiausią spalvą "Gaudau vėją" pašnekėsime plačiau.




Gamintojo aprašymas:


Vėjas gaudė mane
Kiekvieną naktį ir dieną. 
Aš esu gražiausia,
Dabar aš gaudau vėją.
Mūsų sukurtuose blizgesiuose nerasite jokių sintetinių dažų ir kvapų, tik vertingus aliejus, uogų ekstraktus ir natūralius mineralus. Milijonus metų giliai po žeme glūdėję mineralai ten įgavo skirtingas spalvas nuo ryškiai geltonų iki ramių raudonų tonų. Savo laboratorijoje iš jų sukūrėme 6 atspalvių paletę - nuo intensyvių iki pastelinių, nuo švelnių iki užvedančių...
Blizgesiai ne tik pabrėžia lūpų grožį, bet ir yra turtingi savo sudėtimi - blizgieji ricinos ir moringų, drėkinamieji migdolų ir aviečių sėklų, maitinamieji makadamijų ir simondsijų aliejai bei natūralūs vaškai apsaugantys tavo lūpas. Kiekviename iš blizgesių rasite ir skirtingą uogų ekstraktą, kaupiantį vitaminus ir vaisių rūgštis.
„Gaudau vėją“ - šiltas persikinis atspalvis, suteikiantis putlumo ir geidulingumo... Su bruknių ekstraktu.


Kaina: 7,50 EUR

Kur pirkti: www.uogauoga.lt

Spalvų pasirinkimas:






Įpakavimas:






Mano atspalvis:




Rezultatas:







Mano nuomonė:

Uoga Uoga lūpų blizgiai man be galo patinka, jie labai skystos konsistencijos, todėl suteikia lūpoms vos matomą atspalvį, gerai drėkina lūpas. Spalva išlieka apie valandą, tačiau drėkinamasis efektas žymiai ilgiau. Naudoji juos labai patogu, geras teptukas ir naujas įpakavimas, mano seniai turėtas lūpų blizgis bėgdavo pro šonus, šitas įpakavimas tokios problemos neturi. Blizgio kvapas, labai malonus, vos vos jaučiamas. Aš noriu galvoti, kad tai bruknių kvapas. Vienas iš mano mėgstamiausių Uoga Uoga kosmetikos priemonių po mineralinės pudros. rekomenduoju išbandyti.






SHARE:

4 komentarai

  1. Anonimiškas2015-07-11 16:48

    O man jis nepatiko. Ta aliejine konsistencija taip greitai dingsta nuo lupu! Nors atejus rudeniui dar duosiu jam antra sansa...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Matai, kiek žmonių, tiek nuomonių. Jeigu vertinti kaip lūpų blizgesį, tada jis nelabai, nes nesilaiko. Aš vertinu kaip lūpų balzamą, tas pats efektas, tik pakavimas patogesnis su teptuku, gražios spalvos, malonus kvapas. Aš daugiau paprastų blizgesių mašinoje nepalieku, nes per karščius man Maybelline Baby Lips ištirpo ir išbėgo ant kelių.

      Panaikinti
  2. Dievinu jų blizgius. Sunaudoju iki paskutinio lašo :) dabar turiu bespalvį ir dar rausvo senas įpakavimas likęs, jau beveik pribaigiau :) laiko labai trumpai, bet užtat fainai lūpas maitina, itin natūraliai atrodo :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig