2015 m. liepos 5 d., sekmadienis

Uoga Uoga LIEPŲ MEDUS Natūrali pudra su gintaru



Apie natūralias mineralines pudras galima šnekėti valandų valandas, tačiau teigiamo poveikio ir gero veido maskavimo nepaneigsi, naudojant mineralines pudras mano veidas atrodo tobulai. Aš jau seniai supratau, mineralinė pudra mano kosmetinės 'must have', tačiau anksčiau aš pirkdavau labai brangias, tekdavo siųstis iš užsienio, ilgai laukti siuntos, o kartais ir net mokėti muito mokesčius, dabar mano pasirinkimas Uoga Uoga natūrali pudra, spalva " Liepų medus". 




Gamintojo aprašymas:




LIEPŲ MEDUS

Natūrali pudra su gintaru. Šviesi, šalto rausvo atspalvio. 

Liepų medus -
Bitės išmokė
medaus šokį.
Išėjau atsinešti.
Šviesi, šalto rausvo atspalvio natūrali pudra.
Ši pudra yra pagaminta iš gamtoje randamų mineralų, todėl neturi jokių sveikatai žalingų sintetinių priedų ir yra visiškai natūrali, be to, jos sudėtyje yra gintaro, kuris iš jūros ir saulės gavo išskirtinių savybių, padedančių puoselėti odos grožį ir sveikatą!
Mūsų sukurta pudra sukuria lengvą ir itin natūraliai atrodantį makiažą. Ji - pagaminta natūralaus žėručio pagrindu, kuris efektyviai atspindi šviesą, todėl odos paviršius atrodo pastebimai lygesnis. Pudra gerai sugeria riebalų perteklių ir suteikia odai matinį efektą. Ji nekemša porų, leidžia odai kvėpuoti, o ilgainiui gali padėti išspręsti ir tam tikras odos problemas. Jos sudėtyje esantis gintaras kartu su cinko oksidu veikia priešuždegimiškai, ramina suerzintą odą, padeda gyti žaizdelėms, o titano dioksidas užtikrina efektyvią apsaugą nuo žalingų saulės spindulių.

Sudėtis:

Mica (žėrutis), Titanium Dioxide (titano dioksidas), Zinc Oxide (cinko oksidas), Magnesium Stearate (magnio stearatas), Kaolin (baltasis molis), Allantoin (Alantoinas), Amber Powder (gintaras), Oryza Sativa Powder (ryžiai), Silica (silicio dioksidas), +/- Iron Oxides (geležies oksidai): CI 77491, CI 77492, CI 77499

Talpa: 8 gr.

Kaina:18,80 EUR

Kur pirkti: www.uogauoga.lt

Įpakavimas:









Mineralinės pudros naudojimas:

Tepti mineralinę pudrą ant veido galima tik naudojant šepetėlį, netinka nei kempinės, nei rankos, nei pirštai. Norimo rezultato be teptuko tikrai nepaseksite. Uoga Uoga siūlo mineralinės pudros mylėtojams šepetėlį, tačiau aš jau turiu savo. (dar kartą priminu, kad šepetėlis turi būti plokščias ir didelis, idealiai tinka kabuki tipo).

Prieš naudojant mineralinę pudrą būtina paruošti veidą. Aš naudoju drėkinamąjį kremą (vasaros metu mano oda riebi, todėl ypatingo maitinimo veidui nereikia, jeigu veidas sausas, arba yra ypatingai sausos vietos - rekomenduoju naudoti maitinamąjį kremą, tačiau palaukti kelias minutes, kol kremas visiškai įsigers į veido odą).  Taip pudra nesausina ir neparyškina sausų vietų, atrodo ant veido gražiai ir labai natūraliai.

Dabar trumpai apie patį pudros naudojimą:

Reikia įberti mažą pudros kiekį į indelio dangtelį ir įtrinti mineralus į šepetėlį, kol mineralai įsiskverbs į šepetėlio šerius. Toliau šepetėlį tapšnojame į dangtelį ir švelniais sukamais judesiais tepame mineralinę pudrą ant veido. Stengiamės, kad pudros sluoksnis gautųsi kaip įmanoma plonesnis. 

Pudros maskavimo savybės labai geros, tačiau jeigu reikia papildomo maskavimo, prieš naudojant pudrą rekomenduoju tepti maskuoklį. Bet pradžioje rekomenduoju įvertinti pudros maskavimą, gal vasarą nereikia taip stipriai apkrauti veido?







Rezultatas:

vedas be cosmetics, tim drėkinamasis kremas


su Uoga Uoga pudra (ir dar sutvarkyti antakiai)

Rezultatas tobulas, pudra paslėpė visus nelygus, trūkumus, raudonį ir sulygino veido spalvą. Tiesą sakant, veidas atrodo kiek plokščias, tačiau atlikus makiažą ir panaudojus bronzinę pudrą, skaistalus veidui pagyvinti, rezultatas gaunasi labai geras. Jau greitai parodysiu pilną makiažą naudojant Uoga Uoga priemones.







Mano nuomonė:

Pasakau atvirai, man labai patinka mineralinės pudros, Uoga Uoga tikrai nenuvils mineralinių pudrų mylėtojus ir gerbėjus. Jos kokybė labai aukšta, sudėtis natūrali, o pati pudra pagaminta su meile. Pradėsiu nuo įpakavimo: jis lygiai toks pat, ir kaip visų mineralinių pudrų, patogus su juodu dangteliu ir Uoga Uoga logo. 



Labai didelis pliusas - Uoga Uoga mineralinių pudrų spalvų pasirinkimas, nuo labai šviesių iki tamsių, manau kiekvienas galės pasirinkti, o jeigu turite galimybę, rekomenduoju pirkti 2 atspalvių pudras ir maišyti, nes mūsų veido spalva niekada nebūna tokia pat ištiesus metus. Tai mes įdegame, tai panaudojame balinančius rūgštinius pinigus, todėl naudoti vieno atspalvio pudrą beveik neįmanoma.
Mano pudros atspalvis Liepų medus - vidutinio tamsumo spalva su geltonu pagrindu. Idealiai tinka ir prisitaiko prie mano veido odos atspalvio. Kaip aš jau rašiau, Uoga Uoga mineralinės pudros maskavimo savybės labai didelės, pudrą probleminėse vietose galima sluoksniuoti, taip užmaskuoti galima bet ką. Pudra ant veido dengiasi labai lygiai, neparyškina porų ir veido nelygumų. Turi pusiau matinį 'finišą' ir gerai atrodo ant veido apie 4 valandas. Tai labai geras rezultatas, rekomenduoju išbandyti.

PS. dar vienas pudros pliusas - sudėtyje esantis gintaras ir cinko oksidantas, kurie turi ne tik priešuždegiminių savybių, bet ir užtikrina apsaugą nuo SPF spindulių.






PR sample



SHARE:

4 komentarai

  1. Tavo natūralūs antakiai labai gražūs - tankūs, tamsūs ir tvirti. Taip stipriai jų nestorinčiau tavo vietoje :) Tegul odos šiek tiek matosi, tada neatrodysi tokia griežta :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip ry6kiai aorta be makiažo, kitas įrašas apie Lancome blakstienų tušą, tie patys antakiai - tik su makiažu, vaizdas žymiai geriau ;-)

      Panaikinti
  2. Rezultatas - oho! Jau senokai svarsčiau apie šią pudrą, bet kažkaip neatrodydavo labai maskuojanti ir šiaip nekažką, bet po apžvalgos visiškai pakeičiau nuomonę. Atrodo tikrai superinis produktas!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rezultatas tirai tobulas, aš savo nuotraukose nenauju nuotraukų pagerinimo programų ;-), viską atlieka Uoga Uoga pudrą. Rekomenduoju žsukti į salelę, ten merginos gali padėti išbandyti pudrą ant veido ir parinkti atspalvį. Patikėkite, jų yra daug, pačiam pasirinkti sunkoka.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig