2015 m. liepos 23 d., ketvirtadienis

Zepter kosmetikas. Pirmas įspūdis


Šveicariška kosmetika kelia pasitikėjimą, būtent pas mane asocijuojasi su gera kokybe ir veiksmingais ingridientais. Aš bandžiau labai daug Šveicariškos kosmetikos pradedant nuo La Prairie, SkinCode ir pan., todėl galiu teigti, kad tokia kosmetika tikrai verta dėmesio, dažniausiai kosmetikos gamintojai specializuojasi anti-age produktų gamyboje. Žodis " Zepter" man reiškia geros kokybės puodus, mano namuose gyvena kelį puodai, kuriuos naudojame jau labai seniai ir patenkinti, tačiau kas negirdėjo apie stebuklingą Zepret zankų kremą? Aš girdėjau, bandžiau, todėl praeitą ketvirtadienį su džiaugsmu ėjau susitikti su Zepter kosmetikos atstovais. Šiandien labai trumpai papasakosiu apie Zepter kosmetiką, siūlomas linijas ir kosmetikos produktus, kuriuos gavau testavimui. Atsiliepimų kol kas nebus, nes viena savaitė testavimo labai mažas periodas nuomonei sudaryti.






Gamintojo aprašymas:



Mokslo pažanga paremtiems šveicariškiems kosmetikos ir dekoratyvinės kosmetikos gaminiams naudojamos aktyvios veikliosios medžiagos, kurios gražina ir gydo, atitolina senėjimą ir šalina jo požymius, užtikrina sveikatą ir grožį.


Zepter kosmetikos linijos:


La Danza„LA DANZA“ – GERIAUSIAS BŪDAS NUSLĖPTI AMŽIŲ
Odos priežiūros serija LA DANZA – mokslo pažanga paremti šveicariški kosmetikos ir dekoratyvinės kosmetikos gaminiai su aktyviomis veikliosiomis medžiagomis, kurios puikiai gražina ir gydo, veiksmingai kovoja su senėjimo požymiais ir padeda odai atgauti ir išlaikyti jaunatviškumą.
Swisso Logical„SWISSO LOGICAL“, TŪKSTANČIO IR VIENOS EŽIUOLIŲ PASLAPTIES ŽINOVAI
Odos priežiūros gaminių serija SWISSO LOGICAL pagaminta iš augalinių baltymų ir šviežiai nuskintų Šveicarijos Alpėse auginamų ežiuolių. Ji apima įvairias linijas, pritaikytas visos šeimos poreikiams: odos priežiūros, ACTIVE SPA, BABY ir PHILIP vyrams. Dekoratyvinės kosmetikos priemonės SWISO LOGICAL EXXXTRA. Aukščiausios kokybės veikliosios medžiagos vienu metu gražina ir saugo jūsų odą.





Swiss Nature„SWISS NATURE“ – GĖLIŲ KARALIENĖS LIŪTPĖDĖS TEIKIAMA ODOS APSAUGA
Odos priežiūros ir apsaugos nuo saulės gaminiai SWISS NATURE.
Senėjimą stabdanti gaminių serija su liūtpėdžių ekstraktu – natūraliu medžiagų, sėkmingai įveikiančių dėl ultravioletinės spinduliuotės, dūmų ir teršalų susidarančius laisvuosius radikalus, mišinys.










Pirmas įspūdis:

Kaip aš jau pasakojau, aš jau visą savaitę naudoju tik Zepter kosmetiką. Noriu pradėti nuo įpakavimo, jis yra tobulas, kokybė irgi nepalieka abejingų. Aš jau spėjau išbandyti pienelį ir tonizuojantį losjoną iš Swisso Logical linijos, taip pat mano veidui labai patiko Zepter drėkinamasis ir stangrinamasis kremas ir dvigubo poveikio vaisų veido kaukė iš prabangios La Danza serijos. Apie rankų losjoną Zepter manau šnekėti nereikia, dauguma girdėjo apie jį, o dar didesnė dauguma išbandė ir perka pastoviai, manau tai populiariausias Zepter kūno linijos produktas. Aš jau losjoną bandžiau, todėl atidariau tokį pat losjoną tik su blizgučiais, mano kojos su juo atrodo įspūdingai, vos matomas 'glow' efektas garantuotas. Po naudojimo rankos ir kojos lieka labai švelnios ir pamaitintos, apie šerpetojimą po deginimosi saulėje, aš užmiršau, o visos Swisso Logical kosmetikos saldus kvapas man be galo patinka.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad šveicariška kosmetika niekada nenuvylė, todėl rekomenduoju išbandyti, ir išsirinkti tik sau tinkančius produktus.  Lietuvoje Zepter kosmetikos galima rasti Goštauto g. 40, Vilniuje  ir www.zepter.lt 

Greitai papasakosiu apie kiekvieną produktą atskirai, laukite mano naujų įrašu.

PR sample













SHARE:

4 komentarai

  1. real'no ochen' nadezhno produkti vigliadiat!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pas mama bandziau ranku krema tokioj pakuotej.. Geras, net nesusimasciau, kad zepterio, nes pasirode pigus ir prastas! Ir dar su kazkokiais blizguciais. Manes nesugundytu pirkti platinama kosmetika tokiom kainom, manau tokia produkcija smarkiai pervertinta :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Zepterio rankų kremas yra ir paprastas ir su aukso spalvos blizgučiais. Aš taip galvojau apie Zepterio puodus, galiu pasakyti, naudoju ilgą laiką, labai patenkinta (apie puodus tai nėra reklamą, tai tiesiog gyvenimo patirtis, nes sumokėti tiek tiesiog už puodus man buvo per brangu, tačiau investicija atsiperka). Suprantama, kiekviena kosmetika netinka visiems, vienam tinka, kitam ne, o koks skirtumas parduoda konsultantai ar konsultantai parduotuvėje? pvz. Kristianoje? Ten maloniau sumokėti už La Prairie kremą 600 EUR?

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig