2015 m. rugpjūčio 23 d., sekmadienis

Ambroozija Kvapusis aliejus moterims "BARBORA"


Vis daugiau ir daugiau žmonių renkasi natūralius veido ir kūno priežiūros produktus, tai kodėl nepasirinkti natūralios sudėties kvapnų aliejų vietoje kvepalų? Aš už. Pirmą kartą išbandžiau aliejus Egipte prieš gerus penkis metus, kvapas labai stiprus, malonus ir puikiai tinka pakeisti kvepalus. Šiandien mano rankose Amboozija kvapusis aliejus Barbora, kuris nenusileidžia nei kvapu, nei stiprumu. O svarbiausiai, aš atradau man patinkantį kvapą.



Gamintojo aprašymas:

Kvapnus aliejus maloniai kvepia, švelniai energizuoja, gerai nuteikia.

Pasirinkimas:





Talpa: 5 ml.

Kaina: 6 EUR

Kur pirkti: www.ambroozija.lt

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Aliejinius kvepalus tikrai įvertins natūralios kosmetikos mylėtojai ir gerbėjai jie labai švelniai kvepia arti kūno, juos patogu naudoti ir pasiimti su savimi, kvapas išsilaiko apie 3 valandas. Mano kosmetinėje yra net du aliejiniai kvapai: Barbora ir Morta.

Barbora kvapas saldokas, labiau rytietiškas, mano nosiai labai malonus. Tokie kvapai ypatingai gerai tinka vasarai, nes aliejai su kūno temperatūros pradeda kvepėti žymiai stipriau, būtent todėl, Rytuose dažniausiai naudojami tokio tipo aliejiniai kvepalai.

Rekomenduoju išbandyti, nuostabus ir labai praktiškas dalykas. Naudojasi labai taupiai, jeigu atrasite sau patinkantį kvapą, liksite maloniai nustebinta.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig