2015 m. rugpjūčio 19 d., trečiadienis

Ambroozija paslapčių dėžutė


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai. Visi žino, kaip aš mėgstu Ambroozija natūralios kosmetikos priemones ir paslapčių dėžutes, o jeigu viskas kartu? Noriu pristatyti unikalią, natūralios kosmetikos paslapčių dėžutę, ir nors aš jau išbandžiau didžiausią Ambroozijos kosmetikos asortimento dalį, aš likau sužavėta produktais, idėja ir dizainu.





Gamintojo aprašymas:


AMBROOZIJA PASLAPČIŲ DĖŽUTĖ

Šioje dėžutėje rasite sumažinto tūrio 4-7 Ambroozija produktus, mėginėlių, mūsų lojalumo kortelę, rankų darbo skirtuką knygoms, dovanėles iš ELL Muilo ir kt.

Paslapčių dėžutė puiki proga išbandyti mūsų kosmetiką už mažesnę kainą, išmėginti naujus produktus, pasilepinti vienetiniais kvepalais. Ši dėžutė puiki dovana mamai, sesei ar artimai draugei.

Didžioji paslapčių dėžutė - kaina 30 eurų, vertė 50 eurai.
Mažoji paslapčių dėžutė - kaina 20 eurų, vertė 35 eurai. 

Kur pirkti: www.ambroozija.lt

Na ir pati dėžutė:

Labai graži, apgalvota, išskirtinė, tokiais žodžiais norisi apibūdinti šią paslapčių dėžutę, su nekantrumu atidariau dėžutę namuose.



Atidarome, o ten labai daug "Ambroozija" kosmetikos priemonių





Veido prausiklis "Saulė" pilnas įpakavimas, kaina 13,50 EUR. Šitą priemonę aš jau bandžiau, labai patiko naudoti kaip veido kaukę. Labai apsidžiaugiau gavus ją dar kartą

Naujiena: Veido balzamas su vitaminais "Saulė", pilnas įpakavimas 23 EUR. Tobula naujiena, aliejinės konsistencijos balzamas puikiai drėkina ir atstato odą po vasaros saulės vonių. Aš jau išbandžiau vakar, labai patiko. Po ilgesnio naudojimo laiko parašysiu pilną atsiliepimą.




Ambroozija "Barbora" kvapusis aliejus, pilnas įpakavimas 6 EUR 
Kvapas man patiko,šiltas, saldokas, kvepia labai arti odos. Patiks natūralių kvepalų mylėtojams


Emulsinis makiažo valiklis "Brėkšta", mini įpakavimas - 30 ml., pilno kaina 6,7 EUR
Tai mano 'must have' priemonė, mažą įpakavimą patogu pasiimti su savimi, arba išbandyti dar nebandytus Ambroozijos produktus.



Kartu mažas ir didelis įpakavimai


Vienas iš labiausiai patikusių produktų -Drėkinantis rankų kremas "Indraja". Konsistencija aliejinė, kvapas gardenijų. Šią savaitę būtinai užsuksiu į Ambroozija parduotuvę nusipirkti pilną įpakavimą ir apžiūrėti kūno aliejų su tokiu pat kvapu. Dėžutėje mini įpakavimas, 15 ml.


Jau užtepiau plaukų kaukę su rozmarinais "Laumė" ant plaukų, rašau, ir jaučiu rozmarino kvapą. Man labai patinka naudoti tokius aliejus -kaukes, jos gerai atstato ir maitina mano sausus ir pažeistus plaukus. Dėžutėje mini įpakavimas, 20 ml.


Taip pat paslapčių dėžutėje radau Kvapnų maišelį (bet dar neišbandžiau), nuolaidų kortelę ir mėginukus: rankų kremas "Saulė", veido serumas "Saulė" ir "Vaivora" paakių kremą.



Mano nuomonė:

Iš visų mano turėtų ir jau išbandytų grožio dėžučių, "Ambroozija" paslapčių dėžutė man patiko labiausiai. Labai patiko dėžutės dizainas, nuostabus turinys, aš atradau naujas ir dar nebandytas kosmetikos priemones. Noriu pabrėžti, kad visi produktai yra natūralūs, rankų darbo ir labai skaniai kvepia. Rekomenduoju užsakyti tokią nuostabią dėžutę, nes tai puiki proga susipažinti su Ambroozijos priemonėmis, jeigu dar neišbandėte. Taip pat dėžutę galima dovanoti, mano mamai tokia dovana labai patiktų. 

PR sample














SHARE:

4 komentarai

Blogger Template Created by pipdig