2015 m. rugpjūčio 30 d., sekmadienis

Avon Femme Icon kvepalai


Šiandien mano pasakojimas apie Avon kvepalus, Femme Icon verčiamas kaip "Moteriškumo ikona", todėl aš tikiuosi iš šių kvepalų ypatingo kvapo, neįprastų natų ir dar kažkuo daugiau, to vieno cinkelio, kuris galėtų užkabinti metams. Būtent tokia turėtų būti "Moteriškumo ikona" mano manymu.



Gamintojo aprašymas:


Gėlių-medienos-muskuso kategorija

Jūs - Moteriškumo Ikona, Ilgai išliekanti moteriška kvapnių rožių, sultingų raudonų vaisių ir žavių pačiulių dermė įkvėps pasijausti  tikra grožio ikona.



Natos: rožė, karamelinio muskuso akordas, pačiulis
Ilgai išliekanti moteriška kvapnių rožių, sultingų raudonų vaisių ir žavių pačiulių dermė įkvėps pasijusti tikra grožio ikona.

Talpa: 50 ml.

Kaina:14,99 EUR (kaina 12 katalogo)

Kur pirkti: www.avon.lt
Įpakavimas:








Mano nuomonė:


Noriu pradėti nuo naujienos, dabar visi gali tiesiog užsakinėti produktus iš Avon puslapio. Tai tikrai superinė naujiena, aš puikiai suprantu konsultantes, kurie praranda savo klientus, tačiau mes visi labai užimti žmonės, neturime tiek laiko, kad susitikti du kartus su konsultantais (padaryti užsakymą, pasiimti užsakymą), kur kas paprasčiau padaryti užsakymą internetu, ir kurjeris atveža jį tau patogiu laiku ir į tavo pasirinktą vietą. Už tą sprendimą ploju atsistojus Avon kompanijos atstovams, tai tikrai labai sunkus, skausmingas, tačiau teisingas sprendimas. Aš labai seniai norėjau ką nors užsakyti iš Avon, tačiau konsultatntų šalia nebuvo, jo ieškoti aš neturiu nei laiko, nei noro, dabar būtinai užsakysiu vonios putas  su Lilijomis ir Planet Spa plaukų kaukę ir veido valomąją kaukę.

Šnekant apie Avon Femme Icon kvepalus, galiu pasakyti, kad aromatas labai lengvas ir vasariškas. Pradžioje jaučiama raudonų vaisių rūgštelė, o vėliau ateina rožių kvapas, bet jis nėra saldus, jis susimaišo su pačiulių aromatu ir skamba labai ilgai. Buteliukas gražus, stiklinis ir atrodo išties prabangiai, tačiau šnekant apie "Moteriškumo Ikona" mano asociacijos - labiau išreikštas aliejinis rožių kvapas,  kvapas turėtų būti sunkesnis ir sodresnis. Tačiau moteriškumas visiems yra skirtingas - vieniems tai graži mergina su auksine suknele, kitiems - mama su naminiais šiltais drabužiais, dar kitiems - senelė su savo rankomis megztu šaliku. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad man labai patiko buteliukas, tačiau mano nosei kvepalai per lengvi, laikosi apie 2-3 valandas arti kūno, tai labai asmeniškas ir seksualus kvapas.





PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig