2015 m. rugpjūčio 30 d., sekmadienis

MAC Colour lip & Cheek colour (spalva: Hi Jinks!)



Visą savaitę aš nepasakojau apie MAC kosmetiką ir nerodžiau nuotraukų, šiandien bandysime taisyti padėtį. Labai noriu papasakoti apie MAC priemonę du viename, tai ir kreminiai skaistalai, ir lūpų blizgis, spalva labai vasariška ir ryški, tačiau konsistencija be galo maloni, todėl priemonė jau ilgai gyvena mano kosmetinėje.




Gamintojo aprašymas:




Kreminės tekstūros skaistalai, kurie idealiai tinka tiek skruostams, tiek lūpoms paryškinti. Unikali skaistalų formulė drėkina odą, suteikia komforto jausmą, suteikia lengvą švytėjimo efektą.


Kolekcija:


Talpa: 2,5 ml.

Kaina: 23 EUR

Kur pirkti: PC Akropolis, PC Panorama, Douglas, Vilniuje


Įpakavimas:








Spalva





Konsistencija:


Rezultatas:









Mano nuomonė:

Kaip aš pastoviai sakau, man labai patinka daugiafunkciniai produktai, todėl ir šį MAC naujovė man labai patiko. Patogu naudoti priemonę ir kaip skaistalus, ir kaip lūpų blizgį. Nors ir atrodo, kad spalva labai ryški, ją galima reguliuoti nuo vos matomos ant lūpų, iki labai ryškios su švytėjimo efektu ant skruostu. Įpakavimas labai paprastas, priemonę galima naudoti ir pirštais ir teptuku. Aš jau pripratusi savo makiažams naudoti tik teptukus, taip patogiau, efektyviau (galima lengviau ištušuoti kreminius skaistalus), plius pagalvojame apie higieną. MAC skaistalai neturi kvapo, dėl savo kreminės konsistencijos lengvai tušuojami, visą dieną laikosi ant skruostu, kiek trumpiau ant lūpų (apie 2 valandas). Pliusas - jie nedžiovina, o drėkina lūpas, man labai patiko. Apibendrinant noriu pasakyti, kad šį priemonė man labai patiko, rekomenduoju atkreipti dėmesį parduotuvėje.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig