2015 m. rugpjūčio 13 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.08.13


Kaip greitai bėga laikas, praėjo dar viena savaitė ir vėl mano bloge mėgstamiausia rubrika "Beauty Talk". Šį kartą dar daugiau drabužių derinuką, kelionių ataskaitų su nuotraukomis ir atsiliepimų apie kosmetikos priemones. Gero skaitymo.





Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo "SWO" žurnalo rekomendacijų, pastoviai skaitau šį rubriką ir kiekvieną kartą atrandu ką nors naujo. Būtinai perskaitykite senuosius įrašus, surasite labai daug gražių daiktų ir nematytų drabužių.


Labai smagu vis dažniau atrasti Ievos drabužių derinukus, šitas - country girl, labai žaismingas ir vasariškas.


Maženos pasakiškos Amsterdamo nuotraukos, jau ieškau pigesnio skrydžio bilietų nors savaitgaliui.



Ava pasakoja apie kelionę į Latviją, buvau neseniai, man irgi labai patiko. Daugiau nuotraukų bloge:


Salomėjos kelionė irgi pasibaigė, ji grįžo su gera nuotaika ir naujais pirkiniais. Laukiam atsiliepimų.


Beauty Vibes kelionės nuotraukos ir labai gražus Egipto vaizdai.





Karolinos vasaros kosmetikos ir veido priežiūros priemonių Top'ai. Man labiausiai patiko geltonas ANNY lakas, o Lush mėtinė veido kaukė mano mėgstamiausia, bet ją taip greitai išperka, kad nespėju vis nusipirkti.


Judita jau išbandė BUK Skydance nagų lakus, spalvos tikrai labai vasariškos. Šią savaitę būtinai nulakuosiu nagus violetiniu atspalviu.


Mildos Lush priemonių norų sąrašas ir pirkiniai. Parduotuvėje buvome kartu, bet mums patinka visiškai skirtingi kvapai ir produktai. 



Su pavydu į Kotrynos L'oreal lūpų dažus, spalva nerealiai graži, bet man tokios nelabai tinka. Aplamai, L'oreal lūpų priemonės man labai patinka, ar jau matėte naujus lūpų blizgius?


Modesta savo blogo skaitytojams pasakoja apie veido kontūravimą ir Inika spindesio suteikiantį priemonę, aš jau šį stebuklą aprašiau bloge, smagu, kad ir natūralios kosmetikos gamintojai susimąsto apie populiarius produktus, ypač apie veido kontūravimą. Nes dažniausiai tokių priemonių pasirinkimas būna ne labai didelis.


Sakyčiau geriausias ir naudingiausias šios savaitės įrašas - Živilės bloge apie nude spalvos paletes, visada smagu ir naudinga skaityti produktų ir kosmetikos priemonių palyginimus. Visai nesitikėjau, kad essence paletė bus pripažinta geriausia. Dabar jau turėsiu ją nusipirkti ir išbandyti.


Gėlėtos kosmetinės bloge atsiliepimas apie essence Nude lūpų dažus, viskas labai paprasta - šviesūs atspalviai nelabai, o tamsesni tikrai verti dėmesio. Plačiau čia:



Ačiū labai Patricijai už atsiliepimą apie OGX šampūną ir balzamą, seniai norėjau nusipirkti, nes vis dar tikiu gamintojo pažadais, o buteliukai atrodo 'skaniai'. Dabar tikrai žinau, nepirksiu, ir po tokių atsiliepimų tikrai nerekomenduoju kam nors.


O štai jau mėgstamiausios Indrės plaukų priežiūros priemonės, labai noriu išbandyti Essence Ultime kremą plaukams,



Greta gavo netikėtą Avon naujų produktų siuntinuką, aš irgi gavau, jau išbandžiau kelis produktus,,, ir gydau spuogus, nes nuo pienelio jų atsirado labai daug. Man labai įdomiai atrodo Avon plaukų BB liniją, laukiam Gretos atsiliepimų.



Na ir pabaigai,  Enrikos bloge radau Bruschetta receptą su sūriu ir pomidorais, juk vasara reikia ne tik gražiai rengtis, bet ir sveikai maitintis.


Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,




SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-08-13 13:37

    Amsterdama aplankyti verta! Nuo manes iki ten apie 2,5 valandos su masina. Del to, tai vienas is lankomiausiu musu miestu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, kaip fainai, reikės prašyti jūsų pagalvos, kad surašytumėte parduotuvių adresus ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig