2015 m. rugpjūčio 13 d., ketvirtadienis

Oriflame „Happydisiac“ - svaiginantis džiaugsmo pojūtis!



Kai atsibosta visi 'protingi' kvepalai (Montale, Byredo ir Serge Lutens), norisi kažkuo neįpareigojančio, linksmo ir vaisinio ir vasariško, mano pasirinkimas Oriflame. Rožiniai My Naked Truth jau įpusėjo, o aš gavau testavimui dar vieną labai saldų, vaisinį ir džiaugsmingą aromatą.

Gamintojo aprašymas:


Naujasis „Happydisiac Woman“ tualetinis vanduo yra pirmasis „Oriflame“ aromatas, sukurtas siekiant sužadinti svaiginantį džiaugsmo pojūtį. Buvo atliktas visame pasaulyje unikalus ir išskirtinis tyrimas – juo siekta nustatyti emocijas, kurias sukelia tam tikros išskirtinės kvepalų sudedamosios dalys. „Happydisiac Woman“ aromatas sukurtas naudojant ingredientus, kurie buvo įvertinti kaip sukeliantys didžiausią gyvenimo džiaugsmo ir laimės pojūtį. 


„Happydisiac Woman“ tualetinis vanduo
„Happydisiac Woman“ yra buteliuke slypintis laimės pliūpsnis. Unikalaus mokslinio tyrimo metu pavyko išsiaiškinti, kas mūsų gyvenimui suteikia daugiausia džiaugsmo. Kaip tai veikia? „Happydisiac Woman“ aromatas savyje sulieja saulėtus žemuogių ir egiptietiškų jazminų kvapus, kurie sužadina pakilią nuotaiką – tyrimo metu jie buvo išrinkti kaip ingredientai, labiausiai sukeliantys džiaugsmingas pajautas. 

Suderinus tyrimų rezultatus su ilgamete „Oriflame“ patirtimi, parfumeris Olivieras Crespas su parfumere Elise Bénat, pasitelkę aukščiausią meistrystę, sukūrė „Happydisiac Woman“ aromatą, kuriame susilieja rūgščios ir saldžios natos su gėlių kvapsniais, kad pažadintų kūną ir mintis!

Talpa: 50 ml.

Kaina: 21,90 EUR 

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Sudedamosios dalys


Viršutinės natos: ananasai, kriaušės, obuoliai.
Pagrindinės natos: miško žemuogės, egiptietiški jazminai, bruknės.
Apatinės natos: Virdžinijos kedras, madagaskarinė vanilė.





3 pagrindiniai ingredientai: kriaušės – žemuogės – egiptietiški jazminai.


Nuotaika: sukuriantis svaiginantį linksmumo, laimės, spontaniškumo pojūtį, spinduliuojantis energija ir aistra.
Aromato tipas: gėlių, vaisių, žalumos. 

Įpakavimas:





Mano nuomonė:


Nežinau, kaip jus, o mane saldūs kvapai labai gerai nuteikia. Perskaičius aprašymą apie atliktus tyrimus, supratau, kad jie visiškai teisus. Saldūs vaisiniai kvepalai suteikia šilumos, laimės, džiaugsmo, jie yra labai džaiugsmingi, neįpareigojantys ir patinka daugumai. 

Pradėsiu nuo buteliuko ir įpakavimo: jis stiklinis, trikampinis, raudonos spalvos. Labiausiai man patiko kvepalų pavadinimas "Happydisiac", aš galiu pasakyti tik savo pojūčius - buteliuke kvapas neatrodo ypatingai skanus, bet ant odos jis  vaisinis ir labai saldus, jaučiu žemuoges ir jazminus, tačiau jazminai ne įprasti, o sumaišyti su vaisiais, todėl skamba kaip kitaip, nei įprastai. Panaudojus kvepalus pradedi šypsotis, net mano vyras, kuris labai griežtas mano kvepalams, ir jeigu jam nepatinka, labai greitai išsako savo nuomonę, pasakė kad kvepalai labai skanūs ir tinka vėlyvai vasarai.
Kvepalai išsilaikė ant kūno apie 3 valandas, ant plaukų jaučiau kvapą žymiai ilgiau. 
Manau toks kvapas tinka laisvalaikiui, prie vasarinės atviros suknelės, atvirų basučių, ir minimalaus makiažo. Su tokiais kvepalais norisi džiaugtis gyvenimu ir paskutiniomis saulėtomis dienomis, valgyti vaisius ir svajoti, svajoti, svajoti.....

PR Sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig