2015 m. rugpjūčio 20 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.08.20


Vasara eina į pabaiga, ech, kaip gaila, tačiau vasariškos spalvos ir drabužių deriniai vis dar dominuoja Lietuvos Bloggerių įrašuose. Šiandien išsirinkau labai daug įdomių straipsnių, nagų lakų atspalvių ir veido odos priežiūros priemonių.Pabaigiu įrašą ir einu ruoštis, juk šiandien pristatomos Fall/ Winter naujienos. Jeigu dar turėsiu jėgų, tai vakare, o jeigu jau ne, tai rytoj iš pačio ryto apie visas naujienas papasakosiu plačiau. Kviečiu atsipalaiduoti, pasimėgauti vasaros spinduliais ir susipažinti su Lietuvos blogerių straipsniais, smagaus skaitymo.







Noriu pradėti nuo Juditos ypatingai vasariškos essence nagų lako spalvos ir manikiūro.  Aš, tiesą sakant, tokio atspalvio mūsų parduotuvėse nemačiau, o gal nepastebėjau, bet lakas ant nagų atrodo tobulai, ir dar turi labai madingą matinį efektą. Gaila, kad laikosi ant nagų prastai.


Perskaičiau "Gėlėta kosmetinė bloge" - "Nagų spalva bet kokią seną aprangą paverčia visiškai nauja" . Pritariu visu 100%, o naudojant essence lakus, dar daugiau galimybių paįvairinti savo įvaizdį.



Karolinos bloge Catrice naujos kolekcijos Rravel de Luxe apžvalga. Aš jau seniai mačiau šitas kolekcijas, tačiau nieko nenusipirkau, gal spalvos ne mano, nes žiūri nuotraukas ir aprašymus, atrodo norisi, ateini į parduotuvę, o realybėje nelabai. Laukiam stendų atnaujinimo.


Evos pamąstymai ir pastebėjimai apie Paryžių, madą ir tendencijas, o taip pat  raudonas ANNY nagų lakas ir MAC ryškiai raudonos spalvos lūpų dažai. Labai gražu ir įspūdinga,


Violetinė nėra mano mėgstamiausia spalva, prisiminu, kaip savaitgalį vargiau su MAC šešėliais, tačiau man pavyko,  ir galiu tuo didžiuotis, Živilė savo blogo skaitytojams pasakoja apie L'oreal violetinės spalvos šešėlius, spalva atrodo net labai graži ant rankos, bet ant akių kiek prasčiau (dėl silpnos pigmentacijos)


Kaip man patinka spalvoti blakstienų tušai, o Salomėjos žalias tiesiog tobulas. Tau labai tinka.



Aš jau kelintą kartą žiūriu į "Grožio draugo" paslapčių dėžutes ir neužsakinėju, nes Beauty Blander ir  Tangle Teezer šukas turiu, o tai buvo dėžučių pagrindas. Be abejo, dėžutės labai fainos, gražios, turinys superinis. Gal būt trečias kartas nemeluoja, ir aš jau užsakysiu dėžutę ir sau. O šį kartą apie dėžutes turinį pasakoja Greta


Ar jau matėte naują VIVI kompanijos akciją? jei ne, tai rekomenduoju Mildos naują įrašą bloge, ji spėjo net apsipirkti su nuolaida. Laukiu atsiliepimo apie dušo želę su greipfrutais,


Dievinu Lush kosmetikos priemones, Indrės bloge atsiliepimas apie Herbalism ir Dark Angels veido prausiklius.



Kaip faina gauti netradicinius pakvietimus į renginius (su lūpų balzamu kaip Laura), arba Magnum ledai - kaip darė Statkevičius, bet kokiu atvejų, aš už išskirtinumą. Plačiau apie lūpų balzamą galima perskaityti bloge "Apie grožį"


Aš manau susidomėjimas produktu prasideda nuo įpakavimo, Natura Siberica įpakavimai pasakiški, ypač naujos limited edition serijos Gzel. Plačiau apie liniją, kūno kremą ir plaukų ir kūno muilą pasakoja Mažena.


Atsiranda vis daugiau ir daugiau žmonių, kuriems patinka natūralios sudėties kosmetikos priemonės. Kotryna savo bloge pasakoja būtent apie tokį kūno pienelį Nature's B(io). O kokios kosmetikos priemonės patinka Jums ?


Smagu perskaityti bloge atsiliepimus apie dominančius produktus, būtent tai padeda apsispręsti, reikia pirkti, ar ne. Aš Patricijos dėka atsisakiau daugelio produkto pirkimo, nes manau mūsų plaukų tipas labai panašus, todėl jeigu netinka jai, tikriausiai netiks ir man. Šį kartą jos bloge atsiliepimas apie Marc Anthony plaukų šampūną ir balzamą


Man labiausiai patinka įrašai apie naujus įsigytus produktus. Juodosios Plunksnos bloge dar daugiau naujienų, mane labiausiai sudomino Rimmel kreminė pudra (skaičiau labai daug skirtingų atsiliepimų) ir Sleek matinis lūpų blizgesys. Laukiu atsiliepimų.


Simona pasakoja apie Avon naujieną, Little Black Dress eau fraiche kvepalus, aš irgi jau spėjau išbandyti naujieną, man atrodo, tai nuostabūs ir idealiai tinkantis vasarai aromatas. Plačiau čia:



Nors nuotaikos dar vasariškos, drabužių derinukai jau šiltesni. Tobulas Avos šalikas ir Ted Baker rankinė.


Tobulo grožio Enrikos violetinės spalvos kelnės, aš irgi tokių labai noriu. Atrodo tiesiog fantastiškai, daugiau neturiu net ką pasakyti.


Žiūriu į drabužius, o matau tik naują Ievos šukuoseną. Man be galo patinka, Ieva, tau labai tinka.



Labai smagu apžiūrėti draugės kosmetinės turinį ir drabužinę, šį kartą peržiūrai Beauty Vibes turtai. Viskas labai patiko, skoningai ir labai jauku.



Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig