2015 m. rugpjūčio 20 d., ketvirtadienis

Laughing Buddha ritualas: šypsokis, ir pasaulis nusišypsos tau


Noriu pasidalinti informacija apie Rituals kompanijos naujienas, tikiuosi Jums taip pat, kaip ir man patinka šios kompanijos kuriama kosmetika. O kaip žinoti ko nori, jeigu nežinai apie naujienas? Aš galiu prisipažinti, kad perku žurnalus tik tam, kad peržiūrėti kosmetikos naujienas, perskaityti informacija apie juos, o straipsnių dažniausiai net neskaitau. Tikriausiai esu reklamos auka, tačiau tokių dauguma. Aš nuo vaikystės (14-15 metų) perčiau žurnalus ir svajojau, kad mano gyvenimas bus toks pat spalvingas ir gražus, o svarbiausiai turėsiu galimybė išbandyti visas naujienas. 

Na o šnekant apie Rituals naujienas, labai noriu išmėginti kūno šveitiklį "Good Lusk", nes pavadinimas tobulas...


Senovės Kinijoje, prieš 1100 metų, „Besijuokiantis Buddha“ buvo garsus vienuolis, kurio legendinė šypsena atnešė laimę visur, kur jis ėjo. Nuo senų laikų žinomas paprotys patrinti šio vienuolio pilvą taip tikintis sulaukti sėkmės ir klestėjimo. Ši tradicija įkvėpė kolekcijai, kuri įkvėptų ir suteiktų pozityvumo. RITUALS Laughing Buddha kolekcijoje sujungtas Organinis Mandarinas ir gaivinantis Yuzu, atnešantys lengvą laimę į Jūsų kasdieninį gyvenimą.


Kūno šveitiklis Good Luck

Saldaus apelsino ir kedro aromato, organinio cukraus kūno šveitiklis.

Organinis kūno šveitiklis. Prabangaus kūno šveitiklio pagrindą sudaro organinis cukrus ir aliejų mišinys. Puikiai maitina, minkština bei atgaivina net sausiausią odą. Saldusis apelsinas ir kedras sukuria nuostabų, šildantį aromatą.


Kaina: 375 g - 19,50 €


„Tai nėra kelias į laimę, laimė yra kelias"

Buda 




Dušo aliejus Fortune

Fortune Oil - saldžiojo apelsino ir kedro aromato dušo aliejus, puoselėjantis odą.

Saldžiojo apelsino ir kedro dušo aliejus ant kūno tampa šilko švelnumo putomis, kurios akimirksniu pamaitina išsausėjusią odą. Nepakartojamas aromatas suteikia šilumos pojūtį.


Kaina: 200 ml - 8.50 €


Kūno kremas Touch of Happiness

Itin turtingas, šilto saldžių apelsinų ir kedro aromato plaktas kūno kremas.

Šilto saldžių apelsinų ir kedro aromato, itin maitinantis plaktas kūno kremas akimirksniu atstato odos drėgmės pusiausvyrą. Kremas praturtintas vitaminu E ir centella asiatica ekstraktu, kurie stangrina ir aprūpina odą ilgalaikiu švelnumo pojūčiu.


Kaina: 200 ml - 15,50 €



Kūno dulksna Happy Mist

Saldaus mandarinių ir yuzu aromato kūno ir tekstilės dulksnelė.

Nepaprastą gaivos pojūtį jums suteiks organinio mandarino ir citrusinio vaisiaus Yuzu aromatai. Sudėtyje nėra alkoholio, todėl tinka ir jautriai odai. Nepalieka dėmių ant tekstilės.


Kaina: 50 ml - 16,50 €


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig