2015 m. rugpjūčio 20 d., ketvirtadienis

Zepter Swisso Logical Paakių kremas „Hydro-Cellular“ ir Drėkinamasis stangrinamasis veido kremas



Jau tikriausiai matėte, kad gavau labai daug Šveicariškos Zepter kosmetikos testavimui, šiandien apie tai, kas labiausiai tiko ir patiko mano veidui. Aš jau pasakojau bloge apie Zepter Swisso Logical pienelį ir tonizuojantį losjoną, šiandien atėjo eilė pašnekėti apie veido ir paakių kremą.





Gamintojo aprašymas:





Drėkinamasis stangrinamasis kremas



Stangrinamasis kremo unikalių sudedamųjų dalių poveikis padeda pašalinti atsirandančias veido raukšles ir raukšleles. Jei siekiate geriausių rezultatų, kremą naudokite pasitepusios „Hydro-Lifting“ serumu.


Talpa: 30 ml.

Kaina: 41 EUR

Kur pirkti: www.zepter.lt ir www.e-zepter.lt

Sudėtis:






Įpakavimas:










Konsistencija:






Paakių kremas „Hydro-Cellular“


Veiksmingai mažina veido raukšles bei raukšleles, sustangrina dėl elastingumo praradimo nukarusią odą, naikina pabrinkimo požymius ir tamsius ratilus.

Talpa: 15 ml.

Kaina: 41 EUR

Kur pirkti: www.zepter.lt ir www.e-zepter.lt

Sudėtis:




Įpakavimas:







Konsistencija:






Mano nuomonė:

Labai smagu, kad aš gavau labai daug mėginukų, tai padėjo apsispręsti, kokios priemonės tinka ir patinka, ir tik tada atidariau didelius įpakavimus. Aš išbandžiau visas gautas priemones, tačiau veidui labiausiai tiko drėkinamasis ir stangrinamasis kremas ir 'hydro -cellular" paakių kremas iš Swisso Logical linijos. 

Šnekant apie Zepter kosmetiką, norisi pasakyti, kad įpakavimai labai gražūs, praktiški ir funkcionalūs. Dieninis kremas nuo oro buvo apsaugotas sidabrinės spalvos membrana, visi įpakavimai celofanuoti. Buteliukų dizainas labai stilingas, balta, raudona sidabrinė spalvos man asocijuojasi su Šveicarijoje gaminama kosmetika (kokybė matosi net iš įpakavimo).  
Specialistai nustatė, kad mano odos tipas sausa, kombinuota oda, todėl ją būtina drėkinti, kartais ir naudoti drėkinančias kaukes (o ne tik gyliai valančias), būtent todėl man ir tiko būtent tokios priemonės.
Priemonių konsistencija labai lengva, maloniai tepasi, kvapų nesijaučia (tai yra svarbiausia), priemonės labai greitai susigeria į veido odą, paakių kremas susigeria ypatingai greitai. Šios Zepter priemonės gali būti naudojamos kaip makiažo pagrindas, porų nekemšą, alergijos nesukelia. Puikiai drėkina, tačiau neriebina odos, suteikia odai švelnumo, suvienodina atspalvi, stangrina ir lygina mimikos raukšles. Galiu pasakyti iš patirties, kartais drėkinančio kremo užtenka tam, kad atsikratyti smulkių ir mimikos raukšlių. Paakių kremas labai švelnios tektūros, puikiai drėkina paakių zoną, stangrina ir mažina pabrukimus.

Sutinku, priemonių kaina nėra maža, tačiau užpildžius kliento kortelę, suteikiama 30%nuolaida.

Rekomenduoju rūpintis savo veido odą pastoviai, naudoti prevencines priemones nuo raukšlių ir svarbiausiai, atlikti veido odos tyrimą, tik taip žinosite kokių priemonių reikia.


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig