2015 m. rugpjūčio 20 d., ketvirtadienis

Saflora Plaukų aliejus (stiprina plaukus ir stabdo jų slinkimą)



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie nuostabų plaukų aliejų iš www.saflora.lt kuris stiprina plaukus. Kaip aš pasakojau savo bloge, be plaukų aliejų gyventi negaliu, tiesą sakant negaliu gyventi ne aš, o mano plaukai. Jie labai sausi ir pažeisti nuo pastovaus dažymo, aš vis stengiuosi juos atgaivinti įvairiais aliejais. Suprantu, kad geriausiai rinktis natūralios sudėties Lietuviškus produktus, šiandien būtent apie tokią priemonę šnekėsime plačiau.



Gamintojo aprašymas:



Mišinys pagamintas tik iš sertifikuotų ekologiškų ingredientų.

Rezultatas:
• stabdo plaukų slinkimą;
• apsaugo nuo ankstyvo pražilimo;
• plaukai tampa sveiki, stiprūs, elastingi, blizgūs;
• šalina pleiskanas.

Naudojant plaukų aliejų Jūsų plaukai bus minkšti, gražūs, sveiki apsaugoti ir lengviau valdomi. Subalansuotas augalinių ir eterinių aliejų mišinys teigiamai veikia ne tik plaukams, bet ir galvos odą. Sudėtyje yra daug naudingų plaukams gamtinių komponentų, kurie turi stipru poveikį į plaukų folikulus, stiprina plaukus ir stabdo jų slinkimą.

Plaukų mišinio sudėtyje yra juodųjų kmynų aliejus – tai puiki priemonė pleiskanų profilaktikai, apsaugo nuo ankstyvo pražilimo.

Naudojant šį mišinį prieš plaunant plaukus šampūnu mažinamas negatyvus poveikis sintetinių priemonių. Tepant aliejumi plaukus galima pašalinti elektrostatinį plaukų efektą, mažina išplovimą baltyminių medžiagų iš pažeistų kutikulų ir palengvina plaukų sušukavimą.

Plaukų aliejus lengvai tepasi per visą plaukų ilgį. Naudojamas prieš plaunant plaukus šampūnu.


Sudėtis:




Talpa: 100 ml.


Kaina: 6,59 EUR


Kur pirkti: www.saflora.lt


Įpakavimas:





Konsistencija:



Mano nuomonė:

Labiausiai patiko aliejaus kvapas. Dažniausiai tokie aliejai-plaukų kaukės kvepia tragiškai, dažniausiai jie būna pagaminti varnalėšų aliejaus pagrindu. Prieš varnalėšų aliejų nieko neturiu, tik tai kvapas labai jau nepatinka, jeigu aliejų reikia laikyti ant plaukų ilgiau, nuo kvapo galima mirti. Saflora aliejaus sudėtyje - migdolų, ricinų ir juodųjų kmynų aliejus, kvapas pasakiškas. Aš jau esu naudojusi juodųjų kmynų aliejuką veidui, jis idealiai tinka riebios odos priežiūrai. 
Šnekant apie rezultatą, galiu pasakyti, kad aliejus puikiai maitina ir minkština plaukus. Aš dabar aliejines plaukų kaukes nakčiai, iš ryto kaip įprasta plaunu ir formuoju plaukus, aliejus nusiplauna lengvai, nereikia ilgai vargti. Po ilgesnio naudojimo plaukai lyg atsigavo, jau nebe tokie sausi ir pažeisti (aš aliejuką naudoju du kartus per savaitę). Dėl plaukų slinkimo nieko negaliu pasakyti, nes plaukai neslenka.

Rekomenduoju išbandyti Saflora produktus, man labai patiko.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig