2015 m. rugpjūčio 23 d., sekmadienis

EyeSmile Readjusted Colors akių spalvą keičiantys lęšiai (spalva Cool green)


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, aš visada už permainas, todėl su mielu noru išbandžiau spalvotus lęšius iš internetinės parduotuvės www.gerilesiai.lt Mano rankose parduotuvės naujiena, spalvą keičiantys akių lęšiai( Cool Green)



Gamintojo aprašymas:



Didelės žalios arba mėlynos akys. Kas galėtų joms atsispirti?
Ir jūsų žvilgsniui neliks abejingų, jei išbandysite naujuosius EyeSmile Readjusted Colors – spalvą keičiančius kontaktinius lęšius. Jie pasižymi ne tik dėmesį traukiančiais mėlynais ir žaliais atspalviais. Patamsinti lęšių pakraštėliai leis sukurti didesnių ir kur kas išraiškingesnių akių efektą.
Nepamirštamą žvilgsnį išgausite pasirinkę tinkamiausią iš 4 siūlomų atspalvių:


-Green – žali net trimis pereinančiais atspalviais pasižymintys lęšiai atkartos natūralią akies rainelės spalvų gamą, tačiau žvilgsniui suteiks daugiau šilumos ir magijos.
-Cool Green – šalto žalsvumo atspalvio lęšiai įkvėps daugiau ryškumo jūsų asmenybei.
-Blue – mėlyni kontaktiniai lęšiai suteiks jūsų akims jaunatviško gaivumo ir spindesio.
-Cool Blue – kiek ryškesnio mėlyno atspalvio lęšiais sukursite dar įspūdingesnį žydrų akių efektą.
Cool Green ir Cool Blue atspalviai puikiai tiks rudakiams, norintiems išbandyti kažką naujo. Tokio tipo lęšiais galėsite nustebinti draugus ir artimuosius kardinaliais pokyčiais, nesunkiai priderinti akių spalvą prie garderobo.
Dabar net iki -10.00 dioptrijų trumparegystę turintys lęšių nešiotojai galės džiaugtis ne tik puikiu regėjimu, bet ir naujomis spalvomis suspindusiu įvaizdžiu.
Jeigu regėjimo korekcija jums nereikalinga, o spalvotais lęšiais siekiate tiesiog pagyvinti savo išvaizdą, galite pasirinkti 0.00 dioptrijų lęšius ir džiaugtis įspūdingu žvilgsniu.
EyeSmile Readjusted Colors kontaktinius lęšius galima nešioti tik dienos metu, todėl nakčiai juos reikėtų išsiimti ir patalpinti lęšių priežiūrai skirtu skysčiu pripildytame konteineriuke.

Kaina: 2 lęšiai - 12,50 EUR

Kur pirkti: www.gerilesiai.lt
Įpakavimas:








Rezultatas:








Mano nuomonė:
Šios parduotuvės dėka atradau tikrą stebuklą, pilkos spalvos akių lęšius, kurios dabar nešioju pastoviai. Man taip patinka atspalvis ir rezultatas, kad aš jau pripratau, kad mano akių spalva nebe tamsiai ruda, o šviesiai pilka. Mano visos gražiausios makiažo nuotraukos padarytos būtent su lęšiais, akių spalva visiškai pakeičia veidą, o keisti akių spalvą galima be jokių problemų ir didelių investicijų. 
Šį kartą mano rankose Cool Green EyeSmile lęšiai, įpakavimas standartinis, tačiau lęšiai atrodo labai ryškiai ir manau pakeis net labai tamsių akių savininkų atspalvį.  Iš kitos pusės jie neatrodo labai natūraliai, jeigu reikia natūralesnio vaizdo, geriau rinktis Green spalvą, ten yra perėjimas nuo žalios iki šviesiai rudos spalvos. Nešioti lęšius patogu, kaip ir sakiau, aš jau nešioju beveik pastoviai, jokių problemų ar diskomforto nejaučiu, tiesiog reikia juos teisingai prižiūrėti, keisti skystį, praplauti po kiekvieno naudojimo ir galėsite džiaugtis spalvotomis akimis labai ilgai.
Apibendrinat noriu pasakyti, nors man ir pilkos spalvos lęšiai patiko labiau (tiesiog atradau spalvą, kuri idealiai tinka prie mano veido ir plaukų spalvos), žalios spalvos lęšiai atrodo labai įdomiai ir neįprastai. Jeigu svajojate apie žalios spalvos akis jums tikrai patiks rezultatas.

PR Sample


SHARE:

5 komentarai

  1. O man atrodo kiek per ryškiai. Bet šiaip taip faina kad neblogai užgožia tamsią akių spalvą, nes retai kada taip persimuša.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sutinku, jie neatrodo taip natūraliai kaip pilkos spalvos lęšiai, bet kiek bandžiau žalios spalvos lęšių ant savo akių, jie vos vos matosi, o čia matosi gerai. Manau čia skonio reikalas, aš dar turiu juodos spalvos lęšius, bus irgi labai įdomu išbandyti.

      Panaikinti
  2. Įdomiai atrodo. Man irgi, sakyčiau, gal kiek ryškoka, pilka geriau. Bet jei kokiam vakariniam variante, prie žalios suknelės, tai galėtų labai atrodyt efektingai. Manau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tiesą sakant, man kiek neįprastai, bet priderinus prie makiažo visai nieko. Man labiau patinka Green spalva, nuotraukos su lęšiais ir MAC rožinės spalvos blizgiu. Rezultatas visiškai kitoks.

      Panaikinti
  3. Spalvoti kontaktiniai lęšiai sena mano svajonė. Labai noriu rudų arba tokių kaip Jūsų. Ant Jūsų akyčių atrodo nuostabiai ir žaismingai. Žalia spalva labai tinka prie Jūsų šviesių plaukų.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig