2015 m. rugpjūčio 27 d., ketvirtadienis

KORRES COLOUR ZEA MAYS BLUSH - skaistalai (spalva 47 Orange Brown)




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, mano susižavėjimas Korres kosmetika vis dar nepraeina. Man labai patinka Korres minimalistiniai kosmetikos įpakavimas, gražios spalvos ir gera kokybė, šiandien noriu pasidalinti atsiliepimu apie Korres skaistalus, spalva Orange Brown.





Gamintojo aprašymas:


Suteik savo veidui spalvos su naujais Korres skaistalais. Tai švelnios ir lengvos tekstūros skaistalai, skaistalai yra prisotinti Zea Mays milteliais (speciali kukurūzų rūšys), kurie drėkina ir rūpinasi veido oda. Kiekvienas Korres kosmetikos produktas pagamintas naudojant veiksmingus, kliniškai patikrintus produktus.


Sudėtis:

  • Mica, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Silica, Zinc Stearate, Zinc Oxide, Olea Europaea Fruit Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Zea Mays Starch, Potassium Sorbate, Tocopherol, Glycine Soja Oil, [+/- (May Contain) CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77163, CI 77007, CI 75470, CI 15850, CI 19140, CI 15985].
    Spalvų pasirinkimas:

    Talpa:
    Kaina:14,50 svarų
    Kur pirkti: www.hqhair.com
    Įpakavimas:









    Spalva:





    Rezultatas:
    ant žandų obuoliukų skaistalai, bet atliktas ir veido kontūravimas. Skastalų spalva per daug oranžinė tam, kad naudoti ją tik vieną. Bet man labai patinka kaip skaistalai susilieja su kontūravimo priemone.


    Mano nuomonė:
    Niekada nerekomenduoju tepti ant žandų tik skaistalus, ypač oranžinės spalvos. Visada reikia tokias spalvos maišyti su veido kontūravimo (bronzine) pudra. Būtent taip aš ir padariau nuotraukose. Skaistalai labai malonios tekstūros, vidutinio stiprumo pigmentacijos (tai geriausiais variantas naudoti namuose, nes bereikia tikrinti skaistalų intensyvumą pastoviai ant rankos, kad nepridėti per daug spalvos ant žandų). Skaistalų konsistencija satinine, gerai tušuojasi, suteikia veidui lengvo švytėjimo. Įpakavimas, kaip jau sakiau, labai minimalistinis, bet turi veidrodį, tačiau nėra teptuko. Man tai nėra problema, nes naudoju tik profesionalius šepetėlius, o taisyti skaistalus dienos bėgyje manu nėra prasmės, geriau taisyti  veido atspalvį su pudra. Man labai patiko Korres skaistalai, jeigu turėsite galimybę, būtinai atkreipkite dėmesį.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig