2015 m. rugpjūčio 26 d., trečiadienis

Chanel levres scintillantes lūpų blizgesys 179 Nurmure


Apie šį lūpų blizgį aš jau rašiau savo bloge, tačiau peržiūrėjau atsiliepimą ir nuotraukas, nusprendžiau papasakoti dar kartą. Prisiminu savo pirmuosius įrašus, jie nebuvo tobuli, todėl kartais nuotraukos neatitinka realybės. Po 2-jų metų blogginimo jau išmokau pati daryti nuotraukas. Bet kokiu atveju, vakar dariau makiažą ir nusprendžiau dar kartą parodyti šią spalvą.





Gamintojo aprašymas:





Puikus makiažas, intensyvios spalvos, tobula lūpų kontūro linija. Švelni, nelipni tekstūra suteikia nepakartojamą lengvumo pojūtį. Jūsų lūpos bus gražios, putlios ir žvilgios.
Kolekcijoje rasite ir sodresnės, ir lengvesnės tekstūros blizgių, su žėručiais ir be jų – kiekviena nesunkiai išsirinksite patinkantį ir tinkantį nuostabios šypsenos aksesuarą.

Spalvų pasirinkimas:

Pasirodo, 179 Nurmure yra limituoto leidimo spalva


Kaina: 34 EUR

Kur pirkti: Douglas ir Kristiana parduotuvėse

Įpakavimas:










Spalva:









Rezultatas:







Mano nuomonė:

Aš labai mėgstu Chanel lūpų blizgius, jeigu nežiūrėti į kainą (nes tai tikrai 'žvėriška' blizgesio kaina), spalvos labai gražios, konsistencija maloni, nelipni, įpakavimas gražus ir naudoti patogu. Laikosi Chanel lūpų blizgiai pakankamai gerai, apie 3 valandas. Ši spalva labai graži ir man patinka, rožiniai - persikinė, švelniai nudažo lūpas, tačiau nėra labai ryški. Apibendrinat noriu pasakyti, kad man aplamai patinka Chanel blizgiai, turiu tikrai ne vieną.

PS. vakar nusprendžiau išbandyti naują L'oreal True Match kreminę pudrą, man labai patiko. Nuotraukose tik kreminę pudrą, jos nereikia fiksuoti su kompaktine, manau rezultatas yra tobulas.







SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-08-26 16:10

    Sakykit, o gal esat mėginusi ir Chanel Rouge Allure blizgesius? Jų kaina kiek didesnė nei Levres scintillantes, taip pat yra labai gražių spalvų, vis gundo jie mane, bet kaina (apie 37 eur.) atbaido (nebent žinočiau, kad tai ypatingai geras blizgesys :D).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man atrodo vieną Chanel Roge Allure blizgį turiu, tačiau jis nėra mano mėgstamiausias, nes raudona spalva ir skysta konsistencija labai nudažo dantis, o pastoviai žiūrėti į veidrodį kartais nėra galimybės. Tikiu, kad Nude atspalviai gali būti verti dėmesio, bet nebandžiau. Kaina tikrai atbaido, tačiau Chanel blizgiai naudojasi labai taupiai, MAC blizgį sunaudojau per mėnesį (tokio pas mane dar nebuvo), o Chanel blizgio tikrai pusei metų užtenka (jeigu naudoti tik jį), plius spalvos labai gražios.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig