2015 m. rugpjūčio 26 d., trečiadienis

Chanel Les Beiges Healthy Glow Multi-Colour Powder 01, Les Beiges Collection, Summer 2014



Kartais nuo karto, aš vis kažką nusiperku iš Zuzina Shop,  ten parduodami įvairūs kosmetikos testeriai. Aš dažniausiai nenešioju kosmetinės su savimi, dažausi namuose, todėl jokio skirtumo ar tai testerinis įpakavimas, ar įprasto įpakavimo kosmetikos priemonė, skirtumas tik kainos atžvilgiu. Šį kartą mano rankose Chanel les Beiges kompaktinė pudra iš praeitos vasaros kolekcijos. 




Šį Chanel spalvota pudrą iš praeitos vasaros kolekcijos, keista buvo skaityti, kad žmonės perka pudrą dėl balto neįprasto įpakavimo, o ne dėl savybių.

Spalvų pasirinkimas:


Mano spalva:



Talpa: 9 gr.

Kaina: daugiau nei 50 EUR

Kur pirkti: Kristiana

Spalvos:

Atskirai


Sumaišytos:




Rezultatas:





Mano nuomonė:

Nors pudra skirta vasarai, įdegiui paryškinti, spalvos kiek balkšvos, todėl drąsiai pudrą galima naudoti ant viso veido. Aš skaičiau atsiliepimus, kad pudrą galima naudoti kaip skaistalus, kaip spindesio suteikiančią priemonę ir kaip bronzinę pudrą, jeigu naudoti spalvas nesumaišius. Galiu pasakyti tik tiek, kad tai padaryti be galo sunku, ypač naudojant teptuką, nes spalvos susimaišo. Chanel Les Beige pudra suteikia veidui švytėjimo, tačiau tai nėra pavieniai blizgučiai, tai labai gražiai atrodantis veidas. Pudra nesuteikia matiškumo, jeigu veidas labai riebus, tokios pudros aš naudoti nerekomenduoju, geriau ieškoti matiškumo suteikiančios pudros. Nežinau kodėl, bet MAC pudra man patinka žymiau daugiau, todėl MAC jau ant pabaigos, o šitos Chanel pudros aš beveik nenaudojau. Ar pudra verta savo kainos? Manau kad nelabai, tačiau kas perka Chanel, tikrai nepirks ką nors pigesnio. Per perkant rekomenduoju išbandyti MAC spindėsio suteikiantį pudrą, manau ji patiks Jums labiau.




















SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig