2015 m. rugpjūčio 25 d., antradienis

MAC lūpų blizgesys Cremesheen glass ( spalva Loud & Lovely) ir lūpų pieštukas Pro Longwear (spalva Shock value)


Šiandien aš vėl šneku ir pasakoju apie MAC kosmetiką, nes apie šią kosmetiką galima pasakoti valandų valandas. Aš šeštadienį labai daug laiko praleidau prie MAC kosmetikos stendų kol apžiūrėjau tai, kad buvo įdomu, tačiau tam, kad viską išbandyti, reikia labai daug laiko. Visada smagu atidaryti internetą, ir surasti aptsiliepimus ir nuotraukas to, ar kito MAC produkto. Mano pasakojimo herojai: MAC Cremesheen glass lūpų blizgesys ir Pro LongWear lūpų pieštukas.








Lūpų blizgesių spalvos:


Taip kolekcija atrodo parduotuvėje PC Panorama:


Kaina: lūpų blizgesys 23 EUR, pieštukas 21 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis, Vilniuje

Įpakavimas:









Spalvos:




Rezultatas:

be pieštuko





su pieštuku


Vizualiai didelio skirtumo bėra, tačiau spalva laikosi žymiai geriau ir ilgiau naudojant pieštuką.

Su makiažu:




Mano nuomonė:

MAC lūpų blizgesių be gal ir krašto, tiek spalvų, skirtingų konsistencijų ir tektūrų negali pasiūlyti niekas. Aš jau beveik išnaudojau MAC lūpų blizgesį Dazzleglass, man be galo patiko spalva, jis kiek lipnus, tačiau labai gerai išsilaiko ant lūpų. 
Šį kartą testuojame visiškai kitokios tektūros lūpų blizgesį: spalva labai ryški fuksija, jokio lipnumo nesijaučia, tai labai švelnios konsistencijos lūpų blizgis, jis suteikia lūpoms labai sodrų atspalvį. Aš naudoju lūpų pieštuką, didelio skirtumo dėl spalvos nesijaučia, tačiau lūpų blizgesys išsilaiko ant lūpų žymiai ilgiau. Be pieštuko apie 2 valandas (o to pigmentas susigeria į lūpas ir spalva jau nebe tokia ryški) ir su pieštuku apie 4 valandas (skirtumas tikrai labai didelis). 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad kiekvienas suras sau tinkantį lūpų blizgį prie MAC stendo, o konsultantai tikrai padės tai padaryti. Ar blizgesys vertas savo kainos? Tikrai taip, aš nevertinu brandų, aš vertinu kokybę, nemanau kad bet koks brandas vertas didelių investicijų, jeigu rezultato nėra. Su MAC rezultatas visada yra, tiesiog reikia suprasti, kokio rezultato reikia ir norisi.




SHARE:

4 komentarai

  1. Anonimiškas2015-08-25 13:07

    Tokia spalva Jums nepaprastai tinka! Iš MAC blizgesių būtent Cremesheen mano mėgstamiausi, turiu jų šešetą berods, ir dar negana :D Vis neatsispiriu gražiom spalvom.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, parašykite kokias spalvas turite, man labai įdomu, nes ateini į parduotuvę, ten be galo ir krašto spalvų, ir nežinai ką nusipirkti.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig