2015 m. rugpjūčio 6 d., ketvirtadienis

MAC PATENTPOLISH LIP PENCIL lūpų dažai (spalva GO FOR GIRLIE)



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien aptarsime dar vieną MAC lūpų blizgesį - pieštuką, kuris visiškai kitokios konsistencijos ir tektūros, negu prie tai bandytas. Plius šį blizgesį galima naudoti kaip skaistalus. Man vakar pavyko, atrodo nuostabiai. Šiandien apie viską papasakosiu plačiau.






Talpa: 2,3 gr.

Kaina: 21 EUR

Kur pirkti: PC Panorama, PC Akropolis, Vilnius (Douglas parduotuvė)

Spalvų pasirinkimas:


Taip atrodo stendas PC Akropolis:




Sudėtis:




Įpakavimas:









Mano spalva: GO FOR GIRLIE



Rezultatas:

Lūpos:







Kaip skaistalai:







Mano nuomonė:

Vakar aš visai netikėtai gavau dar vieną MAC naujienų siuntinuką, todėl supratau, kad reikia dirbti efektyviau ir daugiau. Kodėl man patinka MAC kosmetika? Nes dažniausiai rezultatas būna tobulas. Tiek ant akių: šešėliai labai ryškių atspalvių, makiažus daryti lengva, o fotografuoti paprasta, spalvos matosi, nereikia kelis kartus brūžinti su teptuku tam, kad išgauti atspalvį.

 Raudonos spalvos mAC lūpų dažai - sena mano svajonė, būtinai ją įgyvendinsiu kartu su MAC kremine pudra, tiesiog laukiu, kada nusiplauk įdegis, nes įdegęs veidas būna tik du mėnesius, o visą likusį laiką - baltas, todėl kreminę pudrą vasaros metu rinktis nerekomenduojama.

Šiandien pasakoju apie tobulą ir labai universalų MAC produktą  PATENTPOLISH LIP PENCEL, mano spalva rožinė, labai vasariška ir graži. Aš nesitikėjau, kad pieštuką galima naudoti ir kaip skaistalus,  pažiūrėjau vieną video, ir supratau kad produktas tinka ir tokiam naudojimui. Nereikia galvoti kokius skaistalus priderinti prie jau esamų lūpų dažų. Įpakavimas patogus, galiukas tokios spalvos, kokios ir lūpų dažai, turint kelis atspalvius lengva nepasimesti. Tekstūra kreminė ir labai lengva, nelipni ir drėkinanti. Turi švytėjimo efektą kaip ant lūpų, tiek ant skruostų, tačiau blizgučių nepastebėta. Spalvų pasirinkimas labai didelis, man parduotuvėje patiko dar kelios spalvos, ypač tamsiai bordo. Ar rekomenduoju šį produktą Jums? Taip, tikrai taip. Daugeliui toks produktas patiks ir pravers.

PS. negaliu atsidžiaugti MAC šešėliais, čia iš tų atveju kai spalvos idealiai dera tarpusavyje, visi atspalviai matosi nuotraukoje, o realiame gyvenime manęs jau kelis kartus paklausė, kokius šešėlius naudoji.  Vienintelis dalykas - aukšta kaina, tačiau turint galvoje, kad šešėlių net 9 atspalviai, manau galima sau tai leisti.

PR sample



SHARE:

2 komentarai

  1. Įdomiai atrodo lūpų pieštukas, pigmentacija labai gera, o spalva tai iš vis, nereali rožinė! Būtų įdomu išbandyti.

    ilovemanythings.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. MAC kosmetiką palieka tik labai gerus įspūdžius, bet kartais tabdo kainą. ;-) Aš jau surašiau norų sąrašą, ką reikia nusipirkti, dabar skaičiuoju išlaidas

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig