2015 m. rugpjūčio 11 d., antradienis

MAKE UP FACTORY Lip Color Lūpų dažai (spalva 106)


Nude spalvos lūpų dažai visada madingi, nepriklausomai nuo sezono, siūlomų naujienų ir madingų tendencijų. Kiekvienos iš mūsų kosmetinėje gyvena smėlio spalvos lūpų dažai. Galiu pasakyti iš patirties, nude - vienas iš kaprizingų atspalvių, ją parinkti be galo sunku, tai tekstūra per sausa, tai subėga į raukšleles, tai atspalvis ne toks. Šį kartą šnekėsime apie Make Up Factory lūpų dažus, kurie ant lūpų atrodo tikrai gerai ir gražiai.






Gamintojo aprašymas:


Ilgalaikiai malonios kreminės konsistencijos maitinamieji lūpų dažai. Įvairi spalvų gama: nuo intensyvių iki subtilių ir perregimų. Neprilygstamas spindesys suteikia lūpoms putlumo.

Sudėtis:


Svoris: 4 gr.

Kaina: 15, 50 EUR (akcija: 13,18 EUR)


Įpakavimas:











Spalva:



Rezultatas:







Mano nuomonė:

Aš pirmą kartą matau lašo formos lūpų dažus, bet naudoti juos patogu. Didelio skirtumo forma nedaro, tiesiog patogiau apvesti tikslią liniją be lūpų pieštuko. Man labai patiko lūpų dažų tekstūrą, žiūrint į dažus, niekada nepagalvotum  kad jie sviesto konsistencijos, labai lengvai ir maloniai tepasi, drėkina lūpas, nesubėga į raukšleles ir atrodo ant lūpų lyg blizgesys. Tačiau laikosi kiek trumpiau, aš jau supratau, jeigu naudoti lūpų pieštuką,  galima ne tik padaryti labai gražų ombre style lūpų kontūrą, bet ir lūpų dažai išsilaiko žymiai ilgiau. Kai gavau Make Up Factory lūpų dažus, galvojau, kad šį spalva man per tamsi, tačiau pasirodo, būtent šis atspalvis papildo mano mėgstamiausią bronzantą. Nuotraukose makiažas naudojant būtent šias priemonės atrodo labai gražiai ir priemonių atspalviai dera tarpusavyje. 

Apibendrinat noriu pasakyti, nors įprastai naudoju šviesesnio atspalvio Nude lūpų dažus, šis variantas man labai patiko: ideali konsistencija ir labai įdomi lūpų dažų forma.


PR sample



SHARE:

3 komentarai

Blogger Template Created by pipdig