2015 m. rugpjūčio 29 d., šeštadienis

Mėgstamiausios kosmetikos priemonės. Rugpjūtis'15




Jau mėnuo eina į pabaigą, todėl noriu papasakoti apie šio mėnesio mėgstamiausius ir dažniausiais naudojamus produktus ir kosmetikos priemones. Praeitą savaitę aš gavau labai daug naujų kosmetikos priemonių, tačiau nieko dar neištraukiau, nes norėjau pabaigti senus įrašus. Po šio straipsnio jau eisiu rinkti naujus produktus testavimui.






Noriu pradėti nuo kūno priežiūros ir tobulo Saflora kūno aliejais, jeigu dar neišbandėte, rekomenduoju išbandyti. Tiesiog tobulas kūno priežiūros produktas, o kvapas....mmm... pasaka


Pas mane įdegis nusiplauna dažniausiai ir greičiausiai nuo kojų, ir jos tampa baltos, todėl pastoviai naudojau St. Moriz savaimio įdegio losjoną, jis suteikia odai rudo atspalvio, nėra oranžinis ir labai natūraliai atrodo, svarbu labai greitai nuplauti rankas po naudojimo.


Dove kūno losjonas su atspalviu tobulas, suteikia kūno rudo atspalvio, nedažo drabužių ir labai maloniai kvepia.


Nenustosiu kartoti: tobula Oriflame naujiena, labai patiko mano plaukams. Tirštos konsistencijos plaukų aliejus gerai maitina plaukų galiukus, labai skaniai kvepia. Aš jau sunaudojau savo turimą buteliuką iki pusės, bet žinau, pasibaigs, nusipirksiu dar vieną.


Džiovinant plaukus naudoju šį purškiamą Matrix aliejuką, taip plaukai apsaugoti nuo karščio, lengvai formuojami ir greičiau išdžiūsta.


Nenuleidžia savo pozicijų Make Up Factory bronzinė pudra, idealiai tinka veido kontūravimui, nes turi šaltą rudą atspalvį.


Dar viena tobula Make Up Factory priemonė - akių makiažo pagrindas, be jo apsieiti tiesiog neįmanoma darant makiažą.


MAC pieštukus naudoju beveik kiekvieną dieną, labai patinka spalvos ir kokybė.


O šitas MAC lūpų blizgis jau beveik pasibaigė, jis man taip patiko, kad naudojau jį pastoviai.


PUPA šešėliai vieni iš mano mėgstamiausių: labai gera pigmentacija, maloni ir švelni tekstūra, spalvų pasirinkimas ir makiažų įvairovė. Rekomenduoju atkreipti dėmesį.


Pačių pačiausių blakstienų tušu pripažintas MAC blakstienų tušas


O vietoje kreminės pudros aš šį mėnesį naudojau Gosh mineralinę pudra, nes atspalvis labai tiko prie mano įdegusio veido.


Mane labai nustebino L'oreal lūpų dažų kokybė ir atspalviai, aš jau rinkuosi ryškiai raudonos spalvos lūpų dažus iš Red kolekcijos.


Beveik visą mėnesį naudojau Biotherm veido serumą, man jis labai patiko, svarbu, kad yra rezultatas, o ne taip, tepi tepi, o rezultato vis nėra.


Be veido kaukių mano veidas tiesiog negali, geriausia iš visų bandytų - Lush Mask of Magnaminty.


Labai gailiuosi, kad nusipirkau tik tiek mažai Korres kaukių, nes jos tobulos. Mėgstamiausia su arbūzais jau irgi eina į pabaigą.

Tokios buvo mano mėgstamiausios šio mėnesio kosmetikos priemones
























SHARE:

3 komentarai

  1. labai šaunus įrašas! o kur pirkai Korres kaukes? labai sudominai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O gal galite prie Saflora produktų ir įdėti nuorodą "Saflora"? Bus patogiau surasti, kartą čia ieškojau, kol radau, teko pavargti gerai :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig