2015 m. rugpjūčio 29 d., šeštadienis

Tobula naujiena: Blue Therapy Accelerated Serum Stangrinantis, raukšles ir pigmentines dėmes mažinantis serumas


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie nuostabią Biotherm naujieną: Blue Therapy Accelerated serumą, kuris patiko ne tik man, bet ir mano vyrui, o tai jau labai aukštas įvertinimas.







Gamintojo aprašymas:


Blue Therapy Accelerated Serum
Stangrinantis, raukšles ir pigmentines dėmes mažinantis serumas
Visų tipų odai.
Raukšlės, pigmentinės dėmės, stangrumo sumažėjimas – per 4 savaites galima taip pagerinti odos būklę, kad ji atrodytų iki 8 metų jaunesnė1.
Sinergiškai veikiančios vandens gyvybinės formos2
Biotherm biologai ištyrė ir pasirinko 3 gyvybingumą atkuriančio vandens galias, itin veikiančias odą: regeneracijos, kuria pasižymi mažieji mėlynieji dumbliai (lot. Aphanizomenon flos-aquae) iš Klamato ežero, odos struktūros atkūrimo, kuri būdinga didiesiems auksiniams dumbliams (lot. Laminaria ochroleuca), ir stiprinimo, kuria pasižymi terminis planktonas.
Naujai atrasta nuo senėjimo sauganti galia
3 gyvybės formos išskirtos gamtoje ir sujungtos laboratorijoje, siekiant sukurti stiprų trejopą poveikį odai – kad būtų pažadintos jos regeneracinės galios nuo giliųjų iki paviršinių sluoksnių2. Itin koncentruota formulė koreguoja raukšles, pigmentines dėmes ir padidina odos stangrumą. Pastebimas poveikis visiems odos tipams, net ypatingai nualintai saulės ir rūkymo.
Rezultatai matomi po 4 savaičių3
Švelnesnė oda 94 %
Lygesnis jos paviršius 86 %
Standesnė oda 82 %
1 Klinikinis bandymas, 41 dalyvė, 4 savaitės. Odos senėjimo požymių išnykimas pagal metus.
2 Laboratorinis bandymas su Aphanizomenon flos-aquae ir Laminaria ochroleuca ekstraktais.
3 Pačių klinikinio bandymo dalyvių (50) įvertinimas po 4 savaičių.
4 12 anksčiau naudotų patentų ir 2 patentai, kurie turi būti įteisinti, susiję su A. flos-aquae ir L. Ochroleuca.
Serumas veikia 80 % senėjimo požymių  – tai akivaizdžiai matomas poveikis odai. Sujungus 3 vandenyje slypėjusias galias 3 pasaulio vietose, sukurta nauja nuo senėjimo sauganti jėga.

Sudėtis:



Talpa: 30 ml.

Kaina: 59,95 EUR

Kur pirkti: Douglas ir Kristiana

Įpakavimas:






Konsistencija:








Mano nuomonė:

Kodėl serumas man patiko? Mes dažnai matome parduotuvėje naujienas, ilgus tekstus su gamintojo pažadais ir klinikiniais tyrimais, negaliu pasakyti kad nėra svarbu, tačiau man rezultatas turi būti ant mano veido, su šio serumu jis yra.
Biotherm serumo įpakavimas labai gražus, mėlynos spalvos buteliukas su pipete, naudoti tokį produktą ne tik patogu, bet ir malonu. Serumo kvapas vos jaučiamas, spalva - baltas auksas su vos matomais auksiniai blizgučiais, atrodo labai prabangiai. Bet mums gi svarbiau rezultatas? O rezultatas yra, aš veido odos būklės pagerėjimą pamačiau po 2-jų savaičių naudojimo: sumažėjo pigmentinės dėmės (jų kažkiek atsirado po atostogų Graikijoje), veido tonas tapo žymiai lygesnis, veido oda sustangrėjo, post aknė žymės tapo mažiau matomos (žinau, kad visi sako, negalima spausti spuogų, o mano rankos tiesiog nori tai padaryti. Po tokių manipuliacijų, atsiranda raudonos spalvos žymės, kurios naudojant serumą tapo mažiau matomos).
Didelis serumo pliusas - jis nėra riebus (jį drąsiai galima naudoti kaip ryte prieš makiažą, tiek ir vakare), tačiau jis ir nesausina veido (iki šios prisiminu stangrinamąjį serumą po kurio net buvo sunku nusišypsoti, jis taip sutraukdavo veido odą).
Galiu pasakyti, kad naujas Biotherm serumas patiko net mano vyrui, o tai labai aukštas įvertimas. Jeigu aš pastoviai naudoju įvairių gamintojų priemonės, vyras pastoviai naudoja japonišką kosmetiką, ir jokia kita ją pakeisti tiesiog neįmanoma, bet išbandė Biotherm serumą ir liko labai patenkintas, dabar naudoja serumą pastoviai. Jam patinka serumo konsistencija, tai kad serumas neriebina veido, nėra agresyvus (jį galima naudoti po skutimosi), sumažėjo paakių raukšlės ir sustangrėjo veido ovalas.

Apibendrinat noriu pasakyt, kad Biotherm naujas serumas mūsų šeimai labai patiko, tai lyg jaunystės gurkšnis jūsų odai.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig