2015 m. rugpjūčio 17 d., pirmadienis

Odos būklės analizę pažangiu Zepter Skin Pro diagnostikos aparatu


Šiandien noriu Jums papasakoti apie veido odos analizę, kurią atlikau Zepter ofise Vilniuje. Niekada negalvojau, kad taip išsamiai galima ištirti odos problemas, tiesiog pamatyti viską gyvai: savo raukšles, pigmentaciją, odos būklę. Man buvo be galo įdomu, ačiū labai Zepter kompanijos atstovams už suteiktą galimybę.






Savaime suprantama, mes visi įsivaizduojame, kad puikiai žinome savo odą, jos būklę, kokios sudėties ir nuo kokių problemų reikia pirkti kosmetikos priemones. Bent jau aš, buvau tikrai įsitikinusi, kad mano odos tipas - riebi-kombinuota veido oda. Bet aparatą sunku apgauti, ir namuose apgalvojus rezultatą, supratau, kad Zeprer diagnostikos aparatas buvo šio atžvilgiu visiškai teisingas.


Čia galima pamatyti visą Zepter kosmetikos asortimentą, manau tokius produktus turi parinkti profesionalas, nereikia pirkti aklai.


Populiariausias Zepter produktas - rankų losjonas, man irgi labai patinka.


Šnekant plačiau apie tyrimą, galiu pasakyti, kad turi reikšmės ir jūsų amžius, ir odos spalva, ir pigmentaciją ir daug kitokių faktorių. Rezultatus galite pamatyti ekrane, taip pat atspausdinamas lapukas su rezultatu. Man patikrino odos tipą, pigmentaciją, raukšlių gylį, odos stangrumą. Rezultatai tokie: 

Veidui trūksta drėgmės. Kaip dažnai turint probleminę ir riebią odą mes užmirštame ją drėkinti? Ypač kai lauke labai karšta ir galvoji, na kur aš dar tepsiu veido kremą? Būna? Man taip būna labai dažnai, bet suprantu, odai reikia drėkinimo. Taip pat įvertinus visas turimas veido priežiūros priemonės namuose, supratau, kad man labiausiai tinka priemonės sausai odai (valikliai, tonizuojantis losjonai, prausikliai). Reiškia dalis tiesios čia yra.

Pigmentacija normoje, tačiau yra labai daug kapiliarų. Šitoje vietoje irgi sutinku su aparatu, taip, tikrai, kapiliarų yra ir labai daug. Ką daryti jau atariau su specialiste.

Labai pradžiugino tai, kad neturiu raiškių. Taip, kažkiek mimikos rauklių turiu, tačiau jos labai mažos ir negilios. galiu pasakyti "ačiū" savo odos priežiūros priemonėms.

Veido stangrumas irgi geras, tai reiškia kad mano priemonės odos stangrumui palaikyti ir nuo rauklių tikrai veikia.





Apibendrinat noriu pasakyti, kad man labai patiko. Visada smagu daugiau sužinoti apie veido odos būklę, tipą ir išgirsti rekomendacijas ką daryti. Taip galima tiksliai parinkti kosmetikos produktus, arba stebėti kosmetikos efektyvumą naudojant tą ar kitą priemonę. Rekomenduoju užsirašyti veido diagnostikai.





















SHARE:

5 komentarai

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Super tyrimas! Norėsiu tokio ir aš grįžus iš Korėjos! Atrodo labai labai naudinga - juk nežinodamos tikrųjų savo odos problemų galime pridaryti daugiau žalos, nei naudos, naudodamos netinkamas priemones

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtent, svarbu žinoti ką reikia tobulinti ir kokias kosmetikos priemones naudoti, nes aš golvoju vienaip, o veidui norisi kitaip.

      Panaikinti
  3. Ka daryti su kapiliarais?

    AtsakytiPanaikinti
  4. O šis tyrimas efektyvus, jeigu mano raudonas veidas? Turiu problemų su silpnais kapiliarais, spuogais. Žodžiu, oda gana probleminė.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig