2015 m. rugpjūčio 21 d., penktadienis

Polhem PR Press Day Fall/ Winter 2015/16



Labas rytas, mano brangieji, skubu pasidalinti naujienomis ir, žinoma, nuotraukomis iš vakar vykusio Fall/Winter kolekcijų pristatymo. Aš apžiūrėjau kolekcijas, pasimatavau patikusius drabužius ir akinius, susipažinau su Oriflame makiažo tendencijomis ir pasiruošusi pasidalinti savo nuomone su Jumis.





Noriu pradėti nuo Kristar Design kolekcijos, kai aš užėjau į show room'ą, pamačiau paltą, jis iki šios mano mintyse. Nuostabi spalva, medžiaga ir dizainas. Noriu, noriu, noriu.




Garsieji Kristar Disigne lietpalčiai, spalvų pasirinkimas tikrai labai didelis, man labiausiai patiko Nude spalvos. O jums?


Kaip tik šiandien peržiūrėjau senos Mados infekcijos nuotraukas iš Kristar Design kolekcijos pristatymo, jau ir tada buvo nerealių atspalvių timpų, šį kartą atspalviai tiesiog tobuli, aš juos derinčiau su lietpalčiais.



O kaip Jums patinka Kristar Design papuošalai, kepurės ir tatuiruotės? 






Ir dar kartą grįžtame prie palto, negaliu atsižiūrėti.






Aš nesitikėjau iš Tamaris tokios tobulos batų kolekcijos, labai noriu tamsiai bordo spalvos batelių. Šio sezono mano naujoji meilė - bordo spalva.






New Yorker

Aš jau vakar po prezentacijos apžiūrėjau New Yorker parduotuvės asortimentą centre, visi nauji drabužiai jau yra, o aš jau nusipirkau pilkos spalvos over size paltą ir dabar mąstau apie bordo spalvos rankinę, nes prie pikos spalvos dražužių reikia spalvotų akcentų.




Būtent tokią rankinę planuoju nusipirkti, jos kaina vos 15 EUR







Akiniai mano silpnybė, po rankinių ir batų. Šį kartą kolekcijos tikrai rudeniškosir labai gražios. Aš jau sau išsirinkau kelis modelius.







MaxMara bordo spalvos akiniai idealiai tiko prie mano naujos suknelės ir pasirinktų lūpų dažų (ir vėl mano rankose atridurė bordo spalvos daiktas, nežinau kodėl, bet šį sezoną man norisi būtent tokių atspalvių)


Marc Jabos labai dideli ir pasakiškai gražūs saulės akiniai



Madingiausi apvalūs retro  stiliaus akiniai, mano pasirinkimas Jimmy Choo, jeigu reikėtų rinktis vienus, aš pasirinkčiau būtent tokią akinių formą:


Populiariausi Dior akiniai



Na ir galiausiai 'protingi' akiniai. Net paprasti akiniai gali tapti madingu aksesuaru, mano pasirinkimas MaxMara, jie atrodo tobulai.



Taupau pinigus tam, kad pagaliau nusipirkti Rimowa lagaminą, kažkaip man vis nepavyksta, o jie tokie gražūs ir kokybiški.



Prezentacijoje pristatomos Oriflame naujienos:


Naują blakstienų tušą gavau testavimui, greitai pasidalinisu savo nuomone ir nuotraukomis bloge


The One nagų lakai buvo vieni iš mano mėgstamiausių šią vasarą, spalvos tobulos, man gražiausia - geltona ir mėlyna.


Naujieji Oriflame kvepalai, mėgstamiausi My Naked Truth


Batiste sausas plaukų šampūnas praverčia bet kokioje situacijoje, jeigu reikia labai greitai atgaivinti plaukus, jis tikrai padės. Pas mane jau labai didelė Batiste šampūnų kolekcija. Mėgstamiausias Tropical, kvapas kokosų ir ananasų.


Aš jau nebe pirmą kartą ragauju Raudonų Plytų alų, skonis labai išskirtinis. Bet iki šiol prisiminu praeitos prezentacijos Raudonų Plytų alų su kavos skoniu, wow, tikrai verta paragauti.



Ačiū labai Polhem PR už galimybę susipažinti su rudens naujienomis, gerą nuotaiką ir maloniai praleistą laiką.





















SHARE:

8 komentarai

  1. Anonimiškas2015-08-21 12:08

    Kokiais lūpų dažais esate pasidažiusi? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Fainai, kiek daug tau visokių akinių tinka, Aliona! Bet žinai, man kažkaip pritrūko kažkokios įžangos. kas čia per renginys, kur ir kam skirtas. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš anksčiau bijojau skirtingų akinių formų, bet dabar matuoju drąsiau ir suprantu, kad labai daug kas tinka. Aš pasistengiau padaryti daugiau nuotraukų, tegul jos būna pagrindiniu akcentų. ;-)

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-08-21 22:04

    Labai gera apžvalga o jūs atrodote nuostabiai !!!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig